The_Sin_Eater Postat Aprilie 14, 2018 Share Postat Aprilie 14, 2018 (editat) Mie mi-ar placea sa ajung intr-un an la Wacken. Pfff..... stiu ca la Big Four in State nu o sa ajung, dar macar aici in Europa. Vedem....some dreams come true! Editat Aprilie 14, 2018 de The_Sin_Eater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Aprilie 14, 2018 Share Postat Aprilie 14, 2018 Link: Marduk, Ragnarok, Infernal War - 05 Mai (Brasov) ^^^ sunt curios, citeste careva ceva pe topic-ul asta sau doar punem link-uri? Și că tot vorbim de concerte, Marduk și Infernal War pe 5 mai la Brașov. Sper sa ajung. La 45 de lei biletul merita:)) » Post actualizat in 14 Apr 2018 14:35 Interesant, am vrut sa pun "To let die" de la Threnody, insa nu am gasit pe YouTube nici o piesa de a lor: https://www.metal-archives.com/albums/Threnody/Threnody/9711 wtf? » Post actualizat in 14 Apr 2018 14:40 In fine, mergem pe mana lui Dan Swano: Progressive Death Metal, Suedia "One could say that the album created under the bandname of Dan Swanö was the next Edge of Sanity album. But since Dan left the band, he recorded the album "Moontower" by himself." Si o piesa scurta, de doar 40min Numai buna de "by request" Edge of Sanity Progressive Death Metal, Suedia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Aprilie 14, 2018 Share Postat Aprilie 14, 2018 (editat) Sa stii ca eu citesc, Vallachule. Sunt misto informatiile. Dar si melodiile din link-uri. Grave Digger - Heald by metal. Editat Aprilie 14, 2018 de The_Sin_Eater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Aprilie 14, 2018 Share Postat Aprilie 14, 2018 Grave Digger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Aprilie 14, 2018 Share Postat Aprilie 14, 2018 Mmmmmuhahahahahahahahaa..... Marilyn Manson - The fight song Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Aprilie 14, 2018 Share Postat Aprilie 14, 2018 Da, si eu citesc, chiar dacă nu pun mereu muzica. Nu le prea am cu socializarea online, nu am nici Facebook. Sper sa meargă link-ul, prima data când pun de pe telefon. Rotting Christ - Athanati Este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Aprilie 15, 2018 Share Postat Aprilie 15, 2018 Salutam. Sa incepem dimineata cu "spalarea instalatiei". Whiskey in the jar - Metallica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Aprilie 15, 2018 Autor Share Postat Aprilie 15, 2018 Valahule- citesc. Și ascult și link-urile, pentru că ghici ce, e genul meu de muzica. Acuma, că mi-a scăpat informația legata de concert din link-ul tau, recunosc. Cum spunea un coleg mai sus, nici eu nu le am cu socializarea online și nici facebook nu am. Prin urmare, rar când aflu de vreun eveniment de genul, care mă și interesează, na... înțelegi tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Aprilie 15, 2018 Share Postat Aprilie 15, 2018 Ceva sa ne pregateasca pt ziua de luni.. Dargaard Neoclassical Dark Wave, Austria » Post actualizat in 15 Apr 2018 18:30nu am nici Facebook. nici facebook nu am Motivul pt care scriem pe forum este ca NU folosim Facebook Recunosc ca am cont, insa e gol, il folosesc sa accesez link-uri de la amici ce necesita autentificare pe FB. Restul lumii insa s-a mutat pe FB, Twitter, Instagram samd, am ramas noi.. Da' nu-i bai, I can live with that! O pcesa cu dedicatie speciala pt cetatenii spalati pe creier, asa, in general.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Aprilie 16, 2018 Share Postat Aprilie 16, 2018 Neata. Mai devreme am inceput sa ascult ultimul album de la Crematory - Oblivion. Pana acum imi place. https://www.youtube.com/watch?v=fvsoK__6lIM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Aprilie 16, 2018 Share Postat Aprilie 16, 2018 Ceva mai..clasic... Manowar - kings of metal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Aprilie 16, 2018 Autor Share Postat Aprilie 16, 2018 Cand aveam 18-20 de ani imi placea Manowar, acum mi se par... Luati niste Amorphis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Aprilie 16, 2018 Share Postat Aprilie 16, 2018 Unele piese merg, altele nu. Oricum, pe aici se "perinda" muzica buna. Asa...de seara... Crucified Barbara - Rock me like the devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 17, 2018 Share Postat Aprilie 17, 2018 Ne revenim si noi cu niste muzica !?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Aprilie 17, 2018 Share Postat Aprilie 17, 2018 Da, de acord.... Satyricion - Die by my hand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Aprilie 17, 2018 Share Postat Aprilie 17, 2018 Vader nu am mai ascultat de ceva timp: Pana de curand stiam doar varianta de la Sepultura: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Aprilie 17, 2018 Autor Share Postat Aprilie 17, 2018 De-ai nostri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Aprilie 17, 2018 Share Postat Aprilie 17, 2018 Boogie Bar- nu-l stiam. Ms de pont. Ph- e muzica muuult prea tare. Harley e un jeg infect populat de tot felul de dejectii. Encore e mai ok. Mi-e dor de Viking sau si mai vechi de Le Noire Ia uite cine mai stie de Le Noire! Ehh... ce vremuri!... » Post actualizat in 17 Apr 2018 17:13 Mie mi-ar placea sa ajung intr-un an la Wacken. Pfff..... stiu ca la Big Four in State nu o sa ajung, dar macar aici in Europa. Vedem....some dreams come true! Si eu ma chinui de multi ani sa ajung. Pentru anul asta iti recomand ceva accesibil si fain, Varna Rock. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Aprilie 17, 2018 Share Postat Aprilie 17, 2018 De-ai nostri Uitasem de Vokodlok Excelenta trupa. I-am vazut live in LMC acum multi ani. Mass Murder Genesis e un album extraordinar. Raw Black Metal. Alte trupe de black romanesti foarte bune: Irkalla - Elivagor - Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Aprilie 17, 2018 Share Postat Aprilie 17, 2018 @ colegu Purghy: multumesc de sfat. Nu stiam de Varna Rock. Momentan, pentru anul asta toate planurile au fost suspendate. Trebuie sa ma refac dupa accident si apoi mai vedem. Dar....e bine de stiut de ce se intampla la Varna. Pana una alta....ceva de seara: Disturbed - The vengeful one Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Aprilie 17, 2018 Share Postat Aprilie 17, 2018 @ colegu Purghy: multumesc de sfat. Nu stiam de Varna Rock. Momentan, pentru anul asta toate planurile au fost suspendate. Trebuie sa ma refac dupa accident si apoi mai vedem. Dar....e bine de stiut de ce se intampla la Varna. Pana una alta....ceva de seara: Disturbed - The vengeful one Vezi ca Purghy e colega Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Aprilie 17, 2018 Share Postat Aprilie 17, 2018 Ah, ma scuzati. Nu am fost atent. Ceva de impacare: Haggard - Per aspera ad astra » Post actualizat in 18 Apr 2018 04:04 Buna dimineata. Sa incepem ziua, zic. Amon Amarth - The way of the vikings Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 18, 2018 Share Postat Aprilie 18, 2018 Ia uite cine mai stie de Le Noire! Ehh... ce vremuri!... » Post actualizat in 17 Apr 2018 17:13 Si eu ma chinui de multi ani sa ajung. Pentru anul asta iti recomand ceva accesibil si fain, Varna Rock. Mhwoaaaa, cine s-a activat... Pentru cei care nu o stiu, Purghy e de-o seama cu forumul asta Welcome back! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Aprilie 18, 2018 Share Postat Aprilie 18, 2018 Buona sera! Ceva clasic asa, inainte de culcare: Megadeth - A tout le monde Si Megadeth - Tornado of souls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Aprilie 19, 2018 Share Postat Aprilie 19, 2018 Something special.. (proiectul lui Charmand Grimloch, cunoscut si pt aparitiile LIVE cu Emperor) Tartaros Symphonic Black Metal, Norway Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate