The_Sin_Eater Postat Martie 23, 2018 Share Postat Martie 23, 2018 (editat) una "grava" si de la mine Editat Martie 23, 2018 de The_Sin_Eater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Martie 23, 2018 Autor Share Postat Martie 23, 2018 (editat) @ Paca- chiar am sa-mi permit sa-i las omului un comment pe YouTube. Oricum, să-i spui că video-ul lui a plăcut metaliștilor de pe forumul de motociclism Editat Martie 23, 2018 de andrei111 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Martie 23, 2018 Share Postat Martie 23, 2018 @ Paca- chiar am sa-mi permit sa-i las omului un comment pe YouTube. Oricum, să-i spui că video-ul lui a plăcut metaliștilor de pe forumul de motociclism Chiar te rog. Eu nu am cont pe yt, deci poti spune si in numele meu. Daca tot am mancat, stau ca batracianu' si ascult asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Martie 23, 2018 Share Postat Martie 23, 2018 Da, da... Am vazut pe undeva un top si "painkiller" avea cea mai buna voce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Martie 23, 2018 Share Postat Martie 23, 2018 (editat) Observ ca s-au mai linistit lucrurile p-aciu (parca e din nou ca la Studio Rock, ne omora Lenti numai cu Overkill, Judas, Yngwie, Satriani, Circle to Circle.. samd) Hai sa-i lasam pe baietii astia sa faca putin scandal: Aura Noir Black/Thrash, Norvegia Editat Martie 23, 2018 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Martie 23, 2018 Share Postat Martie 23, 2018 (editat) Observ ca s-au mai linistit lucrurile p-aciu Si ai venit tu sa le agiti, nu? Pffff....m-ai trezit! Intrasem "in the mood" pentru weekend. Ia d-acilea! Editat Martie 23, 2018 de The_Sin_Eater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Martie 23, 2018 Autor Share Postat Martie 23, 2018 Am mai ascultat si alta piesa a tipului al carui link l-a pus aici colegul @Paca. Place la mine In playlist a urmat asta. O piesa aparte din peisajul mioritic. Ce tanar era Kempes.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Martie 23, 2018 Share Postat Martie 23, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 23, 2018 Share Postat Martie 23, 2018 (editat) vazuti live, absolut aweeeeeeeeeeeeeeeeeeesome!!!!! Editat Martie 23, 2018 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Martie 23, 2018 Share Postat Martie 23, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Martie 23, 2018 Share Postat Martie 23, 2018 From the sunny Florida https://www.youtube.com/watch?v=ehQtpXHCdJI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Martie 23, 2018 Share Postat Martie 23, 2018 Misto rau Obituary! Vin si eu cu una faina de la ei: » Post actualizat in 23 Mar 2018 22:20Vad ca au scos Amorphis piesa noua, la prima ascultare suna bine: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 24, 2018 Share Postat Martie 24, 2018 From Brazil with love :love: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Martie 24, 2018 Autor Share Postat Martie 24, 2018 Buna dimineata! De pe vremea cand black-ul suna ca din debara . Ceea ce nu era neaparat un lucru rau P.S. Christian-cume posibil sa te trezesti la ora aia sambata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergentMajor Postat Martie 24, 2018 Share Postat Martie 24, 2018 Mexic » Post actualizat in 24 Mar 2018 13:31 Buna dimineata! De pe vremea cand black-ul suna ca din debara . Ceea ce nu era neaparat un lucru rau P.S. Christian-cume posibil sa te trezesti la ora aia sambata? Phai cat de bine suna debaraua aia.Muzica tata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Martie 24, 2018 Share Postat Martie 24, 2018 Cica esentele tari vin in sticlute mici! https://www.youtube.com/watch?v=3a6HoAgtYLM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 25, 2018 Share Postat Martie 25, 2018 (editat) Editat Martie 25, 2018 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 Buna dimineata! Sa-ncepem saptamana, zic! » Post actualizat in 26 Mar 2018 08:18....cam pustiu p'aici.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 Dpmdv, una din cele mai importante nume in avant-garde, o trupa pe la care au trecut multi muzicieni de renume, printre care: Garm, Hellhammer, Samoth, Vortex, Sverd.. Arcturus Atmospheric Black Metal (early), Avant-garde Progressive Metal (later) Norway Vocals: Garm Vocals: Vortex LIVE: Si o comparatie intre stilul cu care au inceput: Si ce canta acum: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Martie 26, 2018 Autor Share Postat Martie 26, 2018 Din pura intamplare, la birou se aude asta:) Ce nebunie era acum niste ani cu piesa asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 Ceva bun cu Chris Barnes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Martie 26, 2018 Autor Share Postat Martie 26, 2018 Maestrul Nergal in doua ipostaze total diferite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 Mi-am adus aminte de Lacrimosa. Nu i-am mai ascultat de mult timp... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergentMajor Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 Ceva bun cu Chris Barnes Chiar ca ceva bun! Maestrul Nergal in doua ipostaze total diferite Ciudata ipostaza....:| » Post actualizat in 26 Mar 2018 21:57 Sa se auda in toata Bucovina!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Martie 27, 2018 Share Postat Martie 27, 2018 Buna dimineata. Pentru inceput, putin medieval metal. Tip: Asteptati putin pana dupa minutul 2:40 cand devine interesant... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate