Altair Postat Mai 4, 2018 Share Postat Mai 4, 2018 (editat) https://www.youtube.com/watch?v=dhLK2-BifPk&app=desktop Editat Mai 4, 2018 de Altair Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Mai 7, 2018 Share Postat Mai 7, 2018 Buna dimineata. Sa incepem deci, a 6 a sapltamana de spitalizare cu.... Korn - Counting on me de pe albumul Take a look in a mirror. Nu va faceti griji. Azi sau maine o tai acasa. Deci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Mai 7, 2018 Share Postat Mai 7, 2018 Neatza....ceva nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Mai 7, 2018 Autor Share Postat Mai 7, 2018 (editat) Buna dimineata Nu suna rau. Dar parca tot ce e vechi suna mai bine. Pentru mine P. S. Am rugamintea sa nu discutam implicatiile religioase. Aici e despre muzica Editat Mai 7, 2018 de andrei111 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Mai 7, 2018 Share Postat Mai 7, 2018 Buna seara. Vad ca se posteaza in special "d'alea grele" Those be da best » Post actualizat in 07 May 2018 09:40 Nu suna rau. Dar parca tot ce e vechi suna mai bine. Pentru mine +1 » Post actualizat in 07 May 2018 09:41 P. S. Am rugamintea sa nu discutam implicatiile religioase. Aici e despre muzica Ce implicatii religioase? There is NO God. There, topic closed » Post actualizat in 07 May 2018 09:42 And more from my favourite hombres: And an official video, finally: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 7, 2018 Share Postat Mai 7, 2018 Sa ascultam, zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Mai 7, 2018 Share Postat Mai 7, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=iVvXB-Vwnco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Mai 8, 2018 Share Postat Mai 8, 2018 neatza » Post actualizat in 08 May 2018 04:41yuhuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Mai 8, 2018 Autor Share Postat Mai 8, 2018 Buna dimineata! Sa fie Death la cafea:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Mai 9, 2018 Share Postat Mai 9, 2018 neatza....ce-mi place tobaru nostru waaaaaaaaaaaaaawwww Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Mai 9, 2018 Share Postat Mai 9, 2018 Buna dimineata. Scuze ca nu am mai postat. Am fost luat de val cu venirea acasa dupa spitalizare. Incerc sa ma revansez cu un "el classico": Judas Priest - Spectre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Mai 9, 2018 Share Postat Mai 9, 2018 Time for some NWOBHM.. SAXON Heavy Metal, UK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Mai 9, 2018 Autor Share Postat Mai 9, 2018 Eater- bine ca esti acasa. Daca ti-au dat drumul, inseamna ca e de bine. Desi oamenii canta muzica medievala, sunt incadrati in general la metal. Buni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 9, 2018 Share Postat Mai 9, 2018 (editat) Venise la random pe yt si am zis sa o postez si aici Editat Mai 9, 2018 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 9, 2018 Share Postat Mai 9, 2018 Ceva mai nou: The prodigy - The day is my enemy. Si ceva mai nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Mai 10, 2018 Share Postat Mai 10, 2018 nu mai stiu daca am postat.o dar nu ma pot abtine....cel mai tare solo ever...probabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 10, 2018 Share Postat Mai 10, 2018 'member this? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Mai 10, 2018 Autor Share Postat Mai 10, 2018 Buna dimineata, asa mai pe la pranz:) Au ceva din Amorphis oamenii astia.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Mai 11, 2018 Share Postat Mai 11, 2018 za best... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Mai 11, 2018 Share Postat Mai 11, 2018 za best... Ma bag si eu in schema.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Mai 11, 2018 Autor Share Postat Mai 11, 2018 Sa schimbam un pic registrul. Un pic de white power metal. Mai nou, am inteles ca si Varg Vikernes a adoptat ceva idei de genul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Mai 11, 2018 Share Postat Mai 11, 2018 Sa aveti un weekend fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Mai 13, 2018 Share Postat Mai 13, 2018 (editat) Anticipand ziua de luni.. Sadistik Exekution Death/Black Metal, Australia Iar daca ati prins gustul: "sa-nceapa relaxarea.." Editat Mai 13, 2018 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Mai 14, 2018 Share Postat Mai 14, 2018 yuhuuuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 14, 2018 Share Postat Mai 14, 2018 De pe albumul Defekt, destul de bunicel albumul. E luni, baga-mi-as... Imi pica ochii-n gura de somn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate