ricomuerte Postat Mai 30, 2018 Share Postat Mai 30, 2018 yuhuuuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Mai 30, 2018 Share Postat Mai 30, 2018 'mneata! ....zicea cineva ceva de bajetii astia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Mai 31, 2018 Share Postat Mai 31, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Mai 31, 2018 Share Postat Mai 31, 2018 Mneata, intunecatilor! Folk core metal din Belgia - Ithilien Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 31, 2018 Share Postat Mai 31, 2018 Si ultimul Amorphishttps://www.youtube.com/watch?v=qKi8mbNiNZQ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Mai 31, 2018 Autor Share Postat Mai 31, 2018 Si ultimul Amorphis Din nou nu dezamagesc:) Niste black melodic acum: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 31, 2018 Share Postat Mai 31, 2018 Si un AT THE GATES destul de cald. https://www.youtube.com/watch?v=p7qHSR2HH-8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Mai 31, 2018 Share Postat Mai 31, 2018 (editat) Tocmai ce am auzit de filmul acesta, pare promitator Hevi Reissu, Finlanda, 2018 ^ now that is trv-metal Iar tot din Finlanda: Raate Black Metal Editat Mai 31, 2018 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Iunie 1, 2018 Share Postat Iunie 1, 2018 Ahoi!!!! Ceva clasic? asa...de ziua astora mici... » Post actualizat in 04 Jun 2018 06:22Buna dimineata. Incepe o noua saptamana de lucru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 4, 2018 Share Postat Iunie 4, 2018 Cine-si mai aminteste de astia? » Post actualizat in 04 Jun 2018 08:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Iunie 5, 2018 Share Postat Iunie 5, 2018 (editat) asa....pentru ca Marti, 3 ceasuri.... https://www.youtube.com/watch?v=xnEZTXctd4c » Post actualizat in 05 Jun 2018 05:50 Editat Iunie 5, 2018 de The_Sin_Eater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Iunie 5, 2018 Share Postat Iunie 5, 2018 Ce esti tu? TAINE Progressive Death Metal, Romania Si ceva mai recent.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 5, 2018 Share Postat Iunie 5, 2018 Pagina 46 se tine tare!! » Post actualizat in 05 Jun 2018 22:10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iunie 6, 2018 Autor Share Postat Iunie 6, 2018 Buna (foarte) dimineta! Tin sa-i multumesc motanului pe aceasta cale:)) @Zair- ultima trupa pe care ai postat-o face parte din curentul nu metal, din cum imi suna mie? Ceva vechi, de pe plaiuri mioritice: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iunie 6, 2018 Share Postat Iunie 6, 2018 tot din alea vechi si bune... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Iunie 6, 2018 Share Postat Iunie 6, 2018 Buna dimineata. Azi, doo piese: o "furtuna" si o "intalnire" Enjoy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Iunie 6, 2018 Share Postat Iunie 6, 2018 (editat) Ceva vechi, de pe plaiuri mioritice: Inca am caseta audio cu albumul "Nihil Sine Deo" Metalchrist Speed/Power/Thrash Metal, Romania Editat Iunie 6, 2018 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 6, 2018 Share Postat Iunie 6, 2018 @Zair- ultima trupa pe care ai postat-o face parte din curentul nu metal, din cum imi suna mie? Fetele macelarului sunt heavy metal, zic eu... Si ceva mai hardcore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iunie 7, 2018 Share Postat Iunie 7, 2018 imi place de mor albumu stranger....grindcore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Iunie 7, 2018 Share Postat Iunie 7, 2018 Sa ne trezim, zic.... Buna dimineata si curaj! Numa' maine nu e uikend! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 7, 2018 Share Postat Iunie 7, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Iunie 8, 2018 Share Postat Iunie 8, 2018 Buna dimineata. ....cam pustiu pe aici de cateva zile... Gata? Ati intrat in concediu? Ceva pentru uikend: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Iunie 8, 2018 Share Postat Iunie 8, 2018 (editat) Lux Occulta Black Metal (early), Extreme Avant-garde Metal (later), Poland Detalii despre semnificatia titlului: "Mane Tekel Fares" https://en.wikipedia.org/wiki/Belshazzar%27s_feast Editat Iunie 8, 2018 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Iunie 8, 2018 Share Postat Iunie 8, 2018 Baietii astia mi se par geniali dpdv instrumental si sincer ma mir ca nu s-a postat mai nimic de la ei (am pus eu un link prin primele pagini ale topicului). Las aici doua piese instrumentale de la ei, ambele geniale. Asadar: Equilibrium, epic folk metal, Germania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Iunie 8, 2018 Share Postat Iunie 8, 2018 (editat) Lux Occulta Black Metal (early), Extreme Avant-garde Metal (later), Poland Detalii despre semnificatia titlului: "Mane Tekel Fares" https://en.wikipedia.org/wiki/Belshazzar%27s_feast Daaaaaaaaaa Mie imi place Dionysos de la Lux Occulta: Editat Iunie 8, 2018 de dionysos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate