ricomuerte Postat Septembrie 17, 2019 Share Postat Septembrie 17, 2019 Nu conteaza...ii stiu de cand au aparut. Ii dadea la Studio Rock in 95...suna bestial.. Imi plac multe...doar ca mainly death metal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 26, 2019 Share Postat Septembrie 26, 2019 Ceva fin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Septembrie 27, 2019 Share Postat Septembrie 27, 2019 purcelutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Septembrie 30, 2019 Autor Share Postat Septembrie 30, 2019 Cred ca inca mai activeaza nenii astia. Mi-au placut la momentul respectiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Octombrie 1, 2019 Share Postat Octombrie 1, 2019 NEW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 4, 2019 Share Postat Octombrie 4, 2019 Careva maine seara in fabrica la AnTheos? Sa stiu daca vin cu masina/moto sau iau taxiul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Octombrie 4, 2019 Share Postat Octombrie 4, 2019 Care merge la lansare Sur Austru - Meteahna Timpurilor ? Au turneu prin tara. Sunt fostii membri Negura Bunget. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Octombrie 8, 2019 Share Postat Octombrie 8, 2019 oldies Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Octombrie 8, 2019 Autor Share Postat Octombrie 8, 2019 Nu stiu ce se intampla dar parca nu mai sunt tentat de concerte . Cred ca m-am ramolit:) In alta ordine de idei, stiu sigur ca au mai fost postati, dar mereu mi s-a parut geniala trupa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Octombrie 9, 2019 Share Postat Octombrie 9, 2019 piesa noua. instrumental suna parfum...vocea pare de kko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Octombrie 9, 2019 Share Postat Octombrie 9, 2019 1 hour ago, ricomuerte said: piesa noua. instrumental suna parfum...vocea pare de kko Daca nu as fi crescut cu Arise, Chaos sau Roots, cred că mi-ar fi plăcut cât de cât, dar așa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 9, 2019 Share Postat Octombrie 9, 2019 Hmmm, inca n-a aparut varianta de studio. S-ar putea sa fie alta poveste acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Octombrie 9, 2019 Share Postat Octombrie 9, 2019 Let's Rock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Octombrie 10, 2019 Share Postat Octombrie 10, 2019 un sonat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Octombrie 10, 2019 Share Postat Octombrie 10, 2019 Mneatza, loome! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Octombrie 11, 2019 Share Postat Octombrie 11, 2019 neatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Octombrie 15, 2019 Autor Share Postat Octombrie 15, 2019 Buna dimineata Power magrebian:) . Vor fi in Quantic in luna februarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Octombrie 16, 2019 Share Postat Octombrie 16, 2019 best piece Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Octombrie 25, 2019 Share Postat Octombrie 25, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Octombrie 28, 2019 Share Postat Octombrie 28, 2019 neatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Octombrie 29, 2019 Autor Share Postat Octombrie 29, 2019 Buna dimineata! Unul dintre cele mai impresionante concerte din istorie. Sunt curios cata lume o fi fost... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 29, 2019 Share Postat Octombrie 29, 2019 Se zice ca ar fi cam in top 5 ever - 1.6 mil de oameni. Dar totul este aproximat, aparent au fost mult mai multi oameni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Octombrie 30, 2019 Share Postat Octombrie 30, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Octombrie 30, 2019 Share Postat Octombrie 30, 2019 ABSU (USA) Death Metal (early), Black/Thrash Metal (later) imo, Proscriptor is one of the best drummer/vocalist out there.. Some interwebz shizz.. https://www.metalsucks.net/2012/03/21/top-25-modern-metal-drummers-sir-proscriptor-mcgovern/ https://www.decibelmagazine.com/2017/10/30/top-10-drummer-vocalists-metal/ ---------- Meanwhile in Finland.. https://www.facebook.com/steelfestopenair Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate