a_diaconu Postat Martie 25, 2018 Share Postat Martie 25, 2018 (editat) Salutare, Am o rugaminte: daca ar fi cineva disponibil prin zona sa verifice in mare TDM-ul din anunt : https://www.olx.ro/oferta/yamaha-tdm-900-IDaCTjR.html#94384d19ba Am vorbit cu omul la telefon si spune ca e ok motocicleta. As vrea totusi sa-l vada cineva inainte ca sa nu bat drumul degeaba pana acolo. Multumesc ! » Post actualizat in 25 Mar 2018 11:28PS. Nu mai pot modifica titlul anuntului. La "VERIFICARE" ma refeream. Editat Martie 25, 2018 de a_diaconu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Martie 25, 2018 Share Postat Martie 25, 2018 Verifica daca link-ul e OK pentru ca mie nu imi mai apare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_diaconu Postat Martie 25, 2018 Autor Share Postat Martie 25, 2018 https://www.olx.ro/oferta/yamaha-tdm-900-IDaCTjR.html#94384d19ba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 25, 2018 Share Postat Martie 25, 2018 ti-am corectat titlul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_diaconu Postat Martie 25, 2018 Autor Share Postat Martie 25, 2018 ti-am corectat titlul Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurex Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 Eu zic , din experienta proprie sa cauti si in alta parte , nu la mister Roka. Rasta Roka cum isi zice.... Acum 2 ani am vorbit cu el vineri sa ma duc sa vad 2 mobre la el . Intelegerea a fost ca ajung luni. Duminica seara l-am sunat si mi-a zis ca una a vandut-o , dar ca pe cealalta o tine , urmand sa ne vedem a 2-a zi. Cand mai aveam 100 km pana la el , adica vreo ora si jumatate , l-am sunat sa-mi trimita locatia exacta. A zis sa nu mai vin , ca a vandut mobra in urma cu jumatate de ora..... Intelege tu ce vrei de aici. Am batut aprox 500 km degeaba. Nu as vrea sa mai aud de zona aia nici daca le vind cei de acolo la jumatate de pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_diaconu Postat Martie 26, 2018 Autor Share Postat Martie 26, 2018 Multumesc pentru informatii! Eu caut si in alta parte. Tocmai sa nu bat drumul degeaba am cerut sprijin pentru vizualizare. Eu zic , din experienta proprie sa cauti si in alta parte , nu la mister Roka. Rasta Roka cum isi zice.... Acum 2 ani am vorbit cu el vineri sa ma duc sa vad 2 mobre la el . Intelegerea a fost ca ajung luni. Duminica seara l-am sunat si mi-a zis ca una a vandut-o , dar ca pe cealalta o tine , urmand sa ne vedem a 2-a zi. Cand mai aveam 100 km pana la el , adica vreo ora si jumatate , l-am sunat sa-mi trimita locatia exacta. A zis sa nu mai vin , ca a vandut mobra in urma cu jumatate de ora..... Intelege tu ce vrei de aici. Am batut aprox 500 km degeaba. Nu as vrea sa mai aud de zona aia nici daca le vind cei de acolo la jumatate de pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 (editat) Acu na' fara sa-l cunosc pe om, si eu as fi facut la fel! Adica as fi vandut cui venea primul cu banii, nu as fi asteptat dupa cei care s-au anuntat ca vin. I-as fi avertizat insa pe acestia din start. Stii cati si-au anuntat telefonic venirea la un anunt auto pe care l-am avut anul trecut? Cel putin 10. Cu cerut de adresa, "acum plec", "in 2h ajung" etc. Unul singur a ajuns si a si plecat cu masina. Tu ai da vrabia din mana pe cioara de pe gard? Editat Martie 26, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_diaconu Postat Martie 26, 2018 Autor Share Postat Martie 26, 2018 Eu am vandut miercuri motocicleta. Omul mi-a spus cu 4 zile in urma ca vine sa ia motocicleta, venea din Targu Mures. I-am spus la telefon ca o sa o pastrez pana miercuri, zi in care dansul putea sa ajunga in Bucuresti. Cu toate ca am mai fost contactat de persoane care doreau sa vada motocicleta, am asteptat sa vine omul in ziua stabilita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 (editat) Abordari diferite. Din experienta mea, o foarte mare parte dintre clientii de pe olx sunt neseriosi. Am constant anunturi acolo si m-am convins, nici nu mai expediez nimic in sistem ramburs, doar cu plata in avans. Prefer sa ratez o vanzare decat sa plimb pe banii mei colete tur-retur, cum am patit de mai multe ori. Aici pe forum deocamdata n-am avut astfel de situatii si trimit si ramburs fara probleme. Asta ca sa imi intelegi punctul de vedere. Daca omul a promis ca retine motocicleta pana ajungea clientul la Reghin nu e ok, daca nu... Corect e sa spuna din start ca merge pe sistemul "primul venit - primul servit". Cum deduc ca se ocupa cu vanzari de moto ar trebui sa existe si un feedback relevant in ceea ce-l priveste. Daca mobrele s-au vandut rapid poate insemna ca are marfa ok la pret corect. Editat Martie 26, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_diaconu Postat Martie 26, 2018 Autor Share Postat Martie 26, 2018 Pana la urma e vanzator de motociclete, e normal sa aplice metoda primul venit, primul servit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 Eu caut si in alta parte. iti recomand cu caldura sa cauti in alta parte!!!! daca mai cauti aici pe forum despre vanzator o sa vezi ca majoritatea nu au un feedback pozitiv...... ....daca te consideri om tare norocos, poti bate un drum pana acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_diaconu Postat Martie 26, 2018 Autor Share Postat Martie 26, 2018 Nu ma consider cel mai norocos om. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angus_young Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 ai vandut GS-ul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_diaconu Postat Martie 26, 2018 Autor Share Postat Martie 26, 2018 Da. L-am vandut si acum sunt in cautare de motocicleta. M-am fixat pe TDM 900 dar imi e in gand si un V strom de 650, grele deciziile astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styuk Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 Am intrebat un baiat din Reghin daca il stie...o sa iti scriu. Sunt curios cum a estimat la 48 000km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_diaconu Postat Martie 26, 2018 Autor Share Postat Martie 26, 2018 Astept..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 Nu astepta. Treci mai departe! ....mai ales ca ai zis ca nu esti foarte norocos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_diaconu Postat Martie 26, 2018 Autor Share Postat Martie 26, 2018 @ apriliacluj: Cand am spus ca astept m-am referit la faptul ca astept sa-mi scrie styuk. Urmaresc si site-urile din italia ca am vorbit cu Biris sa-mi aduca de acolo daca gasesc ceva ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teby05 Postat Martie 27, 2018 Share Postat Martie 27, 2018 Ia din Germania ,sfatu meu ...am vazut tdm-uri mult mai intretinute si gasesti aici pe forum cine ti-o aduce pana la tine acasa testata si verificata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_diaconu Postat Martie 27, 2018 Autor Share Postat Martie 27, 2018 Multumesc pt info. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate