crazy_mouse_87 Postat Aprilie 14, 2018 Share Postat Aprilie 14, 2018 (editat) Vreau sa desfac furca la un suzuki freewind xf 650, stie careva ce cheie imi trebuie ca sa tin contra sa pot desface amortizorul?! In partea de jos am imbus si se invarte cu tot cu amortizor in tubul furcii. Imi trebuie o cheie manufacturata un surub sudat de o tija ca sa ajung sa tin contra pe interiorul tubului cromat al furcii ,dar nu stiu de cat trebuie acea cheie. Multumesc! Stiu pasii si operatiunea facuta cu succes la alta moto la care au tinut destul km...dar era una mica cu tuburi subtirele. Editat Aprilie 14, 2018 de crazy_mouse_87 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 14, 2018 Share Postat Aprilie 14, 2018 ai desfacut intai sus? sau a pus un injiner loctite ... ciocan pneumatic ai? pe interior ai ori hexagon de 24mm, ori trebuie sa folosesti o tija cu o prizma la capat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
walking^human Postat Aprilie 14, 2018 Share Postat Aprilie 14, 2018 Varianta 1- pistol desurubat cu impact Varianta 2- indesat ceva moale in interior, pentru a opri rotatia. Eu pana sa imi cumpar pistolul electric am folosit cu succes 2-3 bete de lemn (ceva conifer), vezi poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 15, 2018 Share Postat Aprilie 15, 2018 Baga arcul la loc si monteaza capacul,dupa care pistol pneumatic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Aprilie 15, 2018 Share Postat Aprilie 15, 2018 Eu la un GS500 am folosit o tija filetata cu 4 piulite cu hexagon de 24. Daca aveam sudura erau suficiente 2 piulite, iar daca aveam pistol pneumatic sau electric cu impact nu mai trebuia nici tija La alte motociclete am reusit sa desfac fara impact si fara sa tin contra, dar depinde de la furca la furca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Aprilie 16, 2018 Autor Share Postat Aprilie 16, 2018 treb sa confectionet cheia de 24 hexagon... din pacate cred ca fostul proprietar a pus loctatite...cu furca montata pe moto si compresata daca incerc sa desfac tot se misca pe interior. o sa trec pe la un service cu pistol pneumatic. Multumesc de sfaturi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate