cristian8214 Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 ati mers pe la 4 jumate 5 ? ca pe cristi l`am vazut cand o plecat cu motoru de pe Poienitei Atunci am mers da unde erai tu ca nu te-am vazut? Era si Sandu cu mine --- Mesaj completat în 15 Nov 2007 08:08 ------------- frumoasa iesirea din seara asta ... pacat ca nu am reusist sa facem poze pentru ca era deja bezna pe cand noi am ajuns in ungaria . Cristi sa postezi pozele .. din cofetarie O sa le postez diseara sper sa pot sa le scot de pe tel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 data viitoare sa ducem aparat.. se vede super nashpa ca nu am avut lumina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 1 Voi nu vedeti ca sunteti OFF TOPIC !!! Aici se posteaza INAINTE de a iesi si NU DUPA ! 2. Caut in continuare postul vostru unde ati postat iesirea ...... aha cred ca l am gasit.........................ba nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 1 Voi nu vedeti ca sunteti OFF TOPIC !!! Aici se posteaza INAINTE de a iesi si NU DUPA ! 2. Caut in continuare postul vostru unde ati postat iesirea ...... aha cred ca l am gasit.........................ba nu Totul s-a hotarat in jumate de ora nu din timp asa ca nu naveam cum sa anuntam iesirea hai si tu diseara si mai vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 Maine se anunta vreme buna cu http://www.weather.com/outlook/travel/busi...ayLink_business Se anunta 7 grade cu + O plimbare ? Propun urmatorul traseu cu 2 portiuni de asfalt NOU si curbe din belsug : Oradea-Felix-Hidiselul de Sus-Lazareni-Bicacel-Holod-Vintere-Pocola-Uileacul de Beius-Soimi-Tinca-Les-Oradea Total aprox 90km. Doritorii (echipamentul este necesar, e frig totusi si ....fara i un chin). Ne vedem in jurul orei 13.00 la OMV pe Decebal..........Claudiu stiu ca tu vi asa c suntem deja 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Decembrie 2, 2007 Share Postat Decembrie 2, 2007 ma bag si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Am deosebita placere sa redeschid acest topic in 2008 Pe week-end se anuntza vreme faina 9° - 10° http://weather.msn.com/local.aspx?wealocat...OXX0019#details Ceva amatori pentru o iesire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 eu ma bag... dar la cum e vremea acum nu prea cred ca o sa fie prea cu plus weekendu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumitrasrazvan Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Va fi cu plus dar va fi ud probabil.......perfect pt. un drift in padure. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Va fi cu plus dar va fi ud probabil.......perfect pt. un drift in padure. Mai ...................iara alimentezi direct de la sonda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumitrasrazvan Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Mai ...................iara alimentezi direct de la sonda (Shhhhhh ............ nu spune la nimeni ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 In weekend se anunta vreme ok 8-9 grade, cer variabil.Planuri ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 In weekend se anunta vreme ok 8-9 grade, cer variabil.Planuri ceva? am vb cu cosmin si duminica bagam o hu dc vreti cu cea mai mare placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 vedem... ne sms si beep beep! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 vedem... ne sms si beep beep! vedem? ai alte planuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 vedem? ai alte planuri? I am in. Fain ar fi sa ne adunam cat mai multi !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 I am in. Fain ar fi sa ne adunam cat mai multi !!! naspa nu tine vremea cu noi ramane pe sapt viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 [b]Cine vrea sa iasa la o plimbare sa fie maine 24Feb2008 in OMV pe Decebal la ora 11.30. Pana ac suntem 5 motoare se mai bg cineva ?[/b] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 [b]Cine vrea sa iasa la o plimbare sa fie maine 24Feb2008 in OMV pe Decebal la ora 11.30. Pana ac suntem 5 motoare se mai bg cineva ?[/b] plimbare unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 plimbare unde? Stabilim atnci sau dc vrei tu undeva anume sau vre o ide ..baga !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 motoru meu e bolnavior... e la mecanic. eu nu pot sa ies .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 Stabilim atnci sau dc vrei tu undeva anume sau vre o ide ..baga !!! Eu am mai vb cu niste prieteni, pt o plimbare pana in Debrecen azi. Suntem vreo 8 deja. O sa vin si eu la 11 jumate la OMV sa alimentez, si vedem ce facem. Si noi ne intalnim intre 11 si 12. Putem schimba si traseul, nu e batut in cuie deocamdata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Eu am mai vb cu niste prieteni, pt o plimbare pana in Debrecen azi. Suntem vreo 8 deja. O sa vin si eu la 11 jumate la OMV sa alimentez, si vedem ce facem. Si noi ne intalnim intre 11 si 12. Putem schimba si traseul, nu e batut in cuie deocamdata. Pfoaa din pacate nu am mai apucat sa vad mes tau(tre s fcm schimb d nr d tel) nu stiam dc mai vine cineva dp forum si ne am devansat intalnirea ne am intalnit la 12.30. Si chiar am fi vrut s mergem la Debretin...dar am dat o tura pana in Stana de Vale . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Pfoaa din pacate nu am mai apucat sa vad mes tau(tre s fcm schimb d nr d tel) nu stiam dc mai vine cineva dp forum si ne am devansat intalnirea ne am intalnit la 12.30. Si chiar am fi vrut s mergem la Debretin...dar am dat o tura pana in Stana de Vale . Si eu am postat prea tarziu, insa doar atunci am vazut si eu postul tau despre iesire. Oricum, nici noi nu am mai mers la Debrecen, ci am fost in Negreni (vezi pozele postate de bucu) Eh, o lasam pe data viitoare, insa eu dupa cum am vazut pozele voastre, cu motoarele pe zapada, nu stiu daca m-as duce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate