MirceaRM Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 Poate vin si eu, dar nu dorm acolo, k e aproape, si vin inspre casa dupa-masa/seara. Ori vineri, ori sambata...inca nush sigur...dar mai vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 subscriu,avem toti loc de dormit?sau dormim afara? nu ramane nimeni pe dinafara, trust me. ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 ar iesi careva intr`un sfarsit de saptamana pana pe la Negreni ... tot asa putem praji ceva sau putem merge in parcare la mici gratare ... as merge pt matusa`mea sa mai vada ca merg motociclisti prieteni de-a lui Alin pe acolo ar fi fericita 100% ..mai discutam si vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 Pentru cei interesati de fenomene stunt au ocazia sa il vada,sau sa il revada pe Hidi Miki in actiune la Zalau pe data de 10.05.09 ora 13:00 in centru pe bulevard.Sunteti bineveniti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monster madness Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 pentru cei interesati de iesirea de la Remeti,maine(sambata) ora 12 la omv decebal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 pfoai ... m`as duce maine la remeti dar as merge duminica la zalau sa vad show... si nu am bani pt amandoua ( ... vvedem maine ce o fi ... cine mai vine la zalau ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 pfoai ... m`as duce maine la remeti dar as merge duminica la zalau sa vad show... si nu am bani pt amandoua ( ... vvedem maine ce o fi ... cine mai vine la zalau ??? Noi din Zalau mergem maine la Remeti si de acolo va putem tracta pana in Zalau sa va incadrati in benzina .Sper ca nu a fost o gluma obraznica din partea mea.Si la noi e naspa cu bani,dar ne-am obisnuit cu ciudatenia asta de criza,ne adaptam profund.Sunteti bineveniti la eveniment si daca se iveste si la voi ceva nu ezitati sa ne informati.Cele bune si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 la ora 12 omv decebal... plecare spre piatra- remeti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 duminica dupamasa iesire offroad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAndi Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 (editat) Va recomand pt. Sambata 16 mai Festivalul "Salcamului in floare" Valea lui Mihai Care la ora 12 va invita la Intalnirea Motociclistilor ora 14.00: Parada ecvestra ora 15.00: Parada Motociclistilor ora 16.30: Gala dansurilor populare ora 18.00: Miss Salcamul in floare - concurs de frumusete ora 20.00: vedeta zilei: Soltesz Rezso ora 21.00: vedeta zilei: Akcent ora 21.30: Spectacol de teatru - Moka ora 22.00: Chermeza in padure - Discoteca Festivalul incepe Joi si tine pana duminica seara cand concerteaza de la ora 21 "Irigy Honajmirigy" si se incheie la ora 24 cu foc de artificii. Editat Mai 14, 2009 de TAndi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 mergem sa mancam ))) si anul trecut am fost.. cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 mergem sa mancam ))) si anul trecut am fost.. cred Am fost ...am fost . Desi nu erau f multe motoare, a fost fain. Am mancat ceva ciorba si sarmale parca Mergem si anu asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monster madness Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Maine ,sambata in jur de ora 10 plecare la CJ pe o zi,intalnirea este la petrom pe clujului, cine este interesat sa ma sune 0727 36 44 96 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luciani67 Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 http://www.vezess.hu/forma1/f1_rajongok_irany_szeged/18808/ . Amatori ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 http://www.vezess.hu/forma1/f1_rajongok_irany_szeged/18808/ . Amatori ? Ce?.dupa poze arata foarte interesant .Zi mai clar sa inteleaga toti .ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luciani67 Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Ce?.dupa poze arata foarte interesant .Zi mai clar sa inteleaga toti .ro .... Demonstratie aviatica (Besenyei P), demonstratie F1 - Vetel, prezentare masini de curse de epoca samd... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 hmmm luciani suna bine ... cand or sa fie demonstratiile ca vad ca este ceva si pe duminica ... ca nu cred ca pot maine merge pe duminica m`as duce :X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luciani67 Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 hmmm luciani suna bine ... cand or sa fie demonstratiile ca vad ca este ceva si pe duminica ... ca nu cred ca pot maine merge pe duminica m`as duce :X Demonstratiile au loc duminica incepand cu ora 13.oo , ora locala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAndi Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Atunci cine merge la Valea lui Mihai? Se poate ca m-as duce si eu! Parca nu mai am stare in casa dupa o sapamana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 iese cineva la o cafa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 la ora 13 ii bine , la columbus ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 da e bine ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TriluLiluL Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 In 16 si 17 mai, la reprezentanta Kawasaki din Debrecen este "Ride Test Weekend". Daca aveti chef sa va dati pe ceva Kawasaki sau Aprilia pe gratis, va recomand. Azi am fost da nu m-am dat, fiindca era ceva lume pe acolo. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luciani67 Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 Demonstratiile au loc duminica incepand cu ora 13.oo , ora locala. ...nici un amator ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate