Ride Safe Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 fratilor da cand mai iesiti mai dati un SMS`u ceva postati pacilea .... sa stie lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 16, 2007 Share Postat Iunie 16, 2007 Cine vine duminica la aeroport ? sa strangem o gasca.... :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 16, 2007 Share Postat Iunie 16, 2007 yo ash veni da depinde cat ii si intrarea ... ca daca`i cam mult imi bag picioru in ele masini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MJR Postat Iunie 16, 2007 Share Postat Iunie 16, 2007 Cine vine duminica la aeroport ? sa strangem o gasca.... :lol: eu m-as duce tu pe la cat mergi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 17, 2007 Share Postat Iunie 17, 2007 Capra mea a prins azi 260 km/h !!! Viteza maxima prin constructie 250 km/h! Am tras de ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 Capra mea a prins azi 260 km/h !!! Viteza maxima prin constructie 250 km/h! Am tras de ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 oooo pui de GhostRider ce esti si tu .... nu`i moale mobra atuncia bv ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawa_z750 Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 vai nu esti normal chiar ca pui de ghost rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 Avent... give me a break. Mai trebe si cate una de asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 aleck cum ii senzatia de la 260 ? ... daca iese ceva in cale mai poti sa faci ceva ? ... cred ca nici cu parasuta de la dragstere nu te opresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 Lol....asa-i... da' senzatia nu se compara cu nimic. Super ride ieri, toata lumea a fost incantata... cred ca si pasagera pana la urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 ... cica voi hai mah ca merem 80-90 ... razvan cat so dus ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 ... cica voi hai mah ca merem 80-90 ... razvan cat so dus ? Cam cu atat. A mers de cateva ori peste suta, da' apoi a lasat-o mai moale... nu mai avea aer saracu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 cred ca m`am prins de faza cu aeru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_frog Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 Capra mea a prins azi 260 km/h !!! Viteza maxima prin constructie 250 km/h! Am tras de ea? Viteza maxima prin contructie te referi la viteza maxima din talon? Daca da, la mine in talon ii trecut numa 240 dar pe ceas am vazut acu un pic peste linia de la 260 . Ai tras un pic de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 Viteza maxima prin contructie te referi la viteza maxima din talon? Daca da, la mine in talon ii trecut numa 240 dar pe ceas am vazut acu un pic peste linia de la 260 . Ai tras un pic de ea Da, la vitez din talon ma refeream. Asa e, si cred ca ar mai fi mers u pic, da' mi-a fost tarsa si asa. Turometru era undeva intre 11k si 12k parca. Deci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 pana la rosu mai ii drum lung ... da oricum ii destul ... AL HEL ALECK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dryw3r Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 pana la rosu mai ii drum lung ... da oricum ii destul ... AL HEL ALECK ce faceti mergeti la bv?am inteles ca sunt cam 4 care vor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 Da, la vitez din talon ma refeream. Asa e, si cred ca ar mai fi mers u pic, da' mi-a fost tarsa si asa. Turometru era undeva intre 11k si 12k parca. Deci... ti dai patrat? bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 Da mai patratzel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 Da mai patratzel! la mai mare 270 urmeaza eu am ajuns te astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 poate ca odata o sa mearga 270 si apoi szevos motor ... terminati mah nu va jucati poate poate , doamne feri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 23, 2007 Share Postat Iunie 23, 2007 o zi normala in BUCURESTi ... biker`ii se hotarasc sa se intalneasca in DRUMU TABEREI , Cateva poze de acolo ... poate o sa fie si la noi candva asa , hotarat , concret si cu oameni de incredere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iunie 23, 2007 Share Postat Iunie 23, 2007 no cd o sa ne strangem si noi????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 23, 2007 Share Postat Iunie 23, 2007 cine stie .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate