kawa_z750 Postat Iulie 14, 2007 Share Postat Iulie 14, 2007 daca ne este sete merem bem un pic de apa si bagam benzina un suc=1 litru de benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 Baietzii, maine propun o posibila ultima tura pana-n ungaria (cel putin pt mine), ce ziceti? Va bagati? Propun sa ne intalnim pe la 6:30-7:00. Daca vand motoru-n weekend, sezonu' asta s-a dus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 Baietzii, maine propun o posibila ultima tura pana-n ungaria (cel putin pt mine), ce ziceti? Va bagati? Propun sa ne intalnim pe la 6:30-7:00. Daca vand motoru-n weekend, sezonu' asta s-a dus! eu ma bag dc suntem mai multi asa mi tarsa sa merg un tigan de bucu si unu de sibiu ca ne dau amenda de ten inchis deci sa fie si albi intre noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 nu sunteti normali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 eu ma bag dc suntem mai multi asa mi tarsa sa merg un tigan de bucu si unu de sibiu ca ne dau amenda de ten inchis deci sa fie si albi intre noi Bai, tu altceva nu mai stii, mai nou? Numa sa te tragi pi cwr??? nu sunteti normali Pai!? Cine a zis ca suntem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawa_z750 Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 chiar ca nu-s normali mai ales pe motor nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 Baietzii, maine propun o posibila ultima tura pana-n ungaria (cel putin pt mine), ce ziceti? Va bagati? Propun sa ne intalnim pe la 6:30-7:00. Daca vand motoru-n weekend, sezonu' asta s-a dus! vin si eu, dar numai dupa ora 8, ce se topeste asfaltul sub roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 Mai mult nu am de spus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 Mai mult nu am de spus. Eu zic sa ne facem abonament al oituz.. ca e tare rece sucu acolo .. si mancam etc.. apoi mergem si dormin bine .. ca altceva nex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 ce nu ati mai iesit aseara ?...aleck am intrat pana`n Oituz ca ti`am vazut motoru da nu te`am gasit, si apoi tira acasa ca se facea noapte si nexam lights Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawa_z750 Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 las ca nu am nici io,nici nu o sa am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 Colea am fost...pe ultimu' rand... Da, n-am mai fo nicaieri, poate merem in seara asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 m`am dus pana langa cimitir si cand m`am intors am turat oleac motoru ... nu so auzit nimic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 m`am dus pana langa cimitir si cand m`am intors am turat oleac motoru ... nu so auzit nimic ? Nope! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 m`am dus pana langa cimitir si cand m`am intors am turat oleac motoru ... nu so auzit nimic ? data viitoare sa il turezi in tinca sa te auzim .. .. nu il tura asa departe .. tureaza-l acolo langa oituz ca acolo intorci priviri , sau tu vrei sa intorci priviri la cimitir???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 data viitoare sa il turezi in tinca sa te auzim .. .. nu il tura asa departe .. tureaza-l acolo langa oituz ca acolo intorci priviri , sau tu vrei sa intorci priviri la cimitir???? Te-ai trezit domnu'? Ai dormit bine>? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 Te-ai trezit domnu'? Ai dormit bine>? am dormit un fosz... 2 ore am dormit ca toata noaptea am tot lucrat .. iar la 11 am avut condus in poligon .. si trezeste-te si fugi acolo,ca eu uitasem.. si caldura in cap etc.. dar m-am descurcat am facut traseul de 8 ori si la revedere...ma bag la un dush receeee. ps:unde umblii tu noaptea fara noi alek? ...ieri te plimbai in oras...la ora 0.... ps* si-a vandut sosolica motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alice Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 data viitoare sa il turezi in tinca sa te auzim .. .. nu il tura asa departe .. tureaza-l acolo langa oituz ca acolo intorci priviri , sau tu vrei sa intorci priviri la cimitir???? ...e clar e epidemie! Clarificati-ma si pe mine parca vorbiti chineza aici deci: 1. unde este Oituz 2. unde este Karaviem ( asta im suna cunoscut ...hm) 3. unde este LION pentru viitoare posibile explicatii va multumesc cu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 ...e clar e epidemie! Clarificati-ma si pe mine parca vorbiti chineza aici deci: 1. unde este Oituz 2. unde este Karaviem ( asta im suna cunoscut ...hm) 3. unde este LION pentru viitoare posibile explicatii va multumesc cu alice ...tu nu stii cum sa te lipesti de noi? ... lasa nr de telefon si cand iesim ne vedem si iti aratam noi tot orasu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 baiiiiiii cand am trecut prin fata la Oituz l`am turat ... da daca nu m`ati auzit inseamna ca tra sa`mi pun iara AKRAPOVIC`u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alice Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 (editat) alice ...tu nu stii cum sa te lipesti de noi? ... lasa nr de telefon si cand iesim ne vedem si iti aratam noi tot orasu da exact lipit e cuvantul potrivit la cat sunteti voi de dezorganizati ...ba va propuneti sa va intalniti si nu va intalniti ...ba unul vrea sa faca o plimbare si ceilalti se trag pe c***r si la vreo 200 km mai greu cu lipitul la intalnirile voastre ...o sa vad eu daca nr meu de tel va folosi la ceva ...orasul il cunosc hai lasa teoria si pune-te de-mi da explicatii ...vreau si eu sa stiu unde e Oituz, Karaviem si LION nu fi uracios Editat Iulie 20, 2007 de alice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 suntem noi dezorganizati ... da important e ca suntem UNITI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 da exact lipit e cuvantul potrivit la cat sunteti voi de dezorganizati ...ba va propuneti sa va intalniti si nu va intalniti ...ba unul vrea sa faca o plimbare si ceilalti se trag pe c***r si la vreo 200 km mai greu cu lipitul la intalnirile voastre ...o sa vad eu daca nr meu de tel va folosi la ceva ...orasul il cunosc hai lasa teoria si pune-te de-mi da explicatii ...vreau si eu sa stiu unde e Oituz, Karaviem si LION nu fi uracios Baga-mi-as...e a treia oara cand scriu acelasi lucru...fi-le-ar internetu' al dreaq. Deci: 1. Oituz este la intrare pe strada Armatei Romane (spre Universitate, cimitir) pe partea stanga, este singura terasa la strada din zona. Terasa noastra (La Muzeu) este exact vis-a-vis de ea. 2. Karaviem este pe Sucevei, dinspre Zoo (Mol) spre BCR (Piata Mare), pe partea stanga, este o parcare in fata. 3. Lion este in centru, langa Hotel Vulturu Negru, vis-a-vis de parcarea aia mare din centru (statuia M. Eminescu) Sper ca-ti va fi de folos pe viitor. P.S. Un nr de tel, ceva? Pt consecventa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 aleck esti cam porcusor la faza cu numaru ... sau numaru ar fi rasplata pt explicatii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MJR Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 baiiiiiii cand am trecut prin fata la Oituz l`am turat ... da daca nu m`ati auzit inseamna ca tra sa`mi pun iara AKRAPOVIC`u eu propun sa iti dai toba jos de tot ca oricum se aude a scuter sau poate ca ei te-au auzit dar nu te-au vazut din cauza xenoanelor din far Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate