CUXI Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 exista vreun loc unde pot sa sablez un cadru si doua aripi de simson? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 cica pe la independenta 2, in Broscarie,e un francez(in aceeasi curte cu Rova),in capatul curtii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 multumesc. o sa incerc acolo sa vedem cum este...pret calitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 multumesc. o sa incerc acolo sa vedem cum este...pret calitate Daca ai fost, zi-ne si noua ceva. Sableaza sau nu, cu nisip sau bile, etc. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 am fost eu....Confimet Caroserie parca se cheama...confectii metalice,caroserii basculante,sablare si taiere cu laser. e sablare industriala cu nisip cred, suprafata ramine destul de aspra,pt mine e ok,preturi rezon,la mica intelegere...mai merg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 Pe timpul sezonului rece ptr aceia care practica sporturi de iarna execut operatii de intretinere si mici reparatii ski si snowboard:-reparat strucutra cofix--20-50 ron -ascutit canturi 30 ron -ceruit la cald 30ron la atelier Selimbar nr50----Biker service---tel 0745/ 262471 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 Tapiserie... Âşa In Sibiu cine poate "imbraca" o sa ? ... ma intereseaza sa fie neagra si sa ramana aia originala pe dedesupt care este intacta... saua nu are forma complicata ... ieftinache ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 vb cu thefatbob ( cristi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigikent Postat Februarie 7, 2010 Share Postat Februarie 7, 2010 salutare sibienilor pe 2 roti. ma numesc adi si am un ducati monster 600 an 95,de 2 saptamani. daca se pricepe cineva am cateva nelamuriri in privinta monstrului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 am fost eu....Confimet Caroserie parca se cheama...confectii metalice,caroserii basculante,sablare si taiere cu laser.e sablare industriala cu nisip cred, suprafata ramine destul de aspra,pt mine e ok,preturi rezon,la mica intelegere...mai merg. Merci fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lau dnepr Postat Martie 4, 2010 Share Postat Martie 4, 2010 Pentru cei care nu au timp ,chef sau habar execut schimburi de ulei,buji,filtre ,lanturi,pinioane.Reparatii la instalatia electrica Orice motocicleta si oricine e binevenit.Iar pt cei care nu au timp sa si faca itp-ul sau identificarea la RAR pot merge eu contracost. Ema 0740/701959,moto_lau@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slyby Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 Are cineva un nr de tel , email alternativ de la Karpatenwolf [Cristian, din Selimbar] ? Se pare ca are ceva probleme cu tel si pe aici nu mai intra... Astept PM. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 Are cineva un nr de tel , email alternativ de la Karpatenwolf [Cristian, din Selimbar] ?Se pare ca are ceva probleme cu tel si pe aici nu mai intra... Astept PM. Mersi! Tel.0745/262471 Selimbar str principala(M Viteazul) nr.50(partea dreapta cum vii din Sibiu) Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 Are cineva un nr de tel , email alternativ de la Karpatenwolf [Cristian, din Selimbar] ?Se pare ca are ceva probleme cu tel si pe aici nu mai intra... Astept PM. Mersi! NU e acasa . Revine peste o saptamina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slyby Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 Tel.0745/262471Selimbar str principala(M Viteazul) nr.50(partea dreapta cum vii din Sibiu) Cu respect Acest nr il am si eu stiu ca era plecat la BV, dar credeam ca se intoarce sambata, max. luni ... Mersi oricum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 Acest nr il am si eu stiu ca era plecat la BV, dar credeam ca se intoarce sambata, max. luni ... Mersi oricum! nu lucreaza in weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slyby Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 nu lucreaza in weekend Stiu. L-am cautat vineri & luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 Stiu. L-am cautat vineri & luni. Am revenit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 Am revenit. pe EL!!!!! ca...... Vine vine,PRIMAVARAAAAAAA :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodomotox Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 Am revenit. vorbeati de lup... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy` Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 Salutare. Cine imi da si mie o parere despre service-ul MAS MOTO? Tre sa imi fac si eu telescoapele k sunt varza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodomotox Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 Salutare. Cine imi da si mie o parere despre service-ul MAS MOTO? Tre sa imi fac si eu telescoapele k sunt varza. in selimbar 50 pe dreapta e unu mai bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy` Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 mersi mult pentru info nightrider. dodomotox, in selimbar imi este un pic cam departe si pe vremea asta slabe sanse sa ma duc pe ea O sa incerc la cei de la Mas moto daca tot e macar o persoana care ii recomanda si o sa va spun parerea dupa ce va fii gata mobra Multzam pentru info. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 (editat) . Sunt buni si sunt profi.Si eu tot la ei mi-am facut ce-am avut de facut la moto Mesaj completat Mass Moto Service str.Raului nr.33,tel: 0269/220101 Service si piese de schimb pentru motociclete,scutere si ATV-uri,cat si echilibrari roti motociclete. http://www.riderspoint.ro/index.php?page=contact Mesaj completat mersi mult pentru info nightrider. dodomotox, in selimbar imi este un pic cam departe si pe vremea asta slabe sanse sa ma duc pe ea O sa incerc la cei de la Mas moto daca tot e macar o persoana care ii recomanda si o sa va spun parerea dupa ce va fii gata mobra Multzam pentru info. io tot m-am dat umpic si ieri dupa ce s-a porit ninsoarea, ca-mi expira asigurarea maine Editat Martie 16, 2010 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MikeSei Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 Cine are habar pe unde se poate "centra" o roata de scooter prin sibiul asa mare si frumos? Cine dispune de echipamentul necesar. Ca ma gandesc si eu logic ca la motociclete e musai sa o si centrezi dupa ce schimbi cauciucurile, ca deja la peste 50-60 se simte urat daca nu e centrata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate