Louis Cyphre Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 bromare sau brunare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
usercalin Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 bromare sau brunare? Brunare:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Pentru brunare ma interesez la IPAS, dar nu promit nimic. Daca ai ceva cunostinte pe acolo, poti incerca si tu Cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 langa IVECO , dar daca ti le vopseste este pt ca omu' e motociclist nu pentru ca vrea sa faca vreo afacere cu tine... defapt isi pierde vremea degreseaza-le tu inainte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 @ cicithekid ... pentru tapitat... pe str. Abatorului , Costel 0744257597 alta tapiterie... 0723240518...pe o strada paralela cu Teclu...nu stiu cum ii spune Darian Bucuresti 0722564409 ...alege Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ViRuSaKe Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 dintre cei 2 din sibiu care e mai "perfectionist" ca sa zic asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ViRuSaKe Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 salut,daca vrei ceva de calitate si sa nu-ti para rau de banii platiti, intra pe "www.bagster.com".aici se fac sei moto si huse la comanda pentru protectia rezervoarelor.eu mi-am facut la ei pe baza de comanda o husa pentru protectia rezervorului,arata foarte k lumea si sunt foarte multumit de banii dati.urmeaza sa-mi mai fac si-o sea la comanda(cu gel) cred ca ma rupe la pretul unei sei + transport ... pe tine cat te-a costat husa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 (editat) dintre cei 2 din sibiu care e mai "perfectionist" ca sa zic asa? du-te vis-a-vis de politie si cumpara-ti tu vinilinul care iti place, recomand sa alegi unul mai scump si rugos ca sa nu aluneci pe el cand pui frana. Cam orice croitor iti poate face o husa, daca are (si stie ce-i ala) ac pt vinilin (face o gaura care apoi nu se spinteca) si face tipare inainte ... mie mi-a facut sora-mea o husa impecabila pe care am prins-o eu cu capsatorul meu, din pacate nu te pot trimite acolo pt ca voi lua mustrare . Apropos - am tipare(de dat) pt saua originala de xtz660 Editat Aprilie 19, 2012 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ViRuSaKe Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 du-te vis-a-vis de politie si cumpara-ti tu vinilinul care iti place, recomand sa alegi unul mai scump si rugos ca sa nu aluneci pe el cand pui frana. Cam orice croitor iti poate face o husa, daca are (si stie ce-i ala) ac pt vinilin (face o gaura care apoi nu se spinteca) si face tipare inainte ... mie mi-a facut sora-mea o husa impecabila pe care am prins-o eu cu capsatorul meu, din pacate nu te pot trimite acolo pt ca voi lua mustrare . Apropos - am tipare(de dat) pt saua originala de xtz660 Pai aia e problema ca nu stiu un croitor bun ... sunt constient ca ma va aduce undeva la 4-500 ron cu vinilinul meu dar de banii aia macar sa arate destul de bine si fara cute sau alte "mici defecte". ... cred ca sunt prea pretentios :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Vorbeste cu Darian, sau urmareste topicul lui. Lucreaza foarte bine si relativ ieftin. /index.php?/topic/291524-reparatii-sei/page__st__980__p__3036641__hl__darian__fromsearch__1&do=findComment&comment=3036641 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei M Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Vorbeste cu Darian, sau urmareste topicul lui. Lucreaza foarte bine si relativ ieftin. http://www.motocicli..._1#entry3036641 Mi-a modificat mie Darian saua si a iesit misto. M-a costat 180ron cu broderia siglei Transalp cu tot. Despre comportarea in timp nu ma pot pronunta, ca o am doar de dupa Craciun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ViRuSaKe Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Arata f bine estetic, nu stiu la cusaturi cum o fi, oare daca ploua pe ea nu intra apa pe acolo ? Adica nu cred ca-s cusaturi "lipite". Eu la a mea am 2 variante, ori o fac simpla asa cum a fost din fabrica (dintr-o bucata si fara cusaturi)la Jo in strand ori o fac in mai multe culori +- sigla la BMW ceea ce presupune mai multe randuri de cusaturi si atunci evident o trimit la Darian. Ramane de vazut cum e cu cusaturile astea... intrebare: materialul e piele sau vinilin? Intreb pt ca am auzit ca pielea e f pretentioasa (de intretinut)+ ca se muleaza mai greu ca vinilinul si cica nici nu e asa "impermeabila" ca vinilinul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 pielea ia apa pana la urma. pielea necesita "tratament" periodic. glicerina, lanolina, crema de maini... eu dau si cu crema de ghete. atentie asta din urma poate murdari... oricum dupa un tratament al pielii trebuie stearsa bine cu o carpa sau va murdari... recomandat vinilin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei M Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Arata f bine estetic, nu stiu la cusaturi cum o fi, oare daca ploua pe ea nu intra apa pe acolo ? Adica nu cred ca-s cusaturi "lipite". Eu la a mea am 2 variante, ori o fac simpla asa cum a fost din fabrica (dintr-o bucata si fara cusaturi)la Jo in strand ori o fac in mai multe culori +- sigla la BMW ceea ce presupune mai multe randuri de cusaturi si atunci evident o trimit la Darian. Ramane de vazut cum e cu cusaturile astea... intrebare: materialul e piele sau vinilin? Intreb pt ca am auzit ca pielea e f pretentioasa (de intretinut)+ ca se muleaza mai greu ca vinilinul si cica nici nu e asa "impermeabila" ca vinilinul. Materialul e un vinilin destul de elastic. Mi-a dat la Darian la vremea respectiva toate detaliile si despre materiale si despre cusaturi si despre broderie. Cel mai bine ar fi sa iei legatura cu el sa te lamureasca. Daca vrei dintr-o bucata, du-te la Jo. Mi-a aratat cateva sei facute de el zilele trecute si erau fain lucrate. Intr-o zi cu vreme ceva mai linistita putem sa ne vedem ca sa te uiti la sa de aproape. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ViRuSaKe Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Materialul e un vinilin destul de elastic. Mi-a dat la Darian la vremea respectiva toate detaliile si despre materiale si despre cusaturi si despre broderie. Cel mai bine ar fi sa iei legatura cu el sa te lamureasca. Daca vrei dintr-o bucata, du-te la Jo. Mi-a aratat cateva sei facute de el zilele trecute si erau fain lucrate. Intr-o zi cu vreme ceva mai linistita putem sa ne vedem ca sa te uiti la sa de aproape. Pai alaltaieri mi-a aratat Jo vre-o 2 facute de el si n-arata rau (adica nu arata ca o canapea de mobra). La Darian am vazut o gramada de poze pe forum, pot sa zic ca iasa treaba buna din mana lui PS: de maine pana pe Marti va fi numai soare ... partea proasta e ca mie inca nu mi-a venit uleiul si filtru de schimb ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ViRuSaKe Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 asa se prezinta husa de rezervor de la Bagster facuta in Franta .isi merita toti BANII! Da, ai dreptate ... mai ales daca ai un motor pe masura ... face toti banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 pielea ia apa pana la urma. pielea necesita "tratament" periodic. glicerina, lanolina, crema de maini... eu dau si cu crema de ghete. atentie asta din urma poate murdari... oricum dupa un tratament al pielii trebuie stearsa bine cu o carpa sau va murdari... da-i cu grasime de urs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 Arata f bine estetic, nu stiu la cusaturi cum o fi, oare daca ploua pe ea nu intra apa pe acolo ? Adica nu cred ca-s cusaturi "lipite". Eu la a mea am 2 variante, ori o fac simpla asa cum a fost din fabrica (dintr-o bucata si fara cusaturi)la Jo in strand ori o fac in mai multe culori +- sigla la BMW ceea ce presupune mai multe randuri de cusaturi si atunci evident o trimit la Darian. Ramane de vazut cum e cu cusaturile astea... intrebare: materialul e piele sau vinilin? Intreb pt ca am auzit ca pielea e f pretentioasa (de intretinut)+ ca se muleaza mai greu ca vinilinul si cica nici nu e asa "impermeabila" ca vinilinul. Si eu am sa facuta de Darian. Ieri, dupa ploaia aia mare, m-am suit pe moto in blugi (dupa ce am sters saua cu manusa) si pot sa spun ca nu m-am udat deloc. Saua mea are modelul ca a lui Andrei_M dar facuta pentru V-Strom. Si arata bine, si am pus si extra burete si se "simte" mai bine. Pe langa asta, vinilinul e altfel si acum pantalonii "adera" mai bine la sa. Nu mai aluneca ca pe aia originala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ViRuSaKe Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 Si eu am sa facuta de Darian. Ieri, dupa ploaia aia mare, m-am suit pe moto in blugi (dupa ce am sters saua cu manusa) si pot sa spun ca nu m-am udat deloc. Saua mea are modelul ca a lui Andrei_M dar facuta pentru V-Strom. Si arata bine, si am pus si extra burete si se "simte" mai bine. Pe langa asta, vinilinul e altfel si acum pantalonii "adera" mai bine la sa. Nu mai aluneca ca pe aia originala. Multumesc pt sfat, acum am cam clarificat cum sta treaba cu pielea/vinilinul si cu "impermeabilitatea" cusaturilor la ploaie. Probabil din comoditate anul asta ii trag o "blana" fara cusaturi la Jo iar in iarna cand o sa ma apuc de partea "estetica" voi trimite saua la darian sa faca un custom frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 da-i cu grasime de urs mda, da gasca ar fi super, dar nu am timpul necesar procurarii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 (editat) un singur lucru` mi-a precizat producatorul in privinta husei,sa NU dau cu jetul de apa pe ea.pe interior este tratata cu un material antimucegaire.urmeaza sa-mi mai fac seaua,tot custom,evident Si cum speli motoru' fara sa dai cu jetul pe ea? Eu il spal la spalatoria auto si il spala ca pe o masina. E destul de greu sa evite sa dea cu jetul acolo. Ca rezervorul e o piesa destul de mare si trebuie curatat de spuma. Editat Aprilie 27, 2012 de vrajitoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin_Dan Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Salut Am niste mansoane care au avut niste zile mai grele... ma poate ajuta cineva cu un mic indiciu si sa-mi spuna/scrie daca stie pe cineva care cromeaza, in SIBIU? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 motorul il spal cu mana,cu carpa imbibata cu apa.nu l-am spalat niciodata in spalatorii auto sau sa dau cu solutie activa pe el,cu toate ca am straler cu jet de apa pe care-l folosesc cand imi spal masina.la motor folosesc un sparay special pentru spalare cu ceara,iar la roti il curat cu benzina.husa pentru rezervor am cumparat-o pentru drumurile lungi de sute de km cand merg mult sau cand mai ies cu alti vitezisti sa ne dam si mergem ture lungi Scuze de off topic! Oau! Felicitari ca ai atata rabdare sa speli in modul asta motorul. La cata grija ai, ar trebui sa arate foarte bine! Eu personal, o singura data am mai vazut un motor sa fie spalat asa, si asta era la o domnisoara posesoare de chopper. In rest toata lumea cu...jetul. Aici in SIbiu inca nu am gasit, dar la CLuj sunt destule locuri in care mergi la spalatorie bagi o fisa in aparat si poti folosi tu jetul, vreo 3 minute. Deci cu 5 lei ai acces la jet cu apa calda timp de 3 minute, asa ca faceam coada de motoare acolo cand ne intorceam din ture. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 Scuze de off topic! Oau! Felicitari ca ai atata rabdare sa speli in modul asta motorul. La cata grija ai, ar trebui sa arate foarte bine! Eu personal, o singura data am mai vazut un motor sa fie spalat asa, si asta era la o domnisoara posesoare de chopper. In rest toata lumea cu...jetul. Aici in SIbiu inca nu am gasit, dar la CLuj sunt destule locuri in care mergi la spalatorie bagi o fisa in aparat si poti folosi tu jetul, vreo 3 minute. Deci cu 5 lei ai acces la jet cu apa calda timp de 3 minute, asa ca faceam coada de motoare acolo cand ne intorceam din ture. oricum cursa aia contracronometru nu are nici o treba cu calitatea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicithekid Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 am o problema cu moto meu Kawa klr650 din 89. imi intra apa in motor si am schimbat garnitura de chiulasa si tot ce era de schimbat la pompa de apa.in comtinuare imi baga apa in ulei si scoate uleiul albit pe epurator. e vre un mecanic dispus sa-mi dea un raspuns la problema mea? multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate