XaeL Postat Iunie 7, 2018 Share Postat Iunie 7, 2018 (editat) Unde pot indrepta jambe de furca in Bucuresti si cat de inspirata e ideea (a se citi "cat de sigura")? Jambele sunt foarte usor strambe, adica puse pe o suprafata plana si rostogolite se ridica sub 5mm zonele indoite. Are cineva o idee si care ar fi costurile? Editat Iunie 7, 2018 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Iunie 7, 2018 Share Postat Iunie 7, 2018 Sunt de la ultimul model de panigale de nu îți permiți altele chiar sh? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Iunie 7, 2018 Share Postat Iunie 7, 2018 Mie mi-a indreptat papuc doua jambe. Au iesit beton. Nu le indrepteata el personal ci niste oameni pe la faur . El ii stie . » Post actualizat in 07 Jun 2018 21:41 Parca vreo 250 au fost,nu mai stiu exact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 8, 2018 Share Postat Iunie 8, 2018 Si mie mi-a indreptat cineva acum vreo 10 ani. Au iesit... de am luat alta furca sh! Pt ce mobra te gandesti matale sa le indrepti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iunie 8, 2018 Autor Share Postat Iunie 8, 2018 (editat) Scrie la profil acolo. Aia pe care o stii, NC 700. Editat Iunie 8, 2018 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iunie 8, 2018 Share Postat Iunie 8, 2018 Unde pot indrepta jambe de furca in Bucuresti Poti sa vii cu ele la mine. si cat de inspirata e ideea (a se citi "cat de sigura")? Ideea e sigura dar nu cred ca e una inspirata. Iti garantez ca le indrept dar nu stiu daca scapi cu viata, probabil ramai in coma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iunie 8, 2018 Autor Share Postat Iunie 8, 2018 (editat) vorbeste si cu cezar... dar sa stii ca sub5mm e enorm pentru ce trebuie ele sa faca. Bonus ecruisarea aterialului dupa 2 deformari plastice (indoire si revenire) Tocmai, ca nu stiu la ce deformare mai discutam de indreptat. Sau daca indreptate mai sunt sigure si, mai ales, drepte 100%. De asta am intrebat aici. Editat Iunie 8, 2018 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
avb Postat Iunie 8, 2018 Share Postat Iunie 8, 2018 Tocmai, ca nu stiu la ce deformare mai discutam de indreptat. Sau daca indreptate mai sunt sigure si, mai ales, drepte 100%. De asta am intrebat aici. poti sa le indrepti ,eu am indreptat cateva zeci de perechi.nu eu personal ,le duceam la un atelier de tratamente termice .baietii erau profesionisti in indreptat axe ,tuburi arbori ,ghidaje etc.pretul varia de la 150 pana la 250 lei in functie de timpul de lucru .Primele le am verificat si aveau ovalitate si rectilinialitate sub 5 sutimi de mm.Pe urma am avut incredere in ei si nu le mai verificam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iunie 8, 2018 Share Postat Iunie 8, 2018 vorbeste si cu cezar... dar sa stii ca sub5mm e enorm pentru ce trebuie ele sa faca. Bonus ecruisarea aterialului dupa 2 deformari plastice (indoire si revenire) I-am zis deja Treaba e ca tuburile nu sunt "strambe". Sunt la limita dintre imperfecte si "dezordonate" Asta inseamna ca, fix la genul asta de lucrare, daca nu iese perfect, exista posibilitatea reala sa se vina cu argumentul "atat se poate face" in caz de esec al operatiunii. Partea incurajatoare e ca nu exista defecte superficiale: "incretiri", fisuri ale stratului cromat, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Iunie 8, 2018 Share Postat Iunie 8, 2018 Sunt de la ultimul model de panigale de nu îți permiți altele chiar sh? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iunie 8, 2018 Autor Share Postat Iunie 8, 2018 Treaba e ca tuburile nu sunt "strambe". Sunt la limita dintre imperfecte si "dezordonate" aici m-ai bagat mai tare in ceata cu termenii astia noi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate