ettore Postat Iunie 24, 2018 Share Postat Iunie 24, 2018 Initial am spus ca doar la noi e posibil asa ceva, dar lucruri similare se intampla defapt in cam toata lumea. https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/video-accident-controversat-in-hunedoara-ce-acuzatii-aduce-o-soferita-politistilor-952470 O sa trimit o scrisoare silvicultorilor de pe raza localitatii in care s-a produs accidetul pentru a acorda o diploma de merit soferului pentru acte de eroism. Trist, foarte trist.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Iunie 24, 2018 Share Postat Iunie 24, 2018 ) soferul sustine ca el era pe banda lui de mers. Are dreptate. Doar restul dubei era pe contrasens Acum sincer, cat de tampit sa fii ca politist sa nu te obosesti sa vezi clipul ala, chiar daca legal nu poti face nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iunie 24, 2018 Share Postat Iunie 24, 2018 De ce nu poti face nimic? Am fost in instanta asta iarna cu cadre scoase din camera de pe casca moto, am castigat procesul. Restul e cancan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iunie 24, 2018 Share Postat Iunie 24, 2018 Ea este de vină pentru că este unguroaica și pentru că are bmw. Mi se pare corect ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iunie 24, 2018 Share Postat Iunie 24, 2018 (editat) chiar daca legal nu poti face nimic? politistul tine cont de ce vrea el; dupa care partea nemultumita contesta Editat Iunie 24, 2018 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iunie 24, 2018 Share Postat Iunie 24, 2018 auzi la tristul ala... a evitat o vulpe. bou' putea omora cu incompetenta lui pe cineva. inca o poate face, are permis poaye circula... groaznic. traim intr-o lume defecta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Iunie 25, 2018 Share Postat Iunie 25, 2018 auzi la tristul ala... a evitat o vulpe. Cred ca de fapt nu a fost nici un animal implicat, daca facem abstractie de specia bipeda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
keenon Postat Iunie 25, 2018 Share Postat Iunie 25, 2018 Vinovatul (ca la urma urmei asta este) afirma: "Eu am derapat putin in curba si am evitat o vulpe...". Asadar pana la urma ce a fost? E ca in bancul ala: "Domn doctor am o problema, sunt nehotarat. Sau nu?". Ce face frica din om, atat de speriat este si ala incat spune orice in disperarea lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iunie 25, 2018 Share Postat Iunie 25, 2018 auzi la tristul ala... a evitat o vulpe. bou' putea omora cu incompetenta lui pe cineva. inca o poate face, are permis poaye circula... groaznic. traim intr-o lume defecta. Vesnicul izvor nesecat de scuze la romani: oricine si orice este de vina in afara de el. Si in cazul in care nu gaseste ulei, nisip, caíne, vulpe, soare in ochi, meteorit etc mai exista 2 variante unanim acceptate cu care nu se da gres niciodata: ''Draqu l-a pus'' sau ''Asa a vrut Dumnezeu''. Cine stie ce mesaje dadea omu' si l-a intrerupt nenorocita cu BMW-ul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate