neaorin Postat Septembrie 7, 2018 Share Postat Septembrie 7, 2018 Moto Suzuki SV1000S gri, DJ-13-KAY vs. Logan de taxiS-a intamplat azi dimineata la intersectia Dorobanti cu strada Teheran, chiar in fata sediului TVR. Loganul venise pe Dorobanti dinspre Charles de Gaulle si oprise in acel scuar, sa faca stanga pe TeheranMasinile care veneau pe Dorobanti din celalalt sens au oprit ca sa ii faca loc - treaba asta se intampla des, pentru ca un pic mai incolo incepe coloana la semafor.Eu eram cu moto intre banda 1 si a 2-a, si am oprit si eu.Colegul cu SV a venit doua secunde mai tarziu printre banda 1 si trotuar, nu l-a vazut pe taximetrist (nici acesta din urma pe el), si... poc. Riderul avea o rana destul de superficiala la picior. Am chemat politia si ambulanta, riderul nu a vrut sa mearga la spital (asta a fost decizia lui)Motoreta are furca indoita si ceva carene sparte Atat am de zis, deocamdata.plus faptul ca intersectia aia ar trebui dirijata cu giratoriu sau semafor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Septembrie 7, 2018 Share Postat Septembrie 7, 2018 Daca riderul este activ pe forum si vede acest post rog sa ia legatura cu mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 7, 2018 Share Postat Septembrie 7, 2018 Daca riderul este activ pe forum si vede acest post rog sa ia legatura cu mine. dar de ce? vrei sa-i faci o propunere )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Septembrie 7, 2018 Share Postat Septembrie 7, 2018 as vrea sa-i pun cateva intrebari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Septembrie 7, 2018 Share Postat Septembrie 7, 2018 Poate el e taximetristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Septembrie 7, 2018 Share Postat Septembrie 7, 2018 nu sunt implicat in nici un fel in accident. totusi daca il cunoste cineva il rog sa-i transmita nr meu de telefon. 0751223726 Robert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 7, 2018 Share Postat Septembrie 7, 2018 Ar vrea sa faca un SV dintr-un bandit ceva de genu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Septembrie 7, 2018 Share Postat Septembrie 7, 2018 Aaa, e cel care era la vanzare acum ceva timp. Mi-a sarit in ochi ghidonul mai special pe care il are montat. Sanatate ca-i mai buna decat toate, ca fierul se indreapta si se vinde ca nou la primavara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin525 Postat Septembrie 8, 2018 Share Postat Septembrie 8, 2018 Salut, Eu sunt cel cu SV-ul si sunt bine sanatos. Motocicleta e sifonata binisor in partea din fata in rest pare ok. Saptamana viitoare o sa vina inspectorul de la asigurari sa faca evaluarea daunelor. Asfalt uscat sa aveti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShadowAdy Postat Septembrie 8, 2018 Share Postat Septembrie 8, 2018 Bine ca esti bine! Ai vorbit cu Robyb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin525 Postat Septembrie 8, 2018 Share Postat Septembrie 8, 2018 Da, am vorbit dar este prematur sa discutam de vanzare. Plus este primul meu accident si nu stiu cum se procedeaza cu asigurarea si cat dureaza pana se rezolva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Santon Postat Septembrie 9, 2018 Share Postat Septembrie 9, 2018 (editat) Iti doresc sa fie si ultimul! Bafta ! Editat Septembrie 9, 2018 de Santon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Septembrie 12, 2018 Share Postat Septembrie 12, 2018 Da, am vorbit dar este prematur sa discutam de vanzare. Plus este primul meu accident si nu stiu cum se procedeaza cu asigurarea si cat dureaza pana se rezolva. Procedeaza asa: - constata pagubele si obtine un deviz de reparatie - baga mobra intr-un program unic de evaluare (adica este la fel la toti asiguratorii) si afla cat valoreaza mobra - de obicei valoarea este sub costul reparatiilor si o declara dauna totala Treaba asta de mai sus, dureaza cat a luat pentru deviz + inca cateva zile. - apoi trebuie sa puna epava pe un site si sa vada daca sunt cumparatori pentru ea si la ce pret - dupa ce obtine un pret de epava iti ofera diferenta intre valoarea mobrei si cea a epavei, urmand ca valoarea epavei sa o obtii de la vanzarea catre cel care a licitat-o sau poti sa o pastrezi tu In realitatea nemernicii (am patit asta anul acesta cu auto) dupa ce afla toate cele de mai sus o tot lalaie cu ofertele, stiind ca tie iti arde buza sa umbli cu masina. Si fara sa iti prezinte documentele de mai sus iti face o oferta la jumatate din valoarea masinii + epava. Si multi disperati ca au nevoie de masina accepta. Dupe 3 luni inca nu mi-au spus cat face epava (desi sunt convins ca stiau). Posibil la moto sa fie cum trebuie, mai ales daca nu este o necesitate pentru deplasare mobra. Sa nu uiti sa pui si fiecare piesa de echipament la socoteala: casca, manusi zgariate, jacheta rupta, absolut tot. Oricum tema astora de la asigurari iti dai seama ca este sa iti dea cat mai putin spre nimica daca se poate. Succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate