mumulescu4you Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 (editat) Nenea, daca la noi nu vor, il inmatriculezi pe bulgaria ia vezi pe aci http://evricar.ro sau http://inmatriculari-bulgaria.ro Si aici baga seria sasiu(vin) si vezi ce zice: http://www.stolencars24.eu Si doi fa un drum pana la politie unde se inscriu cu niste copii de la acte si asa si intreabai pe ei acolo, ca pana la urma acolo o inscriii si fiecare caz in Romania noastra draga are cate o foaie in plus sau in minus. Editat Februarie 6, 2014 de mumulescu4you Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 da, mersi la toti dar inca nu a postat nimeni care a avut situatia asta asa ca nu sunt inca lamurit. Macar atat sa stiu ca sa stiu ce sa fac: la Politie se cer toate actele de vanzare -cumparare intre intermediari sau nu ? ca sa stiu ce sa le cer celor de la care cumpar. In final si mersul la politie va fi o solutie dar am dubii ca voi fi informat correct acolo, nu stiti ca fiecare functionar are ideile lui ? de pilda cand am inmatriculat Beta (cumparata de afara) am depus toate actele si m-au sunat mai tarziu spunand ca vor inca ceva !!! asa ca nu am incredere decat in raspunsurile voastre daca ati fost in situatia de a vi se cere toate actele de provenienta sau daca aveati scrisa alta tara de export decat Romania. Orreste: ne vedem la curse ! imi pare rau ca n-am ajuns la cursa voastra de la Iasi Mumulescu : nu sunt furate, am verificat, oricum nu imi trimiteau ei copii dupa acte daca erau furate. Cu cat ai reusit sa dai BMW-ul pana la urma ? macar tu chiar voiai sa vinzi motorul ala si aveai un pret de bun simt , la care ai mai si lasat, ceea ce nu prea se intampla in majoritatea cazurilor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumulescu4you Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 (editat) 1000 a plecat. Vb de preturi, este valabil in continuare zicala aia nu e ... cine cere e prost cine da Si din cauza preturilor stau pe aici unele la vanzare cu anii !! Editat Februarie 6, 2014 de mumulescu4you Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
API73 Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 in mod normal nu ai nevoie de toate contractele de vanzare intre intermediari,dar daca pe certificatul de proprietate apare o firma o sa iti ceara factura,daca e persoana privata nu este nici o problema,nu intereseaza pe nimeni ce scrie pe radiere,atata timp cat ai documentele poti sa inmatriculezi unde vrei pt actele de italia pt siguranta ta,,daca te uiti la lumina prin ele se vad niste elemente de siguranta, pe carta di circolazione sunt cercuri gen volane si pe certificatul de proprietate ACI(cred) din cate imi aduc aminte, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Februarie 7, 2014 Share Postat Februarie 7, 2014 La birou de intocmit acte am intrebat, nu au avut caz dar au dat o solutie, care ar fi cea mai buna. Italianul nu e firma, e persoana fizica, cea mai buna varianta , ca sa nu ma complic cu firme, TVA si intermediari, e sa imi trec eu datele la cumparator pe declaratia de vanzare a proprietarului Italian (care exista) si asta sa fie actul de vanzare cumparare ! Iar cu privire la la mentiunea "export definitiv in alte tari UE- Slovenia", intermediarul bulgar mi-a zis ca italianul a vut sa o vanda unei persoane fizice din slovenia, dar asta s-a razgandit. Radierea e din iunie 2013, ce data sa trec pe actul de vanzare ? cred ca ar fi mai buna cea la care o sa iau motorul, ca daca trec iulie 2013 ma amendeaza fiscul ca nu am declarat-o in 30 zile de la cumparare Ce ziceti , e vreo problema ca a stat radiata in Italia atata timp (din iunie 2013) si am luat-o eu acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
API73 Postat Februarie 7, 2014 Share Postat Februarie 7, 2014 nu are nici o problema ca a stat radiata,trece data la care il cumperi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SoLoGSX Postat Februarie 7, 2014 Share Postat Februarie 7, 2014 Doar ca idee si fara nici o suparare si rautate ..dupa ce o sa ajungi cu motocicleta in tara sa iti faci niste calcule (drum,hotel,radiere,etc) o sa realizezi ca nu se imbogateste nimeni din importul de motociclete asa cum crezi tu. Daca nu te pricepi risti sa pierzi mai mult. te salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyk Postat Februarie 7, 2014 Share Postat Februarie 7, 2014 Mie mi-au cerut toate actele cand am inmatriculat motorul.contractul de vanzare-cumparare dintre asa-zisul intermediar si italian,si mai apoi contractul dintre mine si intermediar.plus cartea motocicletei si inca niste hartoage pe care nu mai stiu sa le insir acum.Dar,cel putin asa mi-a zis tipul care m-a ajutat cu inmatriculatul,asta difera de omul peste care dai acolo la ghiseu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Februarie 8, 2014 Share Postat Februarie 8, 2014 Doar ca idee si fara nici o suparare si rautate ..dupa ce o sa ajungi cu motocicleta in tara sa iti faci niste calcule (drum,hotel,radiere,etc) o sa realizezi ca nu se imbogateste nimeni din importul de motociclete asa cum crezi tu. Daca nu te pricepi risti sa pierzi mai mult. te salut E un fenomen general din pacate , eu intotdeauna am last mut la un motor cand am vrut sa iau altul. Vorbeam in principal de vanzatori privati , nu numai de dealeri (care din asta traiesc, desi sa pui 800 euro in plus la un motor in conditiile in care aduci mai multe, e cam mult). Eu cand imi iau un motor de afara (si mi-am luat personal cateva din Germania si Polonia) , imi iau si concediu si ma duc acolo sa ma si plimb, asa ca nu pun cheltuielile de drum si cazare la socoteala. Nu imi e greu sa agat si remorca de masina daca tot ma duc incolo. Oricum, intr-adevar, trebuie sa te si pricepi cu actele, altfel iti iei tepe. Mersi mult de informatii, cu Italia nu stiam cum e ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Februarie 20, 2014 Share Postat Februarie 20, 2014 Am nevoie de puţin ajutor. Îmi spune si mie cineva dacă actele acestea sunt suficiente pt a înmatriculat un motor adus din Italia, au toate stampilele necesare, etc. Merci anticipat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SoLoGSX Postat Februarie 20, 2014 Share Postat Februarie 20, 2014 trebuiesc si radiate pentru export... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Februarie 20, 2014 Share Postat Februarie 20, 2014 lipseste ceva stampila cu radierea pentru export? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SoLoGSX Postat Februarie 20, 2014 Share Postat Februarie 20, 2014 da, trebuisc radiate ambele documente. poate le radiaza ulterior, depinde cumte intelegi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 Presupun ca fără aceste stampile nu poate fi vorba de înmatriculare în Ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_fechete1988 Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 (editat) buna, am gasit o motocicleta in romania adusa din italia. ea e in romania de anu trecut, nu e radiata, si propetarul e roman as vrea sa o cumpar de la el, ce acte am nevoie de la el in vederea inmatricularii in romania? el a zis ca are targa si Certificato di proprietà. ajunge? Editat Martie 18, 2014 de alin_fechete1988 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_fechete1988 Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 buna, am gasit o motocicleta in romania adusa din italia. ea e in tara de anu trecut, nu e radiata, si propetarul e roman as vrea sa o cumpar de la el, ce acte am nevoie de la el in vederea inmatricularii in romania? el a zis ca are targa si Certificato di proprietà. ajunge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9iuli Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 Citeste mai sus,este exact ca in cazul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 buna, am gasit o motocicleta in romania adusa din italia. ea e in tara de anu trecut, nu e radiata, si propetarul e roman as vrea sa o cumpar de la el, ce acte am nevoie de la el in vederea inmatricularii in romania? el a zis ca are targa si Certificato di proprietà. ajunge? Un Sv? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V Twin Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 Da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinhio Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 prietene vezi ca daca nu e radiata din Italia e belea...nu o lua...Tre sa scrie radiata pentru o alta tara din UE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 Du-te cel mai bine cu tot ce are el la politie si arata-le.Eu m-am ars o data cu un scuter si a trebuit sa stau vreo 3 luni ca sa o pot inmatricula.Daca cel de la inmatriculari iti zice:"da e ok,se poate inmatricula,atunci cumpara-o" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 fara stampila de radiere nu o poti inmatricula. nu e un sv din resita sau zona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 hahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 salut. am gasit si eu o moto cu acte din italia, are certificato si cartea, ambele sunt cu stampila de radiere. problema e ca pe certificato de proprieta e trecut un cetatean roman. Intrebarea mea este: am nevoie de si fiscal din romania de la acest cetatean roman? motocicleta nu a avut numere rosii in romania. Va rog sa ma ajutati si pe mine, ca ar cam trebui sa ii dau un raspuns omului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 (editat) salut. am gasit si eu o moto cu acte din italia, are certificato si cartea, ambele sunt cu stampila de radiere. problema e ca pe certificato de proprieta e trecut un cetatean roman. Intrebarea mea este: am nevoie de si fiscal din romania de la acest cetatean roman? motocicleta nu a avut numere rosii in romania. Va rog sa ma ajutati si pe mine, ca ar cam trebui sa ii dau un raspuns omului. nu este nici o problema. o poti inmatricula linistit. prietene vezi ca daca nu e radiata din Italia e belea...nu o lua...Tre sa scrie radiata pentru o alta tara din UE se poate inmatricula fara probleme. radierea se face ulterior in italia de catre fostul proprietar predand numarul de inmatriculare insotit de o adeverinta tradusa si legalizata in italiana eliberata de politie in care sa fie specificat ca motocicleta a fost inmatriculata in romania, ca s-au oprit certificatul de proprietate si cartea de identitate iar numarul a fost distrus si inapoiat proprietarului. ps: asta a fost cu patru ani in urma. acum daca nu ma insel, radierea in italia se face automat odata cu inmatricularea in romania. cel putin asa circula niste voci... Editat Aprilie 30, 2014 de zar916 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate