foxxbiker Postat Septembrie 23, 2018 Share Postat Septembrie 23, 2018 https://observator.tv/eveniment/motociclist-mort-accident-dumitrita-bistrita-nasaud-video-269165.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m.stefan Postat Septembrie 23, 2018 Share Postat Septembrie 23, 2018 Bagam si scuteristii pe motociciclism.ro, ca sa stiu ?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alzayr Postat Septembrie 23, 2018 Share Postat Septembrie 23, 2018 Din link-ul de mai sus: "Poliţiştii spun că dacă ar fi purtat cască de protecţie, poate supravieţuia." Sa inteleg ca avea sapca pe cap? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 23, 2018 Share Postat Septembrie 23, 2018 Mai degrapa avea capul gol... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Septembrie 23, 2018 Share Postat Septembrie 23, 2018 (editat) Bagam si scuteristii pe motociciclism.ro, ca sa stiu ?! tu clona cui esti? in al doilea rand, unde e scuterul? Editat Septembrie 23, 2018 de XaeL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 23, 2018 Share Postat Septembrie 23, 2018 Xaele, nu esti curios de mai multe detalii referitoare la aceasta întâmplare nefericita a unui nefericit fara casca? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Septembrie 23, 2018 Share Postat Septembrie 23, 2018 Xaele, nu esti curios de mai multe detalii referitoare la aceasta întâmplare nefericita a unui nefericit fara casca? Nu inteleg exact ce vrei de la mine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m.stefan Postat Septembrie 23, 2018 Share Postat Septembrie 23, 2018 tu clona cui esti? in al doilea rand, unde e scuterul? http://gazetadebistrita.ro/un-tanar-din-dumitrita-si-a-pierdut-viata-dupa-ce-a-cazut-de-pe-moped/ Nu orice nou membru inscris e clona..!! Incearca sa fi mai destept, s-ar putea sa te ajute in viata.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Septembrie 23, 2018 Share Postat Septembrie 23, 2018 Bagam si scuteristii pe motociciclism.ro, ca sa stiu ?! Da. Poți chiar să le vizitezi secțiunea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Septembrie 23, 2018 Share Postat Septembrie 23, 2018 http://gazetadebistrita.ro/un-tanar-din-dumitrita-si-a-pierdut-viata-dupa-ce-a-cazut-de-pe-moped/ Nu orice nou membru inscris e clona..!! Incearca sa fi mai destept, s-ar putea sa te ajute in viata.... articolul tau nu are poze; articolul cu care a inceput topicul are daca tot esti priceput, lanseaza si tu niste pareri despre autovehiculul din poze: motocicleta sau moped? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EarthFish Postat Septembrie 23, 2018 Share Postat Septembrie 23, 2018 (editat) Bagam si scuteristii pe motociciclism.ro, ca sa stiu ?! Daca-i bagam,pleci?Ca sa stiu E cam devreme sa te inflamezi de la confuzia asta Editat Septembrie 23, 2018 de EarthFish Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Septembrie 23, 2018 Share Postat Septembrie 23, 2018 Scuterul nu-i tot pe doo roti? Si ala nu era scuter in nici un caz.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m.stefan Postat Septembrie 24, 2018 Share Postat Septembrie 24, 2018 Scuterul nu-i tot pe doo roti? Si ala nu era scuter in nici un caz.. E tot pe doua roti dar dar motocicleta nu e. Si nu era scuter, era moped intradevar... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prafrau Postat Septembrie 24, 2018 Share Postat Septembrie 24, 2018 Incearca sa fi mai destept, s-ar putea sa te ajute in viata.... Sunt de acord cu asta, cred ca ar trebui sa fie un scop comun. Pe de alta parte, e ironic sa-i ceri cuiva sa fie mai destept, in scris, gresind gramatical. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Septembrie 24, 2018 Share Postat Septembrie 24, 2018 era moped intradevar... Totusi cum ai ajuns la concluzia asta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate