superbec Postat Septembrie 29, 2018 Share Postat Septembrie 29, 2018 Saracu’ asta de bec ars e atotștiutor. In uleiuri mai ales. Dați-i pace, așa face de foame. In Germania se mănâncă o data pe zi, nici la wc nu merge de foame...și el știe tot de uleiuri, motoare, mașini, etc. Schimba uleiul o data la 4 ani și vine aici sa de a sfaturi. Lakioi flaușat! mah excrement de vaca conlocuitoare .. ia mai pune niste poze cu motocicletele "altora" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Septembrie 29, 2018 Share Postat Septembrie 29, 2018 Muahahahaha! Bai fierturo! Daca iti fac poze la tot ce am in garaj o trimiti pe vaca aia la produs! Distrusule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angus_young Postat Septembrie 29, 2018 Share Postat Septembrie 29, 2018 toti aia care au rafinarie(i) ia spune-mi , daca tu cumperi baza de la mine, aditivul de la mine si o pui in ambalajul cumparat de la altii esti producator? ca idee , uleiurile Full sintetice Motul (incepand cu 7100) nici macar nu au baza de petrol , ...astea sunt sinteza 100% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 29, 2018 Share Postat Septembrie 29, 2018 ca idee , uleiurile Full sintetice Motul (incepand cu 7100) nici macar nu au baza de petrol , ...astea sunt sinteza 100% sinteza din ce? a) cacao aghiasma c) petrol d) squirt juice ca gaz natural mai foloseste doar shell ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angus_young Postat Septembrie 29, 2018 Share Postat Septembrie 29, 2018 ma intreb daca ai vazut vreodata cum arata o carte de chimie , dar acum nu sunt sigur ca ai vazut nici macar coperta Motul full sintetic nu contine nici urma de petrol de nici un fel ! mai ales ca vad ca ai postat si aici , si zic ca poate ar fi trebuit sa te duci la eveniment /index.php?/topic/751058-training-tehnic-motul-open-for-public-joi-1-feb/ in rest , pace 1000 de ani si la cat mai multe postari inutile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Septembrie 29, 2018 Share Postat Septembrie 29, 2018 #babaeti, ce conteaza cine face nu stiu ce ulei, daca e producator sau doar il asambleaza? Sau bucataru' nu mai e bucatar daca nu gateste cu ingrediente crescute si culese de el? Produsul final conteaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Septembrie 29, 2018 Share Postat Septembrie 29, 2018 sinteza din ce? a) cacao aghiasma c) petrol d) squirt juice ca gaz natural mai foloseste doar shell ..... Te-ai facut de cacao cu postul asta, imi pare rau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Septembrie 30, 2018 Share Postat Septembrie 30, 2018 El e un cacao de fel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat Octombrie 2, 2018 Share Postat Octombrie 2, 2018 Motocicleta ar trebui sa aibe cilindrii cu nikasil... deci nu vad cum ar putea sa faca glazurare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Octombrie 2, 2018 Share Postat Octombrie 2, 2018 Si nikasil-ul se honuieste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat Octombrie 3, 2018 Share Postat Octombrie 3, 2018 nikasil-ul se glazureaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Octombrie 3, 2018 Share Postat Octombrie 3, 2018 Probabil ca da, daca in perioada de rodaj motorul este supraincalzit frecvent inainte ca segmentii sa se pasuiasca pe honuiala. Nu stiu, zic si eu... motoarele moderne vin oricum cu tolerante mult mai mici ca pe vremuri dar altfel care ar fi explicatia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat Octombrie 3, 2018 Share Postat Octombrie 3, 2018 Poate s-a depreciat uleiul... Se poate baga o camera prin orificiul bujiei, cu pistonul la punctual mort inferior si vazut suprafata cilindrilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Octombrie 7, 2018 Share Postat Octombrie 7, 2018 Noutati cu motorul? Ai mai fost cu ea la service? Ce ti-au zis cei de acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate