apriliacluj Postat Septembrie 26, 2018 Share Postat Septembrie 26, 2018 ................nu mai conduceti dupa o bere sau doo, ci sa va imbatati turta si abia apoi DIIIII.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 27, 2018 Share Postat Septembrie 27, 2018 (editat) Ah, nu boss, ca in UK nu merge lumea beata, poate numa' seara. Nici in alte tari, peste tot se respecta legea si nici inchisori nu mai au. Judecatorii s-au reprofilat pe ornitologie si citatiile se trimit direct in baruri, sub forma de invitatii la after. Da-le, doamne, minte... Editat Septembrie 27, 2018 de littlekriminal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 27, 2018 Share Postat Septembrie 27, 2018 Niste prosti astia cu psihologia inversa, toti condusi de mini-dragni. Multumim pentru lista, @cuki, de mare ajutor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Septembrie 27, 2018 Share Postat Septembrie 27, 2018 De ajutor? Hahaha. Poate pentru cei care chiar conduc foarte des după ce consuma alcool. Nu mai încurajați lumea la așa ceva. E ok, bei un păhărel de vin, mănânci, mai stai, după care pleci. Dar romanul nu pleacă pana nu se face manga și atunci, tine te. Ori face live pe fb, ori da in pom, ori sparge 20 de mașini dintr un foc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 27, 2018 Share Postat Septembrie 27, 2018 (editat) Asta ziceam si eu mai sus. Ca cine se face manga oricum se 3.14sa pe lege, macar sa dea posibilitatea alora care chiar au o limita s-o faca in spatiul legii. Lista e buna pentru cine calatoreste frecvent in ieuropa, delegatii & shite. Editat Septembrie 27, 2018 de littlekriminal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Septembrie 28, 2018 Share Postat Septembrie 28, 2018 In lipsa vatamarii nu inteleg de ce a fost implicata politia de s-a ajuns la un dosar de cercetare penala. s-a inceput pe 196 si s-a continuat pe 336/1, fapt pentru care mister de mai sus e citat in calitate de inculpat in momentul de fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Septembrie 28, 2018 Share Postat Septembrie 28, 2018 s-a inceput pe 196 si s-a continuat pe 336/1, fapt pentru care mister de mai sus e citat in calitate de inculpat in momentul de fata. Bateam catre altceva. Catre ideea ca in situatia asta faci tot posibilul sa nu implici politia. Am lamurit ulterior ca nu a avut de ales. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Septembrie 28, 2018 Share Postat Septembrie 28, 2018 Depinde de ce mașină este vorba și de garajul la care s-a făcut servisarea (manopera). În mod cert avocații asiguratorului îți vor cere cât mai mult. În rest, nu prea înțeleg de ce stai fără permis (sau dovadă) în așteptarea soluționării unui proces civil. Pedeapsa "rutieră" sigur a fost pronunțată o dată cu soluționarea dosarului de la Poliție. Adică amendă + suspendarea dreptului de a conduce pe perioada X. Pentru ca pana la solutionarea in instanta a dosarului penal, cel in cauza are dreptul de a conduce suspendat iar in urma hotararii ramase definitive prin neapelare i se va anula permisul de conducere ca o masura complementara la pedeapsa principala. Apoi va incepe civilul cu tot spectacolul de rigoare al aparatorilor din partea asiguratorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 28, 2018 Share Postat Septembrie 28, 2018 Da, mi-am dat seama de confuzie ulterior: Deci nici dosarul de la Poliție nu e închis. Retrag ce am spus în acest caz. Având în vedere că singurele părți citate la tribunal erau OP și asiguratorul, presupuneam în mod eronat că se vorbea deja despre civil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 28, 2018 Share Postat Septembrie 28, 2018 N-auzi ca aia beti ranga care fac accidente sunt putini, foarte putini? Restul devin Titi Aur sau cel putin vrajitori daca au numa' doo roti. Hâc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Septembrie 28, 2018 Share Postat Septembrie 28, 2018 Eu am auzit altceva. Ca unii deja “trotilati”, conduc mai bine decat atunci cand nu sunt sub influenta alcoolului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Septembrie 30, 2018 Share Postat Septembrie 30, 2018 Am cunoscut caz , dar pe conserva . Chiar sunt destule povesti interesante (...daca ai facut parte din sistem ) Am facu parte vreo 14 ani. Am cunoscut personal destule povesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rastafarian Postat Octombrie 3, 2018 Autor Share Postat Octombrie 3, 2018 (editat) Pentru ca pana la solutionarea in instanta a dosarului penal, cel in cauza are dreptul de a conduce suspendat iar in urma hotararii ramase definitive prin neapelare i se va anula permisul de conducere ca o masura complementara la pedeapsa principala. Apoi va incepe civilul cu tot spectacolul de rigoare al aparatorilor din partea asiguratorului. nu am avut drept de condus de la momentul accidentului pana in prezent ( mai bine de 2,5 ani ) » Post actualizat in 03 Oct 2018 07:49 Da, mi-am dat seama de confuzie ulterior: Având în vedere că singurele părți citate la tribunal erau OP și asiguratorul, presupuneam în mod eronat că se vorbea deja despre civil. este penal Editat Octombrie 3, 2018 de rastafarian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate