frigider Postat Septembrie 27, 2018 Share Postat Septembrie 27, 2018 io zic sa cauti niste sarma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 27, 2018 Share Postat Septembrie 27, 2018 Daca esti pervers si vrei sa faci cost saving pui doar un surub nou Eu asa am facut dar la BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Septembrie 27, 2018 Autor Share Postat Septembrie 27, 2018 Da, dar numa' 2 maini, 2 picioare si un cap! Pe care ar fi bine sa nu pice "golanu'"! Asa ca grija mare cum o suspenzi, recomand cu caldura sa o pui pe 2 "iezi" (capre adica). Ma tot uit pe topicul special dedicat caprelor si nu ma hotarasc de la care dintre ele sa ma opresc In principiu sunt 2 mari distribuitori: nea Ivan, si Pitesti2010. Mai e un distribuitor, Cicloburu, dar caprele lui sunt de lux, "labo"-ul caprelor. Chiar nu stiu de unde sa iau caprele de rigoare...astept recomandari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Septembrie 27, 2018 Share Postat Septembrie 27, 2018 (editat) De la lidl. 60 lei. Și își fac treaba. Azi au pus in stoc, pe rafturi. Editat Septembrie 27, 2018 de BMWs1000RR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 27, 2018 Share Postat Septembrie 27, 2018 (editat) Am de la lidl, tine un colt de masina fara probleme. Editat Septembrie 27, 2018 de Falkenberg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 27, 2018 Share Postat Septembrie 27, 2018 (editat) +1 pt iezii de la Lidl! Si au 2 randuri de gauri, deci o potrivesti la orice nivel (inaltimea caprei ). Caprele @cicloburului sunt prea de rasa sa le bagi sub golan, dar 2-3 zdrente de pe topicul ala ar fi la fix sa le tavalesti pe la antiruliile alea! Stau si ma gandesc ce bmw din 1900 toamna avea saracii din astea cu surub ca la golan... » Post actualizat in 27 Sep 2018 14:06 Eu asa am facut dar la BMW Uite, asta schimba si ambreiaje!» Post actualizat in 27 Sep 2018 14:11 io zic sa cauti niste sarma Nope, de cand au aparut "soriceii" (fașetele din plastic) nu se mai poarta! Editat Septembrie 27, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Septembrie 27, 2018 Share Postat Septembrie 27, 2018 Sambata iti pot aduce caprele (fara iezi!) la domiciliu...le aduci cand termini! Sau, le iau tot io cand mai ajung in zona ta! Ai ceva de comentat?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 27, 2018 Share Postat Septembrie 27, 2018 Io? Mi-s batran, si ce le trebe caprelor imi trebe si mie! Bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Septembrie 27, 2018 Share Postat Septembrie 27, 2018 Lui Stefan ii dau ce-mi prisoseste pe moment, alea metalice! Alea de muls le mai smotocesc io...asa molfait! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 28, 2018 Share Postat Septembrie 28, 2018 (editat) Stau si ma gandesc ce bmw din 1900 toamna avea saracii din astea cu surub ca la golan...Erau pe mai multe, Cod BMW Surub 07119912595 M8X160 Usage +114 +E3 +E9 +NK +E30 M3 +E12 +E28 +E24 +E23 Editat Septembrie 28, 2018 de Falkenberg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Septembrie 29, 2018 Autor Share Postat Septembrie 29, 2018 Epilog Desi pare floare la ureche, ca na, un surub cu neste bucsi de cauciuc, si gata.....dar neeeeeeeee, in primul rand cum dai jos surubul vechi, care dupa ani si ani e cam sudat de cauciuc? Eu m-am chinuit si am sfarsit prin a taia surubul, dar si aici un pic de chin ca nema pozitie. Apoi surubul nou..mureau daca il faceau cu 1 cm mai lung, sa nu te chinui sa pui piulita? Mureau cred...asa te chinui cu pozitionarea barei cu bratul, de iti vine sa arunci cu toate dupa porumbei (eu am cativa prin parcare care nu sunt fricosi).....si trebuie sa te prinzi cam la ce inaltime trebuie sa ridici "roata" ca sa se potriveasca cat de cat gaura din brat cu gaura din bara....daca nu faci o pozitonare cat de cat ok surubul sta stramb si canci mai pui piulita. Ce sa mai, e adevarata chestia cu socoteala de acasa si aia din targ.....a durat cam 2 ore spre 3 si nervi cacalau. Data viitoare, daca va fi cazul, sarma ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B299JOY Postat Septembrie 29, 2018 Share Postat Septembrie 29, 2018 Aveai nevoie de un prieten cu un mocs sa stranga bascula si sa prinzi in 2 minute piuluta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Septembrie 29, 2018 Share Postat Septembrie 29, 2018 Asa e cand vreti masini scumpe. Le reparati pe genunchi, in fata blocului ca la service se cere mult )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 30, 2018 Share Postat Septembrie 30, 2018 (editat) Era bancul ala pe vremuri, un italian cu o Alfa derapeaza pe o fleasca de gheata, intra in pom. Nu trece mult si un neamt face cu Mercedesul acelasi lucru. Cum stateau ei acolo si isi studiau epavele, vine si romanul cu Dacia si o lipeste. Se vaicareau toti: Italianul: "mamma mia, am muncit 1 ani sa-mi cumpar macchina si acum e buna de aruncat!" Neamtul: "arbeit 2 ani sa-mi cumpar limuzina si uite cum a ajuns" Romanul: "am muncit o viata sa-mi cumpar Dacia asta si am facut-o praf" La care italianul si neamtul in cor: "cine te-a pus sa-ti cumperi o masina atat de scumpa?!?" Asa si colegul cu Loganul! Mda, se pare ca la asta stabilizatoarea nu e deasupra puntii, nu trebe data jos pt amaratele alea de bucse. Editat Septembrie 30, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Octombrie 1, 2018 Autor Share Postat Octombrie 1, 2018 Asa e cand vreti masini scumpe. Le reparati pe genunchi, in fata blocului ca la service se cere mult )) Boss...esti culmea ...omul vorbeste de logan in plm . Pfffff » Post actualizat in 29 Sep 2018 20:09 Io stiam ca religia nu te lasa sa vb de logan ... Sa nu fim rautaciosi...cum notiunea de "scump" e relativa, e posibil ca "," colegului cu bmw sa i se para ca loganul e masina scumpa....asa are sens afirmatia lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Octombrie 1, 2018 Share Postat Octombrie 1, 2018 Ma tot uit pe topicul special dedicat caprelor si nu ma hotarasc de la care dintre ele sa ma opresc In principiu sunt 2 mari distribuitori: nea Ivan, si Pitesti2010. Mai e un distribuitor, Cicloburu, dar caprele lui sunt de lux, "labo"-ul caprelor. Chiar nu stiu de unde sa iau caprele de rigoare...astept recomandari Mulțam de apreciere, drept urmare... Capră nouă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate