valentin.urda Postat Septembrie 28, 2018 Share Postat Septembrie 28, 2018 Salutare! Am nevoie de o idee de reparare a prinderilor unui sidecase din plastic. Ma gandeam sa improvizez doua table sau ceva platband dintr-un metal mai moale, in care sa decupez prinderea, sa pun una pe interior si una pe exterior si sa le prind cu popnituri sau ceva suruburi. Las mai jos poze cu case-ul si o schema cu solutia la care m-am gandit.. A mai incercat cineva sa repare astfel de prinderi? Se poate lipi plasticul cu ceva rasina si sa tina mai bine decat tabla aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Septembrie 29, 2018 Share Postat Septembrie 29, 2018 Nu face munca, cat face sidecase ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 29, 2018 Share Postat Septembrie 29, 2018 (editat) Solutia cu tabla ar merge, dar ce faci ca o sa creasca grosimea si nu mai intra in ciocurile suportului? Lipit 100% nu tine. Editat Septembrie 29, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Septembrie 29, 2018 Share Postat Septembrie 29, 2018 Eu vad in poze niste fisuri pe langa gaurile de prindere. Daca plasticul este crapat acolo, si nu sunt doar zgarieturi superficiale, eu zic ca e compromisa definitiv cutia. Poti sa o carpesti dar greutate mare nu o sa poti pune in ea si poate deveni periculos. Eu zic ca n-are rost sa-ti mai bati capul cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Septembrie 29, 2018 Share Postat Septembrie 29, 2018 Taie o tabla sanatoasa pe dimensiunea interioara a fundului cutiei, gauresti si prinzi in patru suruburi cu saibe mari direct pe placa (tabla sanatoasa sa fie in cutie, saibe poti pune atat in cutie cat si sub placa si eventual tapitezi tabla cu un strat de mocheta, lipit pe tabla), definitiv...si poti cara apoi si-o lada cu bere in cutie, iti garantez io! Testat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentin.urda Postat Septembrie 29, 2018 Autor Share Postat Septembrie 29, 2018 @ivan pedala e buna ideea cu tabla pe interior, dar nu stiu daca voi gasi o tabla atat de mare si sa se muleze pe fundul cutiei.. @john17 oricum avea si inainte un pic de joc, acum cu 3-4 mm in plus va sta fixa. Vreau sa o repar, poate mai merge o perioada, macar cu cateva haine, fiind niste chinezarii nici inainte nu puteam sa pun mare lucru in ele, dar isi faceau treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Septembrie 30, 2018 Share Postat Septembrie 30, 2018 Daca impermeabilitatea nu e atat de importanta, atunci de ce nu dai 2 gauri in partea aceea si o prinzi cu suruburi de 5/6, saibe pe ambele parti si aia e. Sau chiar folosesti saibe cu garnituri dupa. Am un top case care nu mai are sistemul de prindere in fata, l-am luat deja cu modulul asta, doua suruburi (unul pe fiecare parte) si merge foarte bine de 2 ani. Nu am avut probleme la nici o viteza oferita de FZS600. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Octombrie 8, 2018 Share Postat Octombrie 8, 2018 fiind niste chinezarii nici inainte nu puteam sa pun mare lucru in ele, dar isi faceau treaba. Chinezariile astea sunt cam de unica folosinta, sunt fdintr-un plastic de cacao. Luasem si eu unul de proba si cand am sarit o sina de tramvai (oscilatie sus-jos, nu va inchipuiti ca am decolat) cu o baterie moto in el, a trecut coltul bateriei prin plastic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate