ashtray. Postat Octombrie 9, 2018 Share Postat Octombrie 9, 2018 Si ca sa intelegeti mai bine, parintii ei sunt TOTAL impotriva motoarelor...la modul extremist...deja este un moment foarte greu...nu il faceti si mai greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Octombrie 9, 2018 Share Postat Octombrie 9, 2018 Si ca sa intelegeti mai bine, parintii ei sunt TOTAL impotriva motoarelor...la modul extremist...deja este un moment foarte greu...nu il faceti si mai greu In contextul asta nu inteleg de ce a fost facuta publică informația cu capela si cu înmormântarea. Apropiatii deja stiu unde sa ajunga. Gigeii de pe forum pot sta cuminti acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Octombrie 9, 2018 Share Postat Octombrie 9, 2018 In contextul asta nu inteleg de ce a fost facuta publică informația cu capela si cu înmormântarea. Apropiatii deja stiu unde sa ajunga. Gigeii de pe forum pot sta cuminti acasa. Pai tocmai asta e...ca NU trebuia facuta publica...nu stiu cine e acea persoana...probabil cel cu GS-ul care apare in poze... Rog un moderator sa stearga postul cu locatia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Octombrie 9, 2018 Share Postat Octombrie 9, 2018 E ok nu cred ca vine lumea la circ. O sa vina cei ce au cunoscut-o... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Octombrie 9, 2018 Share Postat Octombrie 9, 2018 (editat) Sper...pentru ca se auzeau niste vorbe cum ca unii vor sa ii faca mars si turat de motoare... Editat Octombrie 9, 2018 de ashtray. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Octombrie 9, 2018 Share Postat Octombrie 9, 2018 E ok nu cred ca vine lumea la circ. O sa vina cei ce au cunoscut-o... Sa vina fara motorete daca au respect si nu vor sa arate sfidare fata de familie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Octombrie 9, 2018 Share Postat Octombrie 9, 2018 Eu zic ca mai bine sa nu vina...daca tot voiau sa faca alai de motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CA52 Postat Octombrie 9, 2018 Share Postat Octombrie 9, 2018 Eu am facut publica locatia. Imi cer scuze. Am facut-o in ideea ca sunt alti cunoscuti aici care vor sa participe. Din respect pentru familie, recomand sa se vina fara motoare!!! ...si doar cei care au cunoscut-o. P.S. Rog un admin sa stearga postul cu locatia. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 9, 2018 Share Postat Octombrie 9, 2018 Eu zic ca mai bine sa nu vina...daca tot voiau sa faca alai de motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Octombrie 9, 2018 Share Postat Octombrie 9, 2018 (editat) Eu am facut publica locatia. Imi cer scuze. Am facut-o in ideea ca sunt alti cunoscuti aici care vor sa participe. Din respect pentru familie, recomand sa se vina fara motoare!!! ...si doar cei care au cunoscut-o. P.S. Rog un admin sa stearga postul cu locatia. Multumesc! Fara acordul, cererea familiei nu e in regula sa faci tu asemenea invitatii si recomandari pentru un astfel de eveniment care este extrem de privat si dureros, si nu ceva ce poate fi tratat cu lejeritate. Nu ai nici un drept. Editat Octombrie 9, 2018 de paulynos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CA52 Postat Octombrie 9, 2018 Share Postat Octombrie 9, 2018 Imi cer scuze iar. Am gresit. Nu a fost o invitatie. Am crezut ca raspund la o intrebare fireasca pentru cineva care o stia si vrea sa vina acolo (a intrebat cineva cateva randuri mai sus). Nu credeam ca pot fi exista persoane care sa vina pur si sa faca galagie turand motoarele. Va rog fara motoare! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taurus Postat Octombrie 9, 2018 Share Postat Octombrie 9, 2018 @Speedy & @Niko - sfaturile sunt bune ca si chestie generalista insa nu au toate de a face cu acest accident. Putea sa aiba si PilotPower si full touring si lalala. Irelevant in cazul de fata. A scos-o curba larg. Nu e vorba de pretentii de reisari sau de confundat strada cu circuitul. N-a stiut drumul, a facut o eroare si a platit pt asta. Daca ar fi sa zicem ceva la obiect si daca ar fi sa invete cineva ceva, e ca ar trebui sa isi aleaga anturajul cu care sa se simta conforabil la mers. Anturaj cu care nu trebuie sa mergi peste puteri sau sa te grabesti. Din ce am inteles voia sa-i prinda pe cei care erau mai in fata. S-a grabit, a gresit si din pacate a platit. Au mai iesit si altii larg si n-au venit masini pe contrasens. Ce sa faci, nu la toata lumea e la fel. un grup care nu se poate, sau nu se stie tine compact, nu e un grup! se trezesc viteji ieftini care forteaza, avand avantajul locului conducator, iditoti care nu se uita in oglinda care isi incordeaza muschii si vor sa arate ceva....ce dracu vor sa arate? de aia e de evitat mersul in grup, mai ales cu un grup necunoscut sau ...neadecvat » Post actualizat in 09 Oct 2018 18:12 pacat de un suflet... cum se simt oare ceilalti, cei cu muschii incordati ? cum veti privi in ochii celor ce va vor cere explicatii? cum veti privi in ochii prietenilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 10, 2018 Admin Share Postat Octombrie 10, 2018 @Misionaru, am mutat discutiile dincolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate