Cezu Postat Octombrie 7, 2018 Share Postat Octombrie 7, 2018 Salutare, de curand am facut comanda pentru modelul mentionat, pe 1 Decembrie soseste. Are cineva acest model si ar putea sa transcrie cateva ganduri/pareri? Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Octombrie 7, 2018 Share Postat Octombrie 7, 2018 Mai conteaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Octombrie 7, 2018 Autor Share Postat Octombrie 7, 2018 Desigur ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Octombrie 7, 2018 Autor Share Postat Octombrie 7, 2018 (editat) Paca, multumesc. Partea interesanta va fi tot in luna Decembrie caci am un traseu de 5000 mile de parcurs. La drive test mi-au oferit modelul 2.0 i, pachetul M si sincer sa fiu e putin cam " sugaci ". dar din prezentari se pare ca moledul diesel e docil. Ramane de vazut Editat Octombrie 7, 2018 de Cezu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 7, 2018 Share Postat Octombrie 7, 2018 (editat) Bmw cu tractiune fata?!? Pfuuu, sacrilegiu... Sper ca macar nu e ala care seamana cu un Sharan Editat Octombrie 7, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Octombrie 7, 2018 Autor Share Postat Octombrie 7, 2018 John, 4x4 ( x Drive ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 7, 2018 Share Postat Octombrie 7, 2018 Motorul e de-a curmezisu'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Octombrie 7, 2018 Share Postat Octombrie 7, 2018 Ti ai comandat un crossover hatch. Arata asa si asa (NU pe gustul meu), are o tenta agresiva daca e m paket...arata ok culoarea Galvanic yellow.... interiorul nu mai e premium, schimbatorul e mai nasol decat la oricare tractor fabricat recent. E de rahat emblema aia de au pus o acolo pe stalpul lateral spate..sa stie tot prostu din drum ca e beamwe, imi pare o chestie mega ieftina. Ce ti ai luat? 2.0d cu sau fara x drive? Per total, nu si merita nici de departe cei 55.000€. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Octombrie 7, 2018 Autor Share Postat Octombrie 7, 2018 De-a latul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 7, 2018 Share Postat Octombrie 7, 2018 Mda, ma gandeam eu ca, daca deriva dintr-un "totul in fata", nu poate fi altfel ... N-am condus, dar nici nu-mi doresc, solutia clasica e pe gustul meu si mi se pare reprezentativa pt bmw si al sau "freude am fahren". Ce sa zic, sa te bucuri de el fara probleme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Octombrie 7, 2018 Autor Share Postat Octombrie 7, 2018 Teoretic pretul era de 33 000 lire. Pentru ca lucrez in cadrul firmei ( pe latura moto ) am primit un discount de 25%. Facand cateva calcule si desigur luand in considerare ca merg f mult in oras consider ca a meritat. E o masina urbana cu un consum de 4.2 Extra si 5.2 urban. X1 ori X3 in care beneficiezi de putin spatiu in plus diferenta de pret era uriasa. Are pachetul M . » Post actualizat in 07 Oct 2018 18:49Multumesc John. » Post actualizat in 07 Oct 2018 18:51Cutia e step-tronic ( 8 trepte ) iar motorul dezvolta 190 cp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Octombrie 7, 2018 Share Postat Octombrie 7, 2018 Consumurile acelea n o sa le vezi prea curand. Iar ca si masina de oras, clar nu e un diesel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Octombrie 7, 2018 Autor Share Postat Octombrie 7, 2018 Consumurile acelea n o sa le vezi prea curand. Iar ca si masina de oras, clar nu e un diesel! Glumind, pot sa te enervez putin cu o fotografie ? » Post actualizat in 07 Oct 2018 18:57 Cand va plictisiti intrati pe instagram-ul meu " cioanapostol" si vedeti ce surubaresc iar daca aveti orice fel de intrebari legate de motocicletele Bmw va stau la dispozitie, sunt inconjurat de 5 ingineri. » Post actualizat in 07 Oct 2018 18:58 Consumurile acelea n o sa le vezi prea curand. Iar ca si masina de oras, clar nu e un diesel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 7, 2018 Admin Share Postat Octombrie 7, 2018 Totusi - asa cum intrebase cineva mai sus - mai conteaza ce spune unul sau altul, din moment ce l.ai comandat? Sau rostul este sa afle prostimea ca esti permanent inconjurat de injineri specializati Bmw Motorrad? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Octombrie 7, 2018 Autor Share Postat Octombrie 7, 2018 Totusi - asa cum intrebase cineva mai sus - mai conteaza ce spune unul sau altul, din moment ce l.ai comandat? Sau rostul este sa afle prostimea ca esti permanent inconjurat de injineri specializati Bmw Motorrad? "rostul" era ca daca vreun posesor de motocicleta Bmw are o neclaritate il pot ajuta. Unde nu-i cap e vai de picioare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 7, 2018 Admin Share Postat Octombrie 7, 2018 Te.ai grabit sa raspunzi si ai trecut pe langa subiect. Intrebasem de rostul topicului.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Octombrie 7, 2018 Share Postat Octombrie 7, 2018 (editat) Ce jante i ai pus cotetului? 18 sau 21? Editat Octombrie 7, 2018 de BMWs1000RR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Octombrie 7, 2018 Autor Share Postat Octombrie 7, 2018 Ce jante i ai pus cotetului? 18 sau 21? 19 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Octombrie 7, 2018 Share Postat Octombrie 7, 2018 (editat) Asta este un topic gen gândul câinelui care sta în kur și se întreabă ce face el în momentul respectiv? Ca să fiu și on topic (nu am crezut ca o sa imi iasă vreodata la rasa asta de postari): Nici un om întreg la minte nu mai cumpăra diesel nou în vestul Europei. Despre tarile nordice, nu mai spun. Later edit: După ce am citit postările, makes sense. Trista singuratea prin străinătățur. Cu riscul de a repeta: Care este rostul topicului, în forma în care a fost ambalat? » Post actualizat in 07 Oct 2018 20:52Întrebarea despre motociclete Bmw: * De unde se aude zgomotul ala infernal în carenele farului la S1000xr de îți vine să dai cu ea în râpă la sfârșitul zilei. Este cutia filtrului de aer/intake-ul de la ea? » Post actualizat in 07 Oct 2018 21:08Boss, ca ma amuza topicul asta: Unde faci 5000 de mile cu ea în dec după achiziție? Vii de sărbători acasă din Anglia, cu mașina, ca să o vadă familia. Eu glumesc, dar dacă am dreptate, acesta va fi un topic de mare angajament. Editat Octombrie 7, 2018 de DeVazut_TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Octombrie 8, 2018 Share Postat Octombrie 8, 2018 " legate de motocicletele Bmw va stau la dispozitie, sunt inconjurat de 5 ingineri"transmite la injineri ca suntem foarte dezamagiti de ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Octombrie 8, 2018 Autor Share Postat Octombrie 8, 2018 DeVazut_Tm, poate fi fie plasticul ce acopera rezervorul ( acel plastic care inconjoara contactul) fie semi carena interioara, acel plastic negru ce este in stanga si dreapta bordului. Incearca sa tii apasat pe el sa vezi daca sunetul dispare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Octombrie 9, 2018 Share Postat Octombrie 9, 2018 (editat) @ Cezu: Mulțumesc de pont. Editat Octombrie 9, 2018 de DeVazut_TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Octombrie 9, 2018 Autor Share Postat Octombrie 9, 2018 Sa cresti mare ! ( in sus ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Octombrie 9, 2018 Share Postat Octombrie 9, 2018 Ai timp sa faci ceafa lata pana atunci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Septembrie 24, 2019 Autor Share Postat Septembrie 24, 2019 Cat m-am chinuit sa o fac, lată, dar am reusit sa adaug circa 200 grame. Referitor la masina, daca mai e careva interesat, o recomand cu toata increderea. X-Drive-ul este EXCELENT. Consum, 3 rezervoare si'u sfert pe distanta de 2636 km ( 52 litri/plin). P.S: poza e facuta in Piatra Neamt ❤ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate