magarusulmarius Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 salutare, a fost o tura scurta , de 2 zile, ,,pestele a fost la mare inaltime si icrele la fel am filmat putin, doar la intoarcere cat sa incropesc un scurt filmulet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Noiembrie 15, 2018 Share Postat Noiembrie 15, 2018 Asteapta-te sa ti se stearga filmuletul.. ma mir ca inca mai e live. (pt coloana sonora). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Noiembrie 21, 2018 Share Postat Noiembrie 21, 2018 Saraca vulpita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 21, 2018 Admin Share Postat Noiembrie 21, 2018 Am vazut de-a lungul drumurilor multe vulpi moarte lovite. Asta este viata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Noiembrie 21, 2018 Share Postat Noiembrie 21, 2018 In cazul in care mai intalniti vulpi lovite, moarte pe drum sa nu puneti mana pe ele, chiar daca aveti manusi moto. Pericolul de a te infesta cu rabie de la o vulpe lovita sau moarta e destul de ridicat. Pacat de ea, dar cum zice si Luv...am vazut multe vulpi de-a lungul drumurilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 21, 2018 Admin Share Postat Noiembrie 21, 2018 Pe langa faptul ca daca este ranita va poate musca si infecta. Pe de alta parte iti este mila de bietele animale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Noiembrie 24, 2018 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2018 in privinta vulpii, a fost un conflict interior,,, ratiunea imi spunea s-o las acolo, ca poate ma musca si oricum va muri, pe de alta parte, m-am gandit ca poate nu e totusi paralizata ci doar in stare de soc si mai are o sansa , chiar si una foarte foarte mica sa-si revina cat priveste coloana sonora, chris rea este prietenul meu , nu-l va sterge , oricum e un filmulet amarat de cateva minute mai am un filmulet tot cu chris rea din 2012 si este inca activ, asta chiar ca e *looking for the summer* , uite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Noiembrie 25, 2018 Share Postat Noiembrie 25, 2018 Acum 1 oră, magarusulmarius a spus: cat priveste coloana sonora, chris rea este prietenul meu , nu-l va sterge , oricum e un filmulet amarat de cateva minute mai am un filmulet tot cu chris rea din 2012 si este inca activ, asta chiar ca e *looking for the summer* , uite funny. Din cate stiu, daca unii creatori de content isi marcheaza clipurile ca protejate de copyright, youtube analizeaza ce uploadezi tu si automat detecteaza probleme de incalcare, chiar daca prietenul tau nu ti-a dat raport. Anyways, era doar un sfat, daca zici ca ai din 2012 uploaduri ok, da-i sa sune, si mie imi place chris rea, desi nu mi-e preten Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CazyRO Postat Aprilie 9, 2019 Share Postat Aprilie 9, 2019 La 15.11.2018 la 23:37, frankone a spus: Asteapta-te sa ti se stearga filmuletul.. ma mir ca inca mai e live. (pt coloana sonora). Nu ii sterge clipul, cel mult Ii taie coloana sonora daca are canalul monetizat. Daca nu e monetizat no worry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Aprilie 10, 2019 Share Postat Aprilie 10, 2019 Sal. Apropo de loc Dunavatul de jos eu pe 01 / 05 / voi fi pe acolo [ pensiunea Pestisorul ] pana duminica 05 , daca mai ajunge cineva prin zona poate bem o rachie la o coada de peste [ la acea pensiune se mananca un bors si o saramura de nota 10 la preturi decente ]. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate