nikel1992 Postat Ianuarie 29, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2019 Salutare, vin cu vesti despre RideSafe. Baietii sunt in precampania de crowdfunding. In urmatoarele 2 saptamani o sa inceapa campania de crowdfunding de unde o sa puteti efectiv achizitiona produsul. Las linkul catre precampanie. https://www.indiegogo.com/projects/the-world-s-most-innovative-device-for-motorcycles/coming_soon?fbclid=IwAR1k0MG9AFYuhClGPUFCm-lcQe8tGcElr5mikDd0LPo983j5PXZewxdRNPI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Martie 6, 2019 Share Postat Martie 6, 2019 Nu e ok linkul... Avem altul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hidric Postat Martie 10, 2019 Share Postat Martie 10, 2019 La 21.12.2017 la 10:19, paulynos a spus: Mie mi se pare tare ideea si as extinde-o si la masini. Asa ceva am la masinä din anul 2006. Scula nu costä nimic, taxa anualä este de 150€. Din nefericire am testat toatä treaba si functioneazä bine. Dupä crash m-a sunat tanti de la centralä si m-a intrebat dacä este totul bine. Dacä nu eram in stare sä vorbesc cu ea venea direct salvatea, urmatä de pompieri si politie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius claudiu Postat Aprilie 5, 2021 Share Postat Aprilie 5, 2021 Ma bag si ca sunt .....surub Este super ideea, am cautat ceva , orice despre dispozitiv dar nu gasesc nimic. Omule maker de dispozitive , baga in productie cateva , scoate-le la vanzare si se vor misca lucrurile. Cu siguranta se pot imbunatatii pe parcurs. Orice posesor de motor vrea sa se stie in siguranta ( antifurt, locatie crash etc) ca atare 100 Euro nu-i chiar un capat de tara . Astept oferta , eu cumpar.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore1 Postat Martie 2, 2023 Share Postat Martie 2, 2023 SAlutare! Au trecut aproape 5 ani.............ce e nou ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 2, 2023 Share Postat Martie 2, 2023 Pe pagina oficială nu văd mare lucru de pe telefon. https://ridesafe.eu/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate