Admin l.u.v Postat Decembrie 3, 2018 Admin Share Postat Decembrie 3, 2018 Salut, Recent am avut o avarie la Swift si am constatat ca bateria a fost lovita si a aparut o mica fisura / orificiu pe unde scapa acidul. Se mai poate lipi cu ceva? Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Decembrie 3, 2018 Share Postat Decembrie 3, 2018 Cam slabe sanse, dar poti incerca cu adeziv industrial. Ceva gen Hosch Kleber. Dar fisura aia nu a venit la pachet cu vreo avarie interna a bateriei? La placi ma refer... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 3, 2018 Share Postat Decembrie 3, 2018 Smoala topita...singura care rezista sigur la acid! Daca zona fisurata este in preajma unei surse de caldura (espament spre exemplu) nu se recomanda nici macar smoala! Bine ar fi daca fisura ar fi pe orizontala si n-ar fi expusa la caldura! Cred ca daca locul este bine degresat si lipit cu o solutie de tipul A+B, ori Bison...poate rezista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 3, 2018 Autor Admin Share Postat Decembrie 3, 2018 Nu e langa sursa de caldura. Acum 18 minute, Lucian_M a spus: Dar fisura aia nu a venit la pachet cu vreo avarie interna a bateriei? La placi ma refer... Dracu stie. Oricum, la ce cotetz e masina nu mai conteaza bateria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Decembrie 3, 2018 Share Postat Decembrie 3, 2018 (editat) Decat sa dai cca 140-150 lei pe un adeziv industrial (si sa nu mearga), mai bine incerci ceva termosudura. Sau, vorba colegului, cu smoala. Macar nu ai ce pierde. Editat Decembrie 3, 2018 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Decembrie 3, 2018 Share Postat Decembrie 3, 2018 Silicon lipit, o bagheta e 1 ron parca, pistolul vreo 20 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adyp Postat Decembrie 3, 2018 Share Postat Decembrie 3, 2018 Ia o baterie noua si gata! Risti sa te lase-n vreo parcare sau, mai rau, in drum. Mai curge si nenorocirea aia de acid de cine stie pe unde mai intra si topeste... vreun calculator, ceva... nu stiu cum e pozitionata dar nu merita carpeala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Decembrie 3, 2018 Share Postat Decembrie 3, 2018 245 lei am dat pe un Macht de 75Ah (in loc de 270 lei)- acumulatorul vechi la schimb. Una de 50-60Ah cred ca e vreo 200 lei cu discount. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 3, 2018 Autor Admin Share Postat Decembrie 3, 2018 Pana la urma daca nu exista o solutie asa o sa fac, dar eram curios daca se poate repara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Decembrie 3, 2018 Share Postat Decembrie 3, 2018 Eventual poate raspunde vreun chimist. Bateria o folosesti prin garaj, spre exemplu. Eventual o dai la schimb pe alta noua, decat sa curga naibii acid pe undeva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Decembrie 3, 2018 Share Postat Decembrie 3, 2018 Acum vreo 10 ani dusesem o baterie rombat la reparat (se desfacuse un contact intre placi). Omul a taiat un colt al bateriei, a lipit cu letconul contactul, dupa care a sudat cu letconul plasticul, folosind ca material de adaos un baton din acela de silicon pentru pistol. Bateria a mai tinut mult si bine. Deci linistit cu un letcon si un baton din acela rezolvi problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 3, 2018 Autor Admin Share Postat Decembrie 3, 2018 Acum 5 minute, Fiziflash a spus: Deci linistit cu un letcon si un baton din acela rezolvi problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate