IceLord Postat Iunie 7, 2015 Share Postat Iunie 7, 2015 Ahoi! 3 x Shovelhead http://journal.whiskeygrade.com/iron-air-issue-19-the-triple-shovel/ @Basty multumesc de acest articol! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 5, 2015 Share Postat Octombrie 5, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Octombrie 6, 2015 Share Postat Octombrie 6, 2015 Si cand te gandesti ca unele dintre motocicletele alea sunt chiar batranele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PIT45 Postat Noiembrie 5, 2015 Share Postat Noiembrie 5, 2015 Salut! cine ma poate sfatui ,am urgent nevoie de protectii din piele pentru pantaloni. Ceva clasic ,fara plastic,eventual produs in Romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Noiembrie 5, 2015 Share Postat Noiembrie 5, 2015 adica chapsi? incerca aici: http://www.metricmotion.ro/#!echipamente/c1upr pe ebay gasesti citi vrei....sau Louis.de etc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Decembrie 17, 2016 Share Postat Decembrie 17, 2016 why Harleys leak.... http://www.revzilla.com/common-tread/wtatwta-why-harleys-leak?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=boosted-posts%7Ctpfn&utm_content=common-tread-how-to&utm_term=wtatwta-why-harleys-leak-post-121316-%7Ctpfn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Decembrie 19, 2016 Share Postat Decembrie 19, 2016 why Harleys leak.... http://www.revzilla.com/common-tread/wtatwta-why-harleys-leak?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=boosted-posts%7Ctpfn&utm_content=common-tread-how-to&utm_term=wtatwta-why-harleys-leak-post-121316-%7Ctpfn Ahoi! Un articol extrem de informativ. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThePrincipal Postat Februarie 24, 2018 Share Postat Februarie 24, 2018 Suspensia spate Harley road king ( si pe aer ) , este usor cursa , se poate repara adica se pot schimba simeringurile? sau se cumpara altele ? » Post actualizat in 24 Feb 2018 19:15Suspensia spate Harley road king ( si pe aer ) , este usor cursa , se poate repara adica se pot schimba simeringurile? sau se cumpara altele ? http://xlforum.net/vbportal/forums/showthread.php?t=1356875 Se pare ca se poate , e o suspensie Showa care are chit de reparatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThePrincipal Postat Martie 28, 2018 Share Postat Martie 28, 2018 Acum , unde gasesc eu simeringuri 36/66/10.5. ??? Sunt simeringurile de la suspensia spate de la road king , nu gasesc la o cautare neamanuntita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SlowRide’nJoy Postat Martie 30, 2018 Share Postat Martie 30, 2018 Salut, cine stie unde pot face pe comanda o proectie de caldura pt (heat deflector sau midframe cum ii spun ei...) Ma arde V2iu la semafor de numai...ceva asemanator cu astea din poze ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunder Rock Postat Aprilie 1, 2018 Share Postat Aprilie 1, 2018 Cat de complicat este de inmatriculat un HD import Canada La ce tre sa fiu atent cand il cumpar (acte fireste) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 25, 2018 Share Postat Aprilie 25, 2018 Mandru posesor de Heritage Softail. Sa vina concediul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Mai 14, 2018 Share Postat Mai 14, 2018 Salut, cine stie unde pot face pe comanda o proectie de caldura pt (heat deflector sau midframe cum ii spun ei...) Ma arde V2iu la semafor de numai...ceva asemanator cu astea din poze ? salut, e o flansa de plastic (cred) care se poate comanda la dealerul oficial. HARLEY-DAVIDSON® BUCURESTI Soseaua Bucuresti-Ploiesti Nr.42-44, Sector1, Bucuresti. 0371 505 617 hd@ats.ro .............. @ gixu, faina vaca, sa te bucuri de ea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 16, 2018 Share Postat Mai 16, 2018 Ahoi! Unde as gasi kituri de suruburi si piulite imperiale (dimensiuni specifice US,UK...etc) ? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 19, 2018 Share Postat Mai 19, 2018 Dupa aproximativ 500 km am ajuns la concluzia ferma ca evacuarea trebuie schimbata ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 20, 2018 Share Postat Mai 20, 2018 Dupa aproximativ 500 km am ajuns la concluzia ferma ca evacuarea trebuie schimbata ) Ahoi! Prea multa galagie sau prea mare linistea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Mai 20, 2018 Share Postat Mai 20, 2018 Prea mare linistea cred. Alea par evacuari stock ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 21, 2018 Share Postat Mai 21, 2018 (editat) Exact, se aude a orice, numai a Harley nu )) La "official" mi-au spus ca sub 1000 euro n-au evacuare ) Avand in vedere ca vin acasa luna viitoare, ma gandeam ca poate ii fac un "tuning" ad hoc. Editat Mai 21, 2018 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 21, 2018 Share Postat Mai 21, 2018 Exact, se aude a orice, numai a Harley nu La "official" mi-au spus ca sub 1000 euro n-au evacuare Avand in vedere ca vin acasa luna viitoare, ma gandeam ca poate ii fac un "tuning" ad hoc. O bormasina uneori face minuni Deja am dezvirginat vreo cateva esapamente Daca vrei ceva la un pret mai decent, sunt oameni care iti fac de la zero esapamente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Mai 21, 2018 Share Postat Mai 21, 2018 (editat) Exact, se aude a orice, numai a Harley nu La "official" mi-au spus ca sub 1000 euro n-au evacuare Avand in vedere ca vin acasa luna viitoare, ma gandeam ca poate ii fac un "tuning" ad hoc. Dacă faci asta sa nu mai vii prin CH . E cam 1 k amenda Eu am o pereche de SE dar am renunțat sa le mai pun . Ca au modificat legea și ajunge și la 2 k dacă te prind a doua oară in 2 ani si am îmbătrânit si ma doare capu de la tobe Editat Mai 21, 2018 de derkleine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 22, 2018 Share Postat Mai 22, 2018 Eram dispus sa dau 1000 euro, dar pe un Jekyll and Hyde sau Kess Tech, nu pe o evacuare ceva mai altfel. V&H Big Radius 2 in 1 par ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Mai 22, 2018 Share Postat Mai 22, 2018 O pereche de Kesstech omologate mi-o zis 3500franci vreo 3000€ . I-am zis pa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 22, 2018 Share Postat Mai 22, 2018 Aici sunt "doar" 2800... La 1000 euro primesti ceva frumos, silentios,legal )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bass Postat Mai 22, 2018 Share Postat Mai 22, 2018 Baga un ochi pe ebay.Nu se poate sa nu gasesti ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 22, 2018 Share Postat Mai 22, 2018 Am pus deja ochii pe mai multe modele de la V&H. Am zis ca deh, poate au si ei ceva in jurul a 5-700 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate