Fanefan Postat Februarie 16, 2019 Share Postat Februarie 16, 2019 (editat) Salut, Cunoaste cineva un instructor pt A2 in Braila? Multumesc! Editat Februarie 16, 2019 de Fanefan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Februarie 25, 2019 Share Postat Februarie 25, 2019 Sant vreo 3 numai daca cauti pe google, in ultima vreme tot lauda lumea o scoala din Vidin parca, acu habar nu am ce si cum, o sa incerc sa aflu cum se numeste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ștefan20 Postat Martie 6, 2019 Share Postat Martie 6, 2019 Eu am tot căutat si nu am găsit daca ai găsit tu te rog să îmi spui. Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orangefresh2 Postat Mai 5, 2019 Share Postat Mai 5, 2019 Salut ! si eu sunt interesat de un instructor A2, intelesesem ceva in radu negru la nea Radu.. Alte scoli sau itnructori care fac A2 sunt in braila? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Mai 5, 2019 Share Postat Mai 5, 2019 On 25.02.2019 at 8:41, ThunderByte said: Sant vreo 3 numai daca cauti pe google, in ultima vreme tot lauda lumea o scoala din Vidin parca, acu habar nu am ce si cum, o sa incerc sa aflu cum se numeste. Vidin e la bulgari si e departe de Braila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Mai 5, 2019 Share Postat Mai 5, 2019 Oare numai acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Mai 5, 2019 Share Postat Mai 5, 2019 Oops! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate