ruler Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 Donez 2 pui de matza, negri, (motan+pisica), grasi, sanatosi, frumosi. Rasa maidaneza! Detalii pe pm sau ruletistul2000@yahoo.com. Iote asa arata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 Iote asa arata Ce ochi are... De mult caut asa ceva,dar din pacate nu poti sa-i trimiti prin mail. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Septembrie 6, 2009 Autor Share Postat Septembrie 6, 2009 husa pt ap foto s-a dat. Mesaj completat mi-ar trebui mie dvd playerul daca il mai ai desigur cu cabluri cu tot ca sa pot sa-l folosesc. insa nu ajung la cj decat pe data de 16. daca esti amabil sa-l ti pana atunci il iau eu. desigur va trebui sa accepti ca donatie niste beri. bafta pai daca pina in 16 nu vine cineva dupa el,e al tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 cu durere de inima dar trebuie sa donez una bucata broasca testoasa de Florida, femela.......vreo 2 ani are, e mare cat palma...... numai unei persoane iubitoare de animale care poate sa-i ofere conditii decente...din pacate eu nu pot sa fac acest lucru. E o broscuta draguta, blanda, nu se sperie, nu musca, ii place sa stea pe balcon, la soare... detalii pe PM as vrea eu broscuta daca nu ai dat-o! am un loc cald si luminos pt ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Septembrie 9, 2009 Autor Share Postat Septembrie 9, 2009 silviu iti mai trebuie baioneta????daca iti mai trebuie suna-ma sa stiu sa ne intalnim sa ti-o dau,daca nu ti-o mai trebe suna-ma sa stiu sa o dau altuia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzi Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 broscuta si-a gasit stapan.....mi-a fi dor de ea dar o sa fie mai fericita asa! Peter! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 silviu iti mai trebuie baioneta????daca iti mai trebuie suna-ma sa stiu sa ne intalnim sa ti-o dau,daca nu ti-o mai trebe suna-ma sa stiu sa o dau altuia Buna Kiki, vad ca baioneta nu mai da de stapan... daca tot e de dat, ma inscriu si eu pe lista de asteptare. Ride Safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 broscuta si-a gasit stapan.....mi-a fi dor de ea dar o sa fie mai fericita asa! Peter! merci mult! odata ce l-am luat sub ocrotire imi asum toata responsabilitatea pt ea,are o locuinta noua(tetrariu),are lumina si caldura,toata camera sa se plimbe in voie acuma cerceteaza tot ,e foarte curioasa si cuminte. merci.maine ai fac poze Mesaj completat merci mult! odata ce l-am luat sub ocrotire imi asum toata responsabilitatea pt ea,are o locuinta noua(tetrariu),are lumina si caldura,toata camera sa se plimbe in voie acuma cerceteaza tot ,e foarte curioasa si cuminte. merci.maine ai fac poze pozele promise cu broscutza si tetrariul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Septembrie 20, 2009 Autor Share Postat Septembrie 20, 2009 baioneta s-a dat a ajuns la silviu,a mai ramas dvd playerul,asa ca cine doreste poate sa il aiba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzi Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 merci mult! odata ce l-am luat sub ocrotire imi asum toata responsabilitatea pt ea,are o locuinta noua(tetrariu),are lumina si caldura,toata camera sa se plimbe in voie acuma cerceteaza tot ,e foarte curioasa si cuminte. merci.maine ai fac poze Mesaj completat pozele promise cu broscutza si tetrariul dar ce tetrariu serios.....asa da! pun pariu ca ii place acolo.....pot fi linistita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator montecristo Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 deci ti-am zis de 2 saptamani ca dvd-ul mi-l trebuie mie. sau posturile mele nu se vad? ti-am lasat si pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soldi Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 Pentru doritori donez cu titlu de proprietate deplina doua oglinzi de Dominator (cu oglinzile sparte...dar cred ca se pot inlocui...) si de asemenea o tentativa de "parbriz" touring tot pentru Dominator facut de mine. Daca se lipeste pe el o folie fumurie din aceea pentru auto ar arata chiar OK! Inca mai sunt valabile chestiile astea... nimeni, nimic? Mai am si un frigidez in stare de functionare foarte buna! cu estetica sta mai rau...dar de mers merge foarte bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 donez memorie de laptop SODIMM 512 mb. id: muresanp@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Septembrie 23, 2009 Autor Share Postat Septembrie 23, 2009 deci ti-am zis de 2 saptamani ca dvd-ul mi-l trebuie mie. sau posturile mele nu se vad? ti-am lasat si pm. pai nu stiu cat se vad si cat nu,pt ca dvd tot la mine e.e topic de donatii si macar poti da un telefon ca vi dupa el,sau si asta tre sa fac de la mine???daca nu ai credit da-mi nr pe pm si te sun eu Mesaj completat mai donez un aparat foto canon cu film.poze later Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rila Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 (editat) Pentru doritori donez cu titlu de proprietate deplina doua oglinzi de Dominator (cu oglinzile sparte...dar cred ca se pot inlocui...) Salut, ti-am scris PM in legatura cu oglinzile si nu mi-ai raspuns.Le mai ai, daca da le pot primi? Merci. Editat Septembrie 25, 2009 de Rila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darklight Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 dau spre intretzinere pe perioada crizei ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rila Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 dau spre intretzinere pe perioada crizei ! Canapeaua??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiulica_2 Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 donez 3 cauciucuri.second, destul de uzate dar daca esti in criza de bani, se pot folosi si astea. 2 de fatza si unul de spate. cel de spate e de 180 parca, pe 17'' cele de fatza unul e pe 16'' celalalt e pe 17'' daca e cineva interesat tel 0740.851384 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vending_adi Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 dau spre intretzinere pe perioada crizei ! Le iau eu pe amandoua ,Asigur transport ,casa si masa+super intretinere,daca vrei trimit si un CV cu scrisoare de intentie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 dau spre intretzinere pe perioada crizei ! mai bine o dam la un beduin ,sigur primim 30 de camile pe ea,camilele le vindem in Dabuleni si facem bani frumosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 mai bine o dam la un beduin ,sigur primim 30 de camile pe ea,camilele le vindem in Dabuleni si facem bani frumosi! camilele manca lebenite? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soldi Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 dau spre intretzinere pe perioada crizei ! Ataseaza te rog si "Lista de Mofturi" si o lista de telenovele cu obligativitate de vizionare...ca sa putem face o evaluare cat mai reala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 cui trb 10 postere cu harley de 60 pe 40 cm ? Mesaj completat sant promise deja! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisstianus Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 (editat) nu gasesc pantaloni piele pe marimea mea adica un 56 poate imi donati voi de fapt gasesc dar tot ce am probat are aparatorile ori la glezne ori deasupra geniunchilor . ideea ar fi sa cos eu ceva buzunare sa le pun dar nu vreau sa stric o pereche noua Editat Octombrie 3, 2009 de crisstianus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_cj Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 primesc prin donatie fier vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate