vlady_80 Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 salutare donez o sapca(nu stiu cum se zice)de inatator.chestia aia care tragi pe cap si nu te uda la par.o sa revin cu poza:) CASCA DE INOT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 CASCA DE INOT exact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matyi_h Postat Februarie 25, 2011 Share Postat Februarie 25, 2011 Are cineva o carte de legislatie si doreste sa-o doneze sau s-o vanda mai ieftin??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai L Postat Februarie 25, 2011 Share Postat Februarie 25, 2011 Are cineva o carte de legislatie si doreste sa-o doneze sau s-o vanda mai ieftin??? legislatie pt scoala de soferi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matyi_h Postat Februarie 26, 2011 Share Postat Februarie 26, 2011 legislatie pt scoala de soferi ? Da normal. este si pe net dar mi mai usor din carte. Si mi se pare prea muult sa dau 45lei pt carte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmoldo Postat Februarie 27, 2011 Share Postat Februarie 27, 2011 daca dai pentru categoria a ti o inprumut eu Mesaj completat suna la 0733233120 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Martie 11, 2011 Share Postat Martie 11, 2011 (editat) Donez doua seturi de grip-uri pe 22', noi. 0744973166 Mesaj completat Donez doua seturi de grip-uri pe 22', noi.0744973166 ADJUDECAT Editat Martie 11, 2011 de yzulyka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slowmotion Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 salutare la toata lumea, in urma unor circumstante mai deosebite am decis sa am grija de un pui de maidanez. din pacate aglomeratia din apartamentul meu nu ii prea place iar eu momentan ma confrunt cu examenul de bacalaureat care se apropie si nu pot sa imi dedic timpul 100% asa ca daca cineva vrea sa adopte un catelus alb blanos si jucaus de talie medie sa zica ceva ( o sa incerc sa pun si poze mai incolo), help me sa ii gasim un camin bun Mesaj completat salutare la toata lumea, in urma unor circumstante mai deosebite am decis sa am grija de un pui de maidanez. din pacate aglomeratia din apartamentul meu nu ii prea place iar eu momentan ma confrunt cu examenul de bacalaureat care se apropie si nu pot sa imi dedic timpul 100% asa ca daca cineva vrea sa adopte un catelus alb blanos si jucaus de talie medie sa zica ceva ( o sa incerc sa pun si poze mai incolo), help me sa ii gasim un camin bun catelusul si-a gasit stapan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 am gasit in debara un chipiu cu echipa CFR. se da primului venit. 0746.701.928 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 chipiu de militian nu ai in debara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 am gasit in debara un chipiu cu echipa CFR.se da primului venit. 0746.701.928 Iti dau eu 5 lei si o bere daca ii dai foc. Ti-le aduc acasa cand vin prin CLuj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 Iti dau eu 5 lei si o bere daca ii dai foc.Ti-le aduc acasa cand vin prin CLuj. ) nu-s microbist, ma gandeam ca s-ar bucura cineva de ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 Donez o Casca galbena fullface, cu zgarieturi pe viziera si uriasa pe interior. Este casca noname cumparata de 4 ani in pta Marasti buna doar pentru a fi in legalitate. Dupa 5 iesiri a primit pasagera casca, care sa isi faca treaba in cazul unui accident, de atunci a stat aruncata intr-un colt. Daca nu vor fi doritori, o arunc in w/e. Pentru mers cu scuterul... poate ar fi ok. Tel: 0749024422. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 chipiu de militian nu ai in debara? ala nu se da. Iti dau eu 5 lei si o bere daca ii dai foc.Ti-le aduc acasa cand vin prin CLuj. ) nu-s microbist, da' ma gandeam ca fac pe cineva fericit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 chipiu de militian nu ai in debara? ala nu se da. Iti dau eu 5 lei si o bere daca ii dai foc.Ti-le aduc acasa cand vin prin CLuj. ) nu-s microbist, da' ma gandeam ca fac pe cineva fericit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 chipiul e din ala visiniu ? ca din ala albastru si cu sigla C.F.R am . da cu unu visiniu chiar ca mi-ar sta bine in cap la meciurile echipei campioane a Romaniei daca e din ala visiniu m-ai facut fericit . p.s > bere dau eu mai buna decat kiki ca doara eu o fabric p.s 2> sa moara kiki de necaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
General Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 (editat) Donez 30 de Euro celui care-mi gaseste cumparator pentru GSX-F 750 din anuntul : http://cautare.mobile.ro/vehicule/details....amp;tabNumber=2 pentru detalii : REKRUL5@yahoo.com Editat Aprilie 7, 2011 de General Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Aprilie 7, 2011 Autor Share Postat Aprilie 7, 2011 chipiul e din ala visiniu ?ca din ala albastru si cu sigla C.F.R am . da cu unu visiniu chiar ca mi-ar sta bine in cap la meciurile echipei campioane a Romaniei daca e din ala visiniu m-ai facut fericit . p.s > bere dau eu mai buna decat kiki ca doara eu o fabric p.s 2> sa moara kiki de necaz care campioana?nu mor stai linistit..vezi ca va ajungem....eu joc mai bine ca aia lasa ca peste 2 etape rupem tot,la propriu si la figurat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 care campioana?nu mor stai linistit..vezi ca va ajungem....eu joc mai bine ca aia lasa ca peste 2 etape rupem tot,la propriu si la figurat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Aprilie 10, 2011 Autor Share Postat Aprilie 10, 2011 da nu mai mult ca tine vlady .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 Donez 1 bucata cort 2 persoane clasic triunghi , plus 1 buc sac de dormit . Nu stiu care este starea acctuala a cortului sta nedesfacut in camara de 4 ani , inainte era un cort bun ceva in genul asta arata Mesaj completat Donez 1 bucata cort 2 persoane clasic triunghi , plus 1 buc sac de dormit .Nu stiu care este starea acctuala a cortului sta nedesfacut in camara de 4 ani , inainte era un cort bun ceva in genul asta arata sac de dortmit adjudecat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 primesc in ingrijire(de tot) un acvariu ,terrariu de 100-150 litri .maxim 50 -60 cm inaltime.am nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate