vlad_prodan2006 Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 Dau o colectie de vreo 50 de DVD uri cu PPV din wrestling (WWE, TNA si alte divizii ultra violent mai vechi). Se predau in Manastur. mail: vlad_prodan2006@yahoo.com tel: 0754886079 Daca cineva le vrea, va rog sa-mi spuneti, altfel le arunc...scuze pt numarul de telefon gresit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sambadi Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 Salutare pot sa iau eu puiul 0744899222 Cipri preferabil dupa 16 ca lucrez noaptea si ma trezesc tarziu si daca tot veni vorba de porumbei as vrea sa le fac alta cusca mai incapatoare pana nu vine iarna si pt inceput as avea nevoie de o teava de vreo 3 metri si cam 10 cm in diametru si vreo doua de 2 metri ceva mai subtiri, la un pret ceva mai micut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_moleu Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 Donez 2 fire de Bhut Jolokia Chocolate, cam pe la 25-30 cm, din lipsa de spatiu. Fratii lor au produs fructe deja, se pot degusta;). As prefera sa imi ramana ghivecele. Donez 2 fire de Bhut Jolokia Chocolate, cam pe la 25-30 cm, din lipsa de spatiu. Fratii lor au produs fructe deja, se pot degusta;). As prefera sa imi ramana ghivecele. Rezervate ambele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
~LeX~ Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 donez capac de chiuloasa de klr 600 an `98 cam asa ceva poate si pe mai vechi e bun ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_moleu Postat Septembrie 22, 2012 Share Postat Septembrie 22, 2012 Donez 2 fire de Bhut Jolokia Chocolate, cam pe la 25-30 cm, din lipsa de spatiu. Fratii lor au produs fructe deja, se pot degusta;). As prefera sa imi ramana ghivecele. Rezervate ambele. Am ramas cu un fir. Astept semn daca il vrea cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Septembrie 22, 2012 Share Postat Septembrie 22, 2012 Am ramas cu un fir. Astept semn daca il vrea cineva. Vrau eu daca il ai, ca sunt mare amator de iute )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin3400 Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 Am ramas cu un fir. Astept semn daca il vrea cineva. Mai ai ..fire? De dat: - 2 incarcatoare de Nokia cu mufa subtire - 2 cabluri adaptoare de la usb la micro usb - un cablu de date Nokia dinala lat, cred ca merge pe N73 sau asemanatoare - casti de telefon Nokia: un set are dopuri dinalea siliconice, cred ca is ideale pe motor si celalalt set is normale; nu cred ca merg la altceva pentru ca au cate 4 contacte la mufa, nu 3. Se pot ridica de la garajul meu 074 729 41 13 Mai ai cabluri adaptoare de la usb la micro usb?b le doresc eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_moleu Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 Vrau eu daca il ai, ca sunt mare amator de iute )) S-a dat. Sorry! La anu de acu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyocluj Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 Donez sa suzuki gsxr modelul srad putin zgariat tel 0744498724 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 dau si eu o guma fata 120.70.17 cui are nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al_locului Postat Octombrie 7, 2012 Share Postat Octombrie 7, 2012 Salut. Donez un cauciuc spate Bridgestone Battlax BT 45r 120/80/18. 0751185194 Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Octombrie 7, 2012 Share Postat Octombrie 7, 2012 Salut. Donez un cauciuc spate Bridgestone Battlax BT 45r 120/80/18. 0751185194 Adi Nu ai cumva si pe fata tot pe 18?Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al_locului Postat Octombrie 7, 2012 Share Postat Octombrie 7, 2012 Nu ai cumva si pe fata tot pe 18?Multumesc. Sorry, nu am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 (editat) are careva o coaja de cauciuc pe 21? sa mearga pe xt. Daca e cazul platesc, doar sa nu iau nou. Editat Octombrie 8, 2012 de Unguru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 are careva o coaja de cauciuc pe 21? sa mearga pe xt. Daca e cazul platesc, doar sa nu iau nou. ii posibil sa am eu una, maine ma uit in garaj si te anunt. cred ca e cu crampoane, daca tin bine minte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Sorry, nu am. Multumesc de raspuns,daca are cineva il si cumpar doar sa nu dau o gramada de bani pe unul nou-nout. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
choprider Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Donez pisica de aprox 4-5 luni, gasita pe strada aproape moarta acum 2 luni. A avut o infectie la coada, care ulterior trebuia amputata, in rest e sanatoasa acum, deparazitata intern-extern, e obisnuita sa-si faca nevoile in asternut igienic sau in curte pt cei care stau la casa.Din lipsa de spatiu nu mai am unde o tine, pt informatii 0736484548 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 Donez un filtru de aer pentru Transalp 650. Cred ca se mai poate folosi(nu e foarte murdar) sau daca nu se poate lua burete special pentru filtru de aer si folosi macar cadru pentru un filtru nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 (editat) Nu are cumva cineva acasa o placa de baza pt PC cu Socket A, functionala? La un pret modic desigur. Multumesc. Editat Octombrie 16, 2012 de dedics Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Insomniac Jazz Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 (editat) Donam o familie de pisici ...super jucausi Cand aud sunetul de motor sunt gramada pe tine Se pot vedea oricand: 743-408-229 Editat Octombrie 23, 2012 de Insomniac Jazz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Octombrie 27, 2012 Share Postat Octombrie 27, 2012 (editat) donez DVD player putin folosit.doar ca nu merge. afiseaza " NO DISC " predare personala in cluj.n-am nervi de poste si curierat 0724361652 Editat Octombrie 27, 2012 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 Primesc prin donatie placi OSB, bucati de placi OSB sau orice substituent, sipci lemn (5,5 x 2,5 cm) si polistiren de 5 cm, sau bucati de polistiren pt. constructia unei custi de caine (aprox. 70/70 cm) care va fi donata catre adapostul Trei Frati Patati din Turda. Cantitati necesare: aprox. 7mp OSB sau substituent, 7 mp polistiren, 10m sipca lemn + ceva pt. acoperis. https://www.facebook.com/asociatia3FP?fref=ts Deci daca are cineva ramase ceva bucati prin beci, balcon sau curte, de la lucrari anterioare va rog sa ma anuntati. 0748-76.75.03 - Kirk De maine vreau sa ma apuc sa o construiesc, in limita timpului disponibil. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian9010 Postat Noiembrie 15, 2012 Share Postat Noiembrie 15, 2012 Se doneaza geaca moto pt. copii de peste 5 ani ..., a fost purtata de o fetita..., geaca e aunui coleg motociclist..., in numele lui am pus anuntul..., geaca se poate lua de la mine..., primul venit , primul servit. Salut.Mai ai geaca moto pt copii?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Noiembrie 15, 2012 Share Postat Noiembrie 15, 2012 Salut.Mai ai geaca moto pt copii?? Tulaaaii..., s-a dat demult..., cred ca am si scris la cine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho25 Postat Noiembrie 18, 2012 Share Postat Noiembrie 18, 2012 Donez 2 veste de piele in stare foarte foarte buna. Una este marimea 52 iar cealalta pare putin mai mica, insa nu se vede numarul. Daca vrea cel care le ia poate sa faca o donatie si sa ajute un caz din comunitatea noastra. Vestele se pot vedea si lua din Marasti. 0740140820 Horea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate