hawkeye Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 donez ghidon cruiser Fehling, crom in Bucuresti contact pe PM primul venit, primul servit nu-l vrea nimeni ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ORISZA KES Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 nu-l vrea nimeni ? eu sunt interesat ! ti-am facut pm! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawkeye Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 eu sunt interesat !ti-am facut pm! am pasat ghidonul la fratele tau. sa-ti fie cu folos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abaddon Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 am pasat ghidonul la fratele tau. sa-ti fie cu folos ! dude de ce postezi pe forumul Cluj daca tu dai ghidonul in bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawkeye Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 (editat) dude de ce postezi pe forumul Cluj daca tu dai ghidonul in bucuresti? cand am postat donatia prima oara, am gresit. esti multumit? ps. - l-am dat la Targoviste. Editat Octombrie 10, 2008 de hawkeye Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aprilia87 Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 mai donez si eu o pereche de tobe sport de inox confectionate manual. nu-mi poti da un id de mes sa pove ca poate mii le modific mie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
devis Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 (editat) Donez o pereche de bocanci ProBiker marimea 42. I-am purtat de 4-5 ori, sunt aproape noi, nu au apucat sa se imputa 0740 99 55 97 Editat Octombrie 11, 2008 de devis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vending_adi Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 (editat) le as vrea eu dar mai intai sa le probez ,se poate Editat Octombrie 12, 2008 de vending_adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
devis Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Deocamdata sunt rezervati pt matyi_h (el mi-a scris la 04:17 AM), in cazul in care nu ii ia, vi si ii pobezi tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vending_adi Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Deocamdata sunt rezervati pt matyi_h (el mi-a scris la 04:17 AM), in cazul in care nu ii ia, vi si ii pobezi tu. ok mersi da un bip si te sun eu daca nu is buni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Octombrie 12, 2008 Autor Share Postat Octombrie 12, 2008 cortul a fost adjudecat de clopu.au mai ramas sacul de dormit si ochelarii de soare.sacul deocamdata e rezervat pt niku chopper.daca cumva nu vine dupa el va anunt sapt viitoare a mai ramas sacul de dormit.pt ca tipul din turda nu a venit dupa el e din nou la donare.asa ca cine vrea sa ma contacteze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 a mai ramas sacul de dormit.pt ca tipul din turda nu a venit dupa el e din nou la donare.asa ca cine vrea sa ma contacteze! mai sa fie..am uitat cumplet de el... imi cer scuze daca te-am incurcat, oricum dau o bere si daca nu l-am luat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profy_X Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 casca e marca keeway adusa din ungaria,o am de vreo 3 ani nu am cazut cu ea,este zgariata,si viziera este zgariata putin,marimea este xl sau 61.daca nu o doreste nimeni o atunc.anuntul e valabil o saptamana.daca nu se iveste nimeni casca va fi aruncata la gunoitel 0740313423 Ma intereseaza pe mine casca daca o mai ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
devis Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Bocancii au ajuns cu bine in posesia lui matyi_h. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matyi_h Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Bocancii au ajuns cu bine in posesia lui matyi_h. acuma am ajuns acasa de la devis. am luat bocancii ,ii multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
devis Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 sa-i porti sanatos si fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haotika Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Casca Schubert ,marimea 60, neagra, purtata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu.mihu Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Ma ofer sa o iau in primire . Am una veche, cu buretele ros pe dinauntru (asta pot sa o reconditionez), insa pentru pasager am o casca de snowboard... fara viziera si fara protectia aceea la barbie. Si spuma din interior e subtire, are cam 5 mm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haotika Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Casca Schubert ,marimea 60, neagra, purtata. Adjudecata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Octombrie 13, 2008 Autor Share Postat Octombrie 13, 2008 mai sa fie..am uitat cumplet de el... imi cer scuze daca te-am incurcat, oricum dau o bere si daca nu l-am luat! inca nu mi l-a cerut nimeni.mai este valabil poti veni oricand dupa el.ma suni si rezolvam.sau oricine il doreste il poate adjudeca!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 are cineva nevoie de o lustra? am cumparat-o anu trecut si nu mai am nevoie de ea. daca nu o ia nimeni azi...la gunoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu.mihu Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 (editat) Daca e in Cluj, o iau eu... lustra. Editat Octombrie 15, 2008 de sergiu.mihu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Daca e in Cluj, o iau eu... lustra. ti-am dat pm ti-am dat pm s-a dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj86har Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 Are cineva nevoie de asta Daca nu arunc la gunoi!!!! Preferabil ar fi acela la care i-am vandut motrul ,MAI ARE SI UN RAND DE CHEI LA MINE DAR NU MAI DAU DE PROPRIETARUL NU NICI CUM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrysed Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 Are cineva nevoie de astaDaca nu arunc la gunoi!!!! Preferabil ar fi acela la care i-am vandut motrul ,MAI ARE SI UN RAND DE CHEI LA MINE DAR NU MAI DAU DE PROPRIETARUL NU NICI CUM m-ar interesa pe mine, daca e cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate