Lucian_M Postat Martie 5, 2019 Share Postat Martie 5, 2019 Pe Softpedia?! Glumești, man. Merci pentru verificare. Te simți împlinit, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 5, 2019 Share Postat Martie 5, 2019 (editat) Pai da, ca abia i-a trecut intinderea de ligamente de la umar, pe care a capatat-o predand la clasa aruncarea mingii de oina... Lucian, mai zic, sau te potolesti? Editat Martie 5, 2019 de TETEA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 5, 2019 Share Postat Martie 5, 2019 Da, deșteapta mamei, că unii mai muncesc și in afara programului. Așa-i că ți-a crescut stima de sine? Cât despre Softpedia... ia cu pâine, puișor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 5, 2019 Share Postat Martie 5, 2019 Uite, asta e un caz in care sistemul de automoderare cu like/dislike ar fi facut minuni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Martie 5, 2019 Share Postat Martie 5, 2019 Nope, ne strica distractia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Martie 5, 2019 Share Postat Martie 5, 2019 20 minutes ago, TETEA. said: Pai da, ca abia i-a trecut intinderea de ligamente de la umar, pe care a capatat-o predand la clasa aruncarea mingii de oina... Prin zona aia au mai fost perioade de foamete... defapt ii invata sa vaneze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 5, 2019 Share Postat Martie 5, 2019 (editat) @l.u.v Ai putea șterge mizeria de pe aici? De fapt, mai bine mă excluzi de pe forum, a fost o eroare să îmi fac cont. Editat Martie 5, 2019 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 5, 2019 Share Postat Martie 5, 2019 De ala mănânci tu, cu polonicul, din ce observ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 5, 2019 Share Postat Martie 5, 2019 Poftă bună! Nu am aberat cu nimic, ați sărit toți savanții pe mine. Vă las să aberați în continuare, eu îmi văd de ale mele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Martie 5, 2019 Share Postat Martie 5, 2019 Acum 34 minute, Starcream a spus: bag de seama ca unii sunt forumiști profesioniști ie mult timp liber cand schimbi gume cu levieru ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
walking^human Postat Martie 5, 2019 Share Postat Martie 5, 2019 Uite-te pe graficul asta: In afara de comentariile legate de meseria si zona in care traiesti (care nu vad ce legatura au cu discutiile despre mecanica), tot ce ti s-a zis a fost pentru ca te afli in varful stang din graficul de mai sus. Incredere aproape de maxim, dar experienta aproape de minim. Multi au trecut prin faza asta, in diferite aspecte ale vietii, si pana la urma pe pielea lui fiecare face ce vrea. Doar ca tu faci si pe pielea altora... Mai mult, atata vreme cat nivelul de incredere e asa ridicat, este imposibil sa se capete experienta- cineva care "stie" nu are cum si de ce sa mai invete. Unii incep sa lase din figuri dupa ce apar probleme, si apoi incep si ei sa invete. Unii incep sa lase din figuri cand ii vad pe altii cu adevarat buni si isi dau seama ce inseamna cu adevarat pricepere, si apoi incep si ei sa invete. Unii se mint singuri si raman blocati in faza asta toata viata. Se mai numeste si superficialitate. Cine a lucrat vreodata intr-un domeniu tehnic, oricare ar fi el, a observat ca 90% din probleme sunt cauzate de cei aflati in varful stang al graficului. Nu lucrez in domeniul auto/moto dar iti promit ca in ultimii 10 ani in afara de 2 cazuri unde chiar au fost vicii de produs (din fabrica), TOATE solicitarile de garantie au venit din partea unor clienti care aveau EXACT aceeasi atitudine: lasa ca ma apuc sa fac si asta, lasa ca am mai vazut eu la altii, lasa ca nu e mare inginerie, lasa ca nu fac cazuri foarte grele, lasa-ma cu procedura din manualul producatorului ca daca folosesc x in loc de y si fac si c in loc de b e tot aia. Si fireste, au dat cu mucii in fasole. Si bineinteles, in afara de cativa mai toti invata din gresala pe care au facut-o... fix nimic; nu ei au fost de vina ci vanzatorul, produsul, producatorul, clientul, vreun angajat, tara, partidul, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Martie 5, 2019 Share Postat Martie 5, 2019 da , pai d'aia e plina lumea de alexeni si belbozi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Martie 5, 2019 Share Postat Martie 5, 2019 @walking^human Dude, te iei prea in serios . Party pooper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate