nixes76 Postat Martie 8, 2019 Share Postat Martie 8, 2019 Salut bikeri incerc si eu norocul :) poate am noroc,caut proprietarul motocicletei Suzuki gsxr srad 750 an fab.1999 cu nr.de inmatriculare VN-81-WTF .Am achizitionat motocicleta acesta si vreau sa o transcriu pe numele meu.Cine are informatii il rog sa ma contacteze la nr.de te.0721445555 Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 8, 2019 Share Postat Martie 8, 2019 (editat) vad ca e faimos ...sau era.... Editat Martie 8, 2019 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Martie 8, 2019 Share Postat Martie 8, 2019 https://motociclism.ro/profile/69497-freeriderjohn/ ultima logare: 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raluca_carlan Postat Martie 9, 2019 Share Postat Martie 9, 2019 (editat) Aici ai niste id-uri de mess: Nu stiu daca mai exista mess acum activ, dar stiu ca puteai din id sa ii faci mail-ul. Sau un admin sau moderator ar putea sa iti dea mailul lui. LE se pare ca nu mai exista mess. Poti incerca cu id-ul de mes + @yahoo.com. S-ar putea sa mearga. Editat Martie 9, 2019 de raluca_carlan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klocky Postat Martie 9, 2019 Share Postat Martie 9, 2019 Sal. De ce nu intrebi la Politie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Martie 9, 2019 Share Postat Martie 9, 2019 Acum 14 ore, nixes76 a spus: Salut bikeri incerc si eu norocul poate am noroc,caut proprietarul motocicletei Suzuki gsxr srad 750 an fab.1999 cu nr.de inmatriculare VN-81-WTF .Am achizitionat motocicleta acesta si vreau sa o transcriu pe numele meu.Cine are informatii il rog sa ma contacteze la nr.de te.0721445555 Multumesc anticipat. Contract de vanzare-cumparare ai facut cu omul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
walking^human Postat Martie 9, 2019 Share Postat Martie 9, 2019 De ce va plac multora combinatiile astea de 2 lei precum cumparat de la toti parlitii care nu pot elibera fiscal, voi stiti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate