Motoindianu Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 Se aude un zvon, cum ca salonul de anul acesta ar fi de Paste. Foarte tare, nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 (editat) Si pastele cand pica???? Editat Ianuarie 17, 2007 de Dan_06 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 pe 8 aprilie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 foarte bine, in mai e prea tarziu, adica afara modelele noi sunt prezentate de cu toamna si la noi la inceputul verii anului viitor?!? dar sincer nu cred ca e de paste... cine lucreaza atunci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 Păi tocmai asta e ideea, sa fie cat mai multă lume liberă . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 da dar eu ma gandeam la cei care trebuie sa lucreze la smaeb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 Nu va mai luati dupa barfe Cand va fi sigura treaba, data va fi pusa pe site-ul www.smaeb.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 Mie imi convipe pe 8 aprilie, imi serbez ziua de nastere alaturi de cele mai tari motoare si alaturi de cea mai mare parte din voi supeerrrr abia astept sa vina salonul, in fiecare an ma duc de 2 ori ca sa fiu sigur ca vad TOT, de la femei la MOTO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puriul Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 cu cat mai repede cu atat mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 are cineva idee cam cat mai e chiria pt inchiriere de stand acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
huidulet Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 eu n am auzit nimik vorbindu se de asta... n am gasit nici in reviste. stie cineva cand /daca o sa mai fie??? aici muriti de ras cu o parodie occ: http://www.youtube.com/watch?v=hjMvqpsu1nc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue_Hornet Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 In jurul datei de 1 Mai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 Cele 2 topicuri le-am unit deoarece trateaza acelasi subiect. On topic: Verificati www.smaeb.ro pt update-uri si data exacta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 Cele 2 topicuri le-am unit deoarece trateaza acelasi subiect. On topic: Verificati www.smaeb.ro pt update-uri si data exacta Am "intrat " e site - din pacate este suspendat de catre myx - vodafone. Daca stiti data exacta a desfasurarii salonului dati de stire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 S-a anuntat ! Nu e de paste DATA: Sambata 28 Aprilie Duminica 29 Aprilie Luni 30 Aprilie Marti, 1 mai Vedeti pe www.smaeb.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 are cineva idee cam cat mai e chiria pt inchiriere de stand acolo? Intradevar intre 28.04 si 1.05 este salonul, eu i-am dat un mail domnului Dan Dobrescu (dobrescu@smaeb.ro ) pentru detalii chirie/mp au nevoie de informatii despre ce se vrea a fi expus si in functie de asta se discuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 Desfasurarea SMAEB: vad ca au update pagina DATA Sambata 28 Aprilie Duminica 29 Aprilie Luni 30 Aprilie Marti, 1 mai LOCATIE Bucuresti Complex Expozitional Romexpo, pavilioanele 15-14-13 PROGRAM Sambata 12-20 Duminica 10-20 Luni 10-20 Marti 10-16 INTRARE Biletul de intrare va costa 5 RON. CONTACT Dan Dobrescu - 0722.285.808 dobrescu[AT]smaeb.ro PARTENERI MEDIA Revista Univers Moto Revista MotoLife Revista Motociclismo www.motociclism.ro www.bikeshop.ro WEB SMAEB.RO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 Told ya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 Ce tare, toata lumea o sa fie plecata de 1 mai la mare sau la munte. Nu a fost aleasa bine data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adinna Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 eu o sa merg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 pica aiurea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 aiurea rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
77ZYK Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 Sa speram ca o sa fie mai bine organizat decit cel de anul trecut ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 Ce tare, toata lumea o sa fie plecata de 1 mai la mare sau la munte. Nu a fost aleasa bine data. eu nu as zice, in drum spre mare treci pe la SMAEB 2007 cateva ore, visezi un pic si continui drumul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate