Admin l.u.v Postat Mai 1, 2019 Admin Share Postat Mai 1, 2019 Salut, Recent am dat de un meserias adevarat, un om cu foarte mult bun simt, pe langa pricepere. Este matriter in fibra de sticla de 25 de ani. Face reparatii la carene, completeaza si recreeaza parti care lipsesc, urechi carene etc. Va doresc sa nu aveti nevoie, dar daca o sa va loviti si cautati un meserias in asa ceva, puteti apela cu toata increderea la dumnealui, veti fi multumiti atat de pret, cat si de calitate! Mie mi-a reparat o aripa exact cum am cerut, cu urechile lipsa intarite cu metal pe dedesubt, a iesit perfect, dupa cum vedeti in fotografii. Domnul Liviu - 0743 664 325. Locatia este in Jilava dupa pod, introduceti str.Putul lui Gavrila sau DC17 77a in Waze sau Google Maps si va lasa in poarta. Spuneti ca suntet trimisi de Luigi. O zi buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Santon Postat Mai 1, 2019 Share Postat Mai 1, 2019 +1 pentru info. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iunie 25, 2019 Share Postat Iunie 25, 2019 (editat) Domnul Liviu fiind matriter banuiesc ca se ocupa numai de carene sau face si alte mici operatiuni? Tu ai dus aripa deja demontata nu? Am sa ii dau maine pe zi un telefon sa ma lamuresc cu dumnealui nu stiu de ce am scris :))) Editat Iunie 25, 2019 de robert23mg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iunie 25, 2019 Share Postat Iunie 25, 2019 Acum 20 minute, robert23mg a spus: nu stiu de ce am scris :))) Ca sa ai topicul in lista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 25, 2019 Share Postat Iunie 25, 2019 Pai, bre, Jilava sau Chitila?! Si eu am scris tot ca sa am topicul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 25, 2019 Autor Admin Share Postat Iunie 25, 2019 Jilava, am completat peste tot. Acum 2 ore, robert23mg a spus: Domnul Liviu fiind matriter banuiesc ca se ocupa numai de carene sau face si alte mici operatiuni? Tu ai dus aripa deja demontata nu? Face orice in fibra de sticla si carbon kevlar. Da, le duci demontate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 13, 2022 Autor Admin Share Postat Iunie 13, 2022 Recomand omul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valibogdan Postat Aprilie 3, 2023 Share Postat Aprilie 3, 2023 Si eu tot pentru topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate