Nguyen Postat Iulie 15, 2019 Share Postat Iulie 15, 2019 Acum 17 minute, Flower-Power a spus: Poate am eu o zi mai blue.. De unde, creste motociclismul in tine, abia astept sa dai lectii despre motociclism... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 15, 2019 Share Postat Iulie 15, 2019 Acum 10 minute, Nguyen a spus: De unde, creste motociclismul in tine, abia astept sa dai lectii despre motociclism... Nu ai să vezi...nu mă cunoști, e normal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat Iulie 15, 2019 Share Postat Iulie 15, 2019 Acum 3 ore, Baxxter a spus: Si astia care avem cardane la bemvee, unde ne punem lanturile sa ne etalam si noi valuarea? De cand romanul si bmw, eu stiu de lant de aur. Cardanul pe un bmw este defect major de fabricatie, la fel si radio, mai greu cu guta. George05, stai bro linistit, zici ca ai un ford, un eses si un cateme, greseala nu e asa mare,sunt ieftine, astepti 3 ani si faci o refinantare pe 15, atunci smekerie.✌ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 15, 2019 Share Postat Iulie 15, 2019 Ice,ai prea mult timp liber. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iulie 16, 2019 Share Postat Iulie 16, 2019 Acum 11 ore, Flower-Power a spus: Și cu ăștia cu skoda ,ce aveți? stii cum e deviza : Skoda Simply Never Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
walking^human Postat Iulie 18, 2019 Autor Share Postat Iulie 18, 2019 On 15.07.2019 at 20:54, Flower-Power said: Am zis că mă abțin și uite că nu o fac...nu înțeleg nevoia de topic atâta vreme cât nu ai oferit ajutorul. Cum vine asta ,treci, vezi, ajungi acasă și deschizi un topic în speranța că ce..?! Poate am eu o zi mai blue.. O zi proasta cu siguranta ai, altfel poate erai in stare sa citesti partea in care am zis ca era constient si vorbea la telefon. Ajutor? Adica sa lasi masina pe banda 1 blocand de tot traficul, ca apoi sa te duci al 8-lea gura casca, sa te bagi printre ceilalti gura casca, si sa porti urmatorul dialog: -esti bine? -da, doar m-am oprit putin aici sa ma odhinesc si sa atrag atentia! -te ajut cu ceva? nu mersi sau -te ajut cu ceva? da, fa sa nu ma mai doara toate - n-am cum, nu sunt medic -ok, mersi ca m-ai racorit in poponeata sau -te ajut cu ceva? da, du-mi motoru acasa - n-am cu ce, sry -ok, mersi ca m-ai racorit in poponeata si apoi -ai sunat la salvare? -nici nu m-am gandit, ce idee buna! eu acum la telefon vorbeam cu un baiat pe care tre' sa-l chem sa-mi schimbe gresia luna viitoare. termin cu el si sun la salvare! -dar ce s-a intamplat? -veneam de acolo si .... si apoi -ok, pa -mersi ca ai oprit sa ma racoresti in poponeata, cei 7 deja opriti nu m-au racorit destul cascand gura si punand fix aceleasi intrebari Ca sa il "ajuti" maxim, purtai dialogul asta si cu mimica aia ingrozita, specifica persoanelor cu frica de sange. si eventual faceai si 20 de poze din toate partile, si puneai pe toate grupurile de fb cum ai oprit tu a nspea-a persoana venita la doar 25 minute dupa accident si te-ai oferit sa "ajuti" ... Mai insista pe la topicurile alea cu matrimoniale plimbari, poate pana la urma se gaseste careva sa te rezolve... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 18, 2019 Share Postat Iulie 18, 2019 simt că este puțină supărare în glas. Era conștient, vorbea la telefon, nu l-ai pozat -ceea ce apreciez , nu l-ai ajutat, ai deschis topic. Clar am o zi mai proastă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iulie 18, 2019 Share Postat Iulie 18, 2019 On 15.07.2019 at 20:54, Flower-Power said: deschizi un topic în speranța că ce..?! Ca sa afle dinamica accidentului si sa invete din greselile altora, dupa cum zice si motto-ul acestei sectiuni de forum. Pui si tu niste intrebari, pe bune acuma.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saprodvl Postat Iulie 19, 2019 Share Postat Iulie 19, 2019 La 18.07.2019 la 6:12, Flower-Power a spus: simt că este puțină supărare în glas. Era conștient, vorbea la telefon, nu l-ai pozat -ceea ce apreciez , nu l-ai ajutat, ai deschis topic. Clar am o zi mai proastă. Tu nu ai treaba? Te bagi prosteste in seama pe toate topicurile. Poate te mulezi mai bine pe mirc decat pe forumul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 19, 2019 Share Postat Iulie 19, 2019 Nu am descoperit mircul încă, spre deosebire de tine. Sunteți prieteni? Mi-am expus un punct de vedere, nimic mai mult. Nu o mai lua atat de personal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saprodvl Postat Iulie 19, 2019 Share Postat Iulie 19, 2019 Nu am prieteni sau cunostinte aici Eu am evidentiat o constatare, e ceva simplu de sesizat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 19, 2019 Share Postat Iulie 19, 2019 E un punct de vedere, fiecare are dreptul la unul cel puțin. O zi bună! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 19, 2019 Share Postat Iulie 19, 2019 Când iti spun mai mult de doua persoane ca esti beat, poate ca ar fi bine sa mergi la somn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iulie 19, 2019 Share Postat Iulie 19, 2019 5 minutes ago, george05 said: Când iti spun mai mult de doua persoane ca esti beat, poate ca ar fi bine sa mergi la somn. Haidi, bre! Pe forumul asta (si pe interneti in general) gasesti oricand mai mult de doua persoane care sa iti spuna ca esti beat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate