Mario MT 03 Postat August 5, 2019 Share Postat August 5, 2019 Am uitat sa imi iau bilet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat August 6, 2019 Share Postat August 6, 2019 Bun, tare bun, multumim de poze si text, pachet complet Mintenas vine urmatoarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat August 17, 2019 Autor Share Postat August 17, 2019 Mulțumesc tuturor pentru timpul acordat, scuze pentru stilul telegrafic, de obicei pot să detaliez la nesfârșit. Am chiar o poveste de vreo patru pagini pentru o călătorie de câțiva centimetri, prin curtea proprie. Dar păstrând proporțiile, îmi imaginez ce ar fi ieșit din 11600 de kilometri... Totuși nu mi-a lăudat nimeni măsuța pliabilă, care are vreo 700 de grame - home made! Sau poate n-am pus-o ...Ia s-o facem noi de râs și pe asta...:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george13 Postat August 17, 2019 Share Postat August 17, 2019 Cum se strange ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat August 17, 2019 Autor Share Postat August 17, 2019 De fapt are doar 300 grame, m-am înșelat. Se rulează, am avut-o prinsă ca în poză. Îți ia cam 20 de secunde montatul/demontatul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat August 18, 2019 Share Postat August 18, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat August 19, 2019 Autor Share Postat August 19, 2019 Mulțumim ! Dacă mai vreți și alte povești, dați un semn, sute de alte pagini aspiră la veșnicia ”luminii tiparului.” Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat August 19, 2019 Share Postat August 19, 2019 Păi ce mai stai? Îți place să fii rugat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat August 19, 2019 Autor Share Postat August 19, 2019 Ok, topic nou : Maurul și-a făcut datoria, maurul poate să moară! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 20, 2019 Share Postat August 20, 2019 Pfff, ai fost pana la mama dracu' si n-ai avut drona sa te filmezi... data viitoare sa nu se mai repete, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat August 20, 2019 Autor Share Postat August 20, 2019 Am înțeles, să trăiți ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate