Regnier Postat Iulie 21, 2019 Share Postat Iulie 21, 2019 Salut. Am tot cautat pe aici, dar nu am găsit nimic relevant. As vrea sa știu, e normal ca unul din discurile de frană fata (dreapta) sa aibe un joc sus - jos de 1-2 mm, fapt care duce și la un zornait pe denivelări? Menționez ca stânga drepta nu mișcă și frânează bine. Motocicleta este un Suzuki Bandit 650S. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat Iulie 21, 2019 Share Postat Iulie 21, 2019 Discurile flotante, semiflotante au un oarecare joc foarte mic, cum spui tu ca patesti. Acum nu stiu ce sa zic despre zornaitul ala in mers, cum il poti auzi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Regnier Postat Iulie 21, 2019 Autor Share Postat Iulie 21, 2019 VID_20190721_172307.mp4 VID_20190721_172307.mp4 M-am gândit și eu la asta și am tot citit, dar ma gândesc ca ar fi trebuit sa fie amândouă la fel. În cazul asta unul din ele are o problema. Am atașat un mic video cu mișcarea. Sper sa se vadă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat Iulie 21, 2019 Share Postat Iulie 21, 2019 Eu consider că este un joc relativ normal, am mai vazut prin state ca butonii aia se mai curata cu spray de frână pentru ca prind impuritati, praf pe acolo. Ale mele s au înțepenit, am incercat sa dau cu wd40, sa degresez apoi, foarte greu am facut butonii aceia sa se rotească la mana. La unele sportive zornaie discul cand misti energic de el. Sper sa ti se mai dea o a doua părere. Eu consider că nu ai avea de ce ti face griji. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 21, 2019 Share Postat Iulie 21, 2019 (editat) e normal, ca e diferenta intre ele, ca la orice motoreta SH, e posibil ca unul din discuri sa fi fost inlocuit cu unul nou sau mai uzat. Editat Iulie 21, 2019 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Iulie 21, 2019 Share Postat Iulie 21, 2019 Esti sigur ca zornaitul vine de la disc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Regnier Postat Iulie 21, 2019 Autor Share Postat Iulie 21, 2019 Da.Nu știu dacă se poate spune "zornait" E sunetul ala care se aude în video, dar mult mai rapid, în funcție de gropi. Am verificat, dacă apăs frană puțin nu se mai aude. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Iulie 21, 2019 Share Postat Iulie 21, 2019 Posibil, din varii motive, un disc sa prinda mai multe impuritati decat celalalt, sau tot din varii motive, cel care zornaie sa nu fie la fel de incins ca cel care nu zornaie. Verifica, dupa niste frane mai temeinice, daca exista diferenta de temperatura dintre cele doua discuri de pe fata. Nu stiu cum ai putea verifica asta, doar cu degetul umezit :)) Asa cum vad eu lucrurile, daca un disc se dilata de la temperatura creata prin frictiunea dintre disc si placutele de frana, nu mai conteaza ce impuritati exista acolo. Este posibil ca discul care zornaie, sa aiba o frecare mult mai mica a placutelor de frana decat celalalt disc, si astfel sa nu se produca dilatarea discului, lasand spatiul liber pentru vibratii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Regnier Postat Iulie 22, 2019 Autor Share Postat Iulie 22, 2019 incep sa cred acum ca cel care nu se misca are de fapt o problema :)) cu toate ca nu cred sa fie normal sa se auda zgomotul la gropi, ( pe asfalt lin in schimb , niciun sunet ) . Am mai tot vazut motociclete , am tras de disurile lor si sunt fixe , chiar daca au butonii aia . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat Iulie 22, 2019 Share Postat Iulie 22, 2019 Nu i mai cauta defecte, un zgomot de distribuție, de oala ambreiaj sunt mai de băgat în seamă :)) pana nu se tocesc sa fie nevoie de schimbare nu cred ca ai avea de ce ti face griji suplimentare :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Regnier Postat Iulie 22, 2019 Autor Share Postat Iulie 22, 2019 Ai dreptate, multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 22, 2019 Share Postat Iulie 22, 2019 La discourile flotante, jocul axial e ok/normal, jocul "rotational" nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Regnier Postat August 1, 2019 Autor Share Postat August 1, 2019 (editat) Între timp, zic ca am mai găsit ceva util. Las link-ul aici în caz ca mai are cineva problema asta Editat August 1, 2019 de Regnier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate