ianachim Postat Iulie 22, 2019 Share Postat Iulie 22, 2019 Daca va bate gandul merita peisajele insa drumurile zona viziata a fost RACOS .....vulcan , lac , coloane sa nu ne intoarcem pe acelasi drum am ales cheia pe dus si siriu pe retur pacat ca sunt locuri frumoase dar foarte prost administrate oricum am prin drumuri libere mai ales ca ne am dat mai mult pe judetene si comunale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Iulie 22, 2019 Share Postat Iulie 22, 2019 Salut si felicitari pentru drum. Am mers si eu acolo acum 2 ani si chiar e bestial. Vis-a-vis de cum nu stim/vrem sa ne administram frumusetile, e o discutie lunga si interminabila care a fost concluzionata de un coleg de aici: "pai de ce sa promovam frumusetile, vrei sa vina toti acolo?" ...Enough said!... In orice caz, drona aia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_NRG Postat Iulie 22, 2019 Share Postat Iulie 22, 2019 Super tura. Ca fiecare tura cu Ianachim. 2 ore pana la Brasov, pe Cheia. Racos superb, pacat ca e in Romania. Serpentine, offroad cu scos apa din sa (eu cu tourer), offroad superb prin padure, 30-40 km pe 102C cu doar cateva masini intalnite. O plimbare "cu de toate", mai putin pauza de masa. My bad. Dupa peste 500 de km si peste 10 ore de cand am plecat, si un popas la un local cunoscut in care ni s-a spus ca nu servesc mancare, deja Ianachim cred ca ma privea si vedea un mare burger in locul meu. Cu wedges si maioneza... Ar fi fost un post interesant. Motociclist din care nu s-a mai gasit decat casca si manusile (ghetele erau din piele ...) Pe data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 22, 2019 Autor Share Postat Iulie 22, 2019 Acum 32 minute, Alex_NRG a spus: Super tura. Ca fiecare tura cu Ianachim. 2 ore pana la Brasov, pe Cheia. Racos superb, pacat ca e in Romania. Serpentine, offroad cu scos apa din sa (eu cu tourer), offroad superb prin padure, 30-40 km pe 102C cu doar cateva masini intalnite. O plimbare "cu de toate", mai putin pauza de masa. My bad. Dupa peste 500 de km si peste 10 ore de cand am plecat, si un popas la un local cunoscut in care ni s-a spus ca nu servesc mancare, deja Ianachim cred ca ma privea si vedea un mare burger in locul meu. Cu wedges si maioneza... Ar fi fost un post interesant. Motociclist din care nu s-a mai gasit decat casca si manusile (ghetele erau din piele ...) Pe data viitoare Norocosule...ai prins si eclipsa de soare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Iulie 22, 2019 Share Postat Iulie 22, 2019 Peste 10 zile incepe Rockstadt Extreme Festu' la Râșnov și dacă tot eram prin zona voiam să dăm și o tură pe la Racoș pt a vedea/ face o baie in Lacul de Smarald. Cat de prost e drumul până acolo, din cate am înțeles sunt vreo 40 de kilometri de drum neasfaltat? Adică putem ajunge cu motoarele noastre(un Vulcan, un Shadow si un Harley) fara a risca prea tare sa spargem băile de ulei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 22, 2019 Autor Share Postat Iulie 22, 2019 (editat) Acum 8 minute, Bart Bz a spus: Peste 10 zile incepe Rockstadt Extreme Festu' la Râșnov și dacă tot eram prin zona voiam să dăm și o tură pe la Racoș pt a vedea/ face o baie in Lacul de Smarald. Cat de prost e drumul până acolo, din cate am înțeles sunt vreo 40 de kilometri de drum neasfaltat? Adică putem ajunge cu motoarele noastre(un Vulcan, un Shadow si un Harley) fara a risca prea tare sa spargem băile de ulei? Chiar langa vulcan in parcare erau parcate 3 chopere ...deci daca ei au putut ... voi de ce nu Editat Iulie 22, 2019 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Iulie 22, 2019 Share Postat Iulie 22, 2019 7 minutes ago, ianachim said: Chiar langa vulcan in parcare erau parcate 3 chopere ...deci daca ei au putut ... voi de ce nu Mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iulie 23, 2019 Share Postat Iulie 23, 2019 Acum 8 ore, Bart Bz a spus: Peste 10 zile incepe Rockstadt Extreme Festu' la Râșnov și dacă tot eram prin zona voiam să dăm și o tură pe la Racoș pt a vedea/ face o baie in Lacul de Smarald. Cat de prost e drumul până acolo, din cate am înțeles sunt vreo 40 de kilometri de drum neasfaltat? Adică putem ajunge cu motoarele noastre(un Vulcan, un Shadow si un Harley) fara a risca prea tare sa spargem băile de ulei? Până în Racoș poți ajunge numai pe asfalt, dacă urmezi DJ131C din DN13. Din Racoș ai doar câteva sute de metri de drum neasfaltat până la lac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Iulie 23, 2019 Share Postat Iulie 23, 2019 Clar prefer alternativa asta! Mulțumesc frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Iulie 23, 2019 Share Postat Iulie 23, 2019 Foarte frumos Ianachim. E de vizitat, multam ca ai impartasit tura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_NRG Postat Iulie 25, 2019 Share Postat Iulie 25, 2019 (editat) La 22.07.2019 la 21:14, Bart Bz a spus: Peste 10 zile incepe Rockstadt Extreme Festu' la Râșnov și dacă tot eram prin zona voiam să dăm și o tură pe la Racoș pt a vedea/ face o baie in Lacul de Smarald. Cat de prost e drumul până acolo, din cate am înțeles sunt vreo 40 de kilometri de drum neasfaltat? Adică putem ajunge cu motoarele noastre(un Vulcan, un Shadow si un Harley) fara a risca prea tare sa spargem băile de ulei? Racos - Baraolt este drum de pietris dar a ajuns aproape off-road (la limita pentru un tourer. Un GS se simte ca pestele in apa.) Daca ploua, si un GS ar putea avea mici probleme in unele zone unde se strange apa. In rest, asa cum spunea si Doctor X, pana in Racos este asfalt, si destul de bun. Editat Iulie 25, 2019 de Alex_NRG Completare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Iulie 25, 2019 Share Postat Iulie 25, 2019 1 minute ago, Alex_NRG said: Racos - Baraolt este drum de pietris dar a ajuns aproape off-road (la limita pentru un tourer. Un GS se simte ca pestele in apa.) Daca ploua, si un GS ar putea avea mici probleme in unele zone unde se strange apa. In rest, asa cum spunea si Doctor X, pana in Racos este asfalt, si destul de bun. Daca va fi uscat cu siguranță cu siguranță vom incerca. Daca va ploua vom sta liniștiți. Ne mai orientam și la fata locului. Mulțumesc frumos pentru informații. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate