AlexAB Postat August 12, 2019 Share Postat August 12, 2019 (editat) Salutare! Eu mi-am luat niste zile libere inainte de marele macel si as vrea macar una s-o petrec pe motor, pe 14 August. Data nu e neaparat batuta in cuie. Planul suna cam asa - Traseul pe Google Maps Plecare pe la 6:30 ca sa nu prindem caldura Alimentat in Ploiesti, apoi mergem spre est spre Magura Comunale, judetene, urcat spre Lacul Vulturilor Taiat pe off spre Varlaam, Secuiu, pana la Flacara Eterna Babele de la Ulmet Intoarcerea ori pe E85 ori pe Ploiesti Sunt vreo 240 km intre alimentarea din Ploiesti si inca una in Buzau ori tot Ploiesti la intoarcere, cel mai probabil o sa-mi iau o canistra de 5 litri ca nu stiu unde sunt benzinarii pe-acolo (Google Maps nu arata nici una) Nici traseul nu e batut in cuie si poate suferi modificari, gen daca ne rupem pana in Lacul Vulturilor, ne intoarcem direct acasa :)). O alternativa ar fi si Strategica. Sa ne auzim cu bine! Editat August 12, 2019 de AlexAB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat August 12, 2019 Share Postat August 12, 2019 Flacăra eternă e Focul viu de la Lopătari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat August 12, 2019 Autor Share Postat August 12, 2019 Asa pare. Momentan traseul trebuie scurtat si început mai târziu, pe la un 8, rămâne doar Lacul Vulturilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat August 12, 2019 Share Postat August 12, 2019 Grijă la urși Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyrip1 Postat August 13, 2019 Share Postat August 13, 2019 (editat) Vezi ca la Lacul Vulturilor nu mai ai voie cu mijloace motorizate. Jandarmeria Montana patruleaza pe acolo si amenzile nu sunt mici. Multumiri idiotilor care si-au batut joc si s-au dat in spectacol pe acolo. Editat August 13, 2019 de adyrip1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat August 13, 2019 Autor Share Postat August 13, 2019 De cand, ai idee? Ca recent s-au mai dus oameni pe-acolo. Au marcat zona, au pus ceva semne? Sunt ok sa urc cu mobra până in apropiere, apoi pot s-o împing? :)) Trist, dacă e adevărat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M!ha! Postat August 13, 2019 Share Postat August 13, 2019 (editat) Este adevarat ce zic astia , ca iarba smulsa de cauciucurile de teren nu se mai reface niciodata ? Editat August 13, 2019 de M!ha! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat August 13, 2019 Share Postat August 13, 2019 Daaaa, fix ca la Cernobâl... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat August 13, 2019 Autor Share Postat August 13, 2019 Mi se pare aiurea, atat timp cat stai pe drumul ala forestier, tasat si pietruit, pe care ajung si jandarmii acolo cu mașinile, si nu ieși pe iarba, sa interzică accesul cu mijloace motorizate.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M!ha! Postat August 13, 2019 Share Postat August 13, 2019 (editat) Se mai gasea cate unu iesit la plimbare sa sune la 112 ca sa reclame furturile de lemne . Au decis ca nu mai ai voie, ca sa fure linistiti ! Editat August 13, 2019 de M!ha! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyrip1 Postat August 13, 2019 Share Postat August 13, 2019 Eu am fost acum 2 ani, la Poarta Vanturilor e pus mare semn cu rezervatie si accesul interzis. Acelasi regim ca de la Piatra Arsa spre Babele. Drumul exista, dar nu e permis accesul. Noi am fost cu o actiune organizata de un Club 4x4, ne astepta un Duster de la Jandarmerie sus, ne-au luat datele soferilor si numerele acareturilor si ne-au lasat pana la urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat August 13, 2019 Autor Share Postat August 13, 2019 Se amână ieșirea momentan, mai scriu aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate