foxbat Postat Septembrie 4, 2019 Share Postat Septembrie 4, 2019 Nu m-am decis la mobra sau conserva. Am de luat potaia cu mine. Cazare la cort la malu' marii sau prin sat. Traseu (in functie de cine se mai aduna) - Vineri ora 17:-00 - Bucale - Ezerets- Shabla. ( fie pe Negru Voda fie pe Caralarasi - bac ) Daca iau mobra - vin cu capra, yamaha 660 R, nu alerg. Scoruri - cort - 4 leva / persoana / noapte ( baie, wifi, taverna).Cazare la dubla de lux - 50 BGN. ( 25 eur). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 4, 2019 Share Postat Septembrie 4, 2019 nu te mai satura al de sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trasan Postat Septembrie 5, 2019 Share Postat Septembrie 5, 2019 Unde e cortul, respectiv camera? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Septembrie 5, 2019 Share Postat Septembrie 5, 2019 (editat) Sal te-am sunat , respins apel ,,,,,,, suparat ? . Editat Septembrie 5, 2019 de vik55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 5, 2019 Share Postat Septembrie 5, 2019 foxule, lasa si tu un link unde ai cazare calumea la cort cu cacastoare decenta si sa te primeasca cu javra din dotare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 5, 2019 Autor Share Postat Septembrie 5, 2019 @all,scuze, eram in telefon. nici vorba de suparare.acum e cam slab semnalul, doar wifi, deh, buncar.. cazare - Shabla sau Ezerets, in functie de cati/cum sunt(em). karia ( pe booking) e varianta de lux :) cortul este pe malul marii ( in zona Lavaza sau in padure la Ezerets) ( in a II a varinta e wild camping ), la Lavaza avem tavernute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 5, 2019 Share Postat Septembrie 5, 2019 La Lavaza mă așteptam să aveți cafea... Pff, de mult voiam să explorez zona aia - cu moto - dar nu știu dacă se aliniază astrele pt weekend. M-am abonat la topic oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Septembrie 5, 2019 Share Postat Septembrie 5, 2019 99,9% sunt acolo de maine [ cred ca plec pe la un 8 dim ] NU la cort ai vreun pont pt o cazare mai aproape de plaja ??? vin cu masina suntem 2 daca vrei la coserva cu drag . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 5, 2019 Autor Share Postat Septembrie 5, 2019 ai incercat la Navi ? ( saptamana trecuta au stat niste colegi acolo) . e cea mai apropiata de plaja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Septembrie 5, 2019 Share Postat Septembrie 5, 2019 totul este ocupat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 5, 2019 Autor Share Postat Septembrie 5, 2019 vedeti ca nu stiu ce zi de sarbatoarea au bulgarii si fac o punte de 3 zile deci daac vremea e buna s-ar putea sa se dea repede cazarile. eu as pleca pe la 3 cu mobra din Bucale. sau dupa 6 cu conserva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Septembrie 5, 2019 Share Postat Septembrie 5, 2019 hai ca incerc acum oricum de venit tot tot vin a gasit Isabel ceva la 5 km cand poti suna-ma ,,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 5, 2019 Autor Share Postat Septembrie 5, 2019 Acum 18 minute, john17 a spus: La Lavaza mă așteptam să aveți cafea... Pff, de mult voiam să explorez zona aia - cu moto - dar nu știu dacă se aliniază astrele pt weekend. M-am abonat la topic oricum. sa vezi ce scoici au, nu numai cafia si merge si platit cu cardul ( rev o lut ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Septembrie 5, 2019 Share Postat Septembrie 5, 2019 cand poti suna-ma ,,,,,,,,,,,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Septembrie 5, 2019 Share Postat Septembrie 5, 2019 Alex o sa luam o mare m_ _ e cand sunt zilele lor libere ne trateaza cu curu [ mai ales la taverna aia ] am gasit un fel de pensiune la 5 km zona sahabla singura cu conditii decente asta este . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Septembrie 5, 2019 Share Postat Septembrie 5, 2019 Salut Alex. Poate trecem sambata pe la voi sa va salutam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Septembrie 5, 2019 Share Postat Septembrie 5, 2019 Chiar acum, Paca a spus: Da suna bre omu' nu-l mai fierbe atat ! Pas . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 5, 2019 Autor Share Postat Septembrie 5, 2019 Acum 27 minute, vik55 a spus: Alex o sa luam o mare m_ _ e cand sunt zilele lor libere ne trateaza cu curu [ mai ales la taverna aia ] am gasit un fel de pensiune la 5 km zona sahabla singura cu conditii decente asta este . nu stiu ce sa zic. pana acum am dat - n am luat. dar daca tu zici ..:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Septembrie 7, 2019 Share Postat Septembrie 7, 2019 Nu mai deschid alt topic ca este aceeasi destinatie. Eu si mihaivaradero am amanat-o pt duminica. Plecare la 09 de la benzinaria de pe dreapta, inainte de lacul lebada. Pe autostrada apoi trecerea la bulgari prin vama veche. La intoarcere venim prin dobrich, tutrakan ruse buc Scuze,,, ne vom intalni la o benzinarie pe langa decathlon, pe theodor palady. Ma uit pe harta acasa sa vad ce benzinarie este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Septembrie 7, 2019 Share Postat Septembrie 7, 2019 Parca mol e ultima înainte de autostradă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 7, 2019 Autor Share Postat Septembrie 7, 2019 O idee.incercati vamile de langa silistra.alea mici.imi scapa numele.cand mergeti mai exact?poate ne lipim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Septembrie 7, 2019 Share Postat Septembrie 7, 2019 Alex,scuze ca iti folosim topicul. Dar o sa venim pe autostrada si vom intra pe la vama-veche Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 7, 2019 Autor Share Postat Septembrie 7, 2019 (editat) Acum 24 minute, MIHAI VARADERO a spus: Alex,scuze ca iti folosim topicul. Dar o sa venim pe autostrada si vom intra pe la vama-veche E o placere sa mi l folositi:) Cand mergeti? Scuze.am vazut acum .luni.9. Pas.asfalt uscat Editat Septembrie 7, 2019 de foxbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Septembrie 7, 2019 Share Postat Septembrie 7, 2019 Acum 10 ore, magarusulmarius a spus: Nu mai deschid alt topic ca este aceeasi destinatie. Eu si mihaivaradero am amanat-o pt duminica. Plecare la 09 de la benzinaria de pe dreapta, inainte de lacul lebada. Pe autostrada apoi trecerea la bulgari prin vama veche. La intoarcere venim prin dobrich, tutrakan ruse buc Scuze,,, ne vom intalni la o benzinarie pe langa decathlon, pe theodor palady. Ma uit pe harta acasa sa vad ce benzinarie este. zi clar la ce benzinarie daca ma trezesc, vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Septembrie 7, 2019 Share Postat Septembrie 7, 2019 Angelo. Este benzinaria Mol de pe theodor pallady. Aproape de iesirea pe autostrada. Dar daca nu apari, te rog sa dai un sms sa nu te asteptam Ora de intalnire este 9.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate