Constantin Postat Octombrie 12, 2019 Share Postat Octombrie 12, 2019 La sugestia lui Paulinos am luat un X Max 300 in vara. Acum are cca 10.000 km. E recomandat seniorilor linistiti. Max. 120 km/h ( GPS, bord 130) Si utilitar. In poza transportand un carucior pt seniorii betegi! Protectia la vant slaba, dar am rezolvat-o! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 12, 2019 Admin Share Postat Octombrie 12, 2019 Domnule profesor, aveți tot respectul meu! Poate am norocul și ajung și eu să fac din astea la o vârstă înaintată ca a dumneavoastră! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Octombrie 19, 2019 Autor Share Postat Octombrie 19, 2019 Util ! Permite transport mai dificil fata de un motor fara topcase pentru voluminoase, conf. pozei. Am urcat cu el pe Transalpina acum doua zile. Pustiu in timpul saptamanii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Octombrie 25, 2019 Autor Share Postat Octombrie 25, 2019 Cu galeti cu vopsea. Cu X Max 300 in 90% din cazuri autoturismul devine inutil ( doar pentru transport bolnavi, sau mobila!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Iulie 29, 2020 Autor Share Postat Iulie 29, 2020 Gata! A trecut anul, 15.000 km. L-am dat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Iulie 30, 2020 Autor Share Postat Iulie 30, 2020 Este un scuter foarte reusit. Explicatia? " Schimbarea e tonica!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 30, 2020 Share Postat Iulie 30, 2020 cu cat l-ati dat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 30, 2020 Share Postat Iulie 30, 2020 urmeaza Supramax? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurista Postat Iulie 31, 2020 Share Postat Iulie 31, 2020 La 30.07.2020 la 10:07, florinelu07 a spus: urmeaza Supramax? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat August 1, 2020 Autor Share Postat August 1, 2020 Iata utilitatea topicurilor. Enduristule, ai o bere. Tijele din picioare, amintiri de la enduro, devin tot mai agasante. Sa mentinem " pe linia de plutire" postarile aici, ca ajungem in situatia de pe forumul clubului motoveteranilor, adica semnal alb! Fiecare motoveteran daca tine la comunitate sa aiba un nr de initiative anual. Nu este prea important continutul. Dar acum, ca nu ne mai vedem nici la Arc, macar astfel sa avem socializarea pe teme specifice pasiunii comune si varstei. Nicon, cu defectele sale, este de baza la topicuri si astfel la " suflul" motoveteranilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate