lokko_boy Postat Octombrie 21, 2019 Share Postat Octombrie 21, 2019 Salutare tuturor Este momentul sa mi schimb casca,vechea mea HJC IS 17 nu prea mai face fata (la modul ca s-a "cam lasat",plus ca intercomul montat pe ea este un chin ,in mers ,me jeneaza teribil).Am 2 variante in minte,un SHOEI GT AIR si un RPHA 70.Pe langa siguranta ,ma intereseaza silentiozitatea (atat cat se poate pe motor) si spatiul pt intercom.Orice recomandare ,sfat,parere este binevenita . Bugetul este cam 2000 lei (mai pot pune inca 500) ,iar motorul (in cazul in care conteaza,desi nu cred) este un Z650 Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aion2014 Postat Octombrie 21, 2019 Share Postat Octombrie 21, 2019 Pai ce e de zis? Daca nu ai probleme si iti sta bine pe cap Shoei, dar sfatul meu ar fi nxr(ceva mai usoara,mai compacta si mai aerisita) iar in 2400 iti iei ce grafica vrei tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Octombrie 21, 2019 Share Postat Octombrie 21, 2019 https://www.helmetcity.co.uk/shoei-gt-air-wanderer-2-tc10-sale/ https://www.helmetcity.co.uk/shoei-nxr-parameter-tc3-sale/ Nu stiu ce masura ai, dar baietii astia au promotii bune la casti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Octombrie 21, 2019 Share Postat Octombrie 21, 2019 Salut, Folosesc de ceva vreme RPHA-70 (pt motor) si RPHA-90 (pt scuter). Dupa 3 ani de HJC-IS-MAX2, pot sa spun ca RPHA-70 este incredibil de silentioasa. Foarte buna calitate, bine gandita, inclusiv partea de sécuritate. Oferta de pe Helmetcity e imbatabila, asa ca iti trebuie doar buget. Daca poti s-o testezi inainte ca sa-ti iei masura potrivita, avand in vedere ca de la marimea L (pe IS-MAX) a trebuit sa trec la XL pe ambele 70&90. Succes! P.S. Nu am studiat partea cu InterCom, pe mine nu m-a interesat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Octombrie 21, 2019 Share Postat Octombrie 21, 2019 Eu am trecut de la un Shoei GT Air I la un HJC RPHA 70. Silențioasă, cu o bună ventilație, pregătită pentru intercom și ochelari de distanță (port ochelari). Gasești destule review-uri pentru HJC RPHA 70 pe YouTube. Pot spune ca nu-mi pare rău de achiziție. Daca esti din Bucuresti, mergi si probeaza acest model la Shop4Moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Octombrie 22, 2019 Autor Share Postat Octombrie 22, 2019 Multumesc tuturor-RPHA 70 e final decision Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Octombrie 22, 2019 Share Postat Octombrie 22, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Octombrie 22, 2019 Share Postat Octombrie 22, 2019 Recomand Shoei GT AIR 2. Mie mi s-a parut o casca foarte comfortabila, iar materialele sunt extrem de calitative. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Octombrie 22, 2019 Share Postat Octombrie 22, 2019 (editat) Din cele 2, Shoei GT AIR si HJC RPHA 70, dupa muilt research, am ales HJS. La pret este mult mai convenabila si la calitate, ventilatie si confort sunt cam la fel. Editat Octombrie 22, 2019 de edward_zone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 22, 2019 Share Postat Octombrie 22, 2019 Dpmdv sunt pt forme diferite ale capului. Am avut 3 Shoei mărimea L care mă "încălțau" perfect, L de la HJC nu-mi intră iar XL îmi e largă jos, balangane stg-dr, dar în același timp mă apasă la tâmple... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Octombrie 23, 2019 Share Postat Octombrie 23, 2019 La mine au fost foarte bune ambele M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate