Dan Ny Postat Noiembrie 6, 2019 Share Postat Noiembrie 6, 2019 (editat) https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/motociclist-in-stare-grava-din-cauza-unui-pieton-medicii-spun-ca-are-plamanii-perforati.html Sper să treacă cu bine această cumpănă. Editat Noiembrie 6, 2019 de Dan Ny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Noiembrie 7, 2019 Share Postat Noiembrie 7, 2019 Pfff ce tristake. Mi se pare foarte cunoscut nr wlf, ori sunt mai mulți ori il tot vedeam pe băiat . Însănătoșire grabnică Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Noiembrie 7, 2019 Share Postat Noiembrie 7, 2019 Pietonul bineinteles a plecat bine mersi, nu? Era sa o patesc la fel dar aveam viteza mica si am reusit sa ma ocolesc masina, traverseaza ca vitele in general, rog vitele sa maierte pentru comparatia nemeritata. Sa fie motociclistul bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Noiembrie 7, 2019 Share Postat Noiembrie 7, 2019 De pe Facebook: Se pare ca este intubat, stabil, coasta rupta cu plaman perforat. Este la Bagdasar. Tot acolo se spune ca are permis moto din vara asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Noiembrie 8, 2019 Share Postat Noiembrie 8, 2019 15 hours ago, easy ride on! said: Trist! Sper să supravieţuiască (cu plămânii perforaţi). Stiu eu pe cineva care a supravietuit. Era doar o ciupitura, ce-i drept, dar a facut infectie ulterior si a avut nevoie de al doilea drenaj la o luna de la primul... Dar scrie si acum pe forum, spre disperarea unora. 11 hours ago, Kosh said: De pe Facebook: Se pare ca este intubat, stabil, coasta rupta cu plaman perforat. Este la Bagdasar. Tot acolo se spune ca are permis moto din vara asta... E intr-un ditamai spitalul de urgenta. Daca nici acolo nu traiesti cu un amarat de pneumotorax..... Plm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 8, 2019 Share Postat Noiembrie 8, 2019 Pare că nu e cel mai strălucit spital... Oricum sistemul medical din Ro îți dă posibilitatea să mori și de la un panarițiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 8, 2019 Share Postat Noiembrie 8, 2019 Acum 16 ore, Djenavar a spus: Pietonul bineinteles a plecat bine mersi, nu? Era sa o patesc la fel dar aveam viteza mica si am reusit sa ma ocolesc masina, traverseaza ca vitele in general, rog vitele sa maierte pentru comparatia nemeritata. Sa fie motociclistul bine. pai o sa fie vinovat motociclistul conform legii ca nu a pastrat distanta fata de masina din fata.. nu exista autor moral in legile noastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate