AlexAB Postat Ianuarie 25, 2020 Share Postat Ianuarie 25, 2020 Salutare! Mai are cineva chef de o ieșire lejera, sa plecam mâine la 11:30 din Piața Unirii, si sa ținem malul Dâmboviței de pe Splai pana unde se varsă in Argeș, lângă localitatea Budești? Ceva de genul ăsta https://maps.app.goo.gl/nftmvsQXw5F6yqJR9 dar pe mal, in principiu e drum uscat și drept, similar cu ce am făcut ieri aici, pretabil la orice moto sau skill. Chiar boring pentru raceri :)). Întoarcerea pe asfalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Ianuarie 25, 2020 Share Postat Ianuarie 25, 2020 Tocmai ce m-am intors de la moto, am spalat-o si am uns lantul ... daca nu apare ceva neprevazut vin maine. Ma duc sa dau o tura mica. Chiar am facut bucata de la Centura pana la Balaceanca si a fost chiar ok pentru vaca mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Ianuarie 25, 2020 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2020 Si eu am făcut turul lacului Bolboci pe un Tiger XC800, merge blană, se simte muuult mai ușoară decât e pe hârtie si suspensia față înghite înșelător de bine gropile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Ianuarie 25, 2020 Share Postat Ianuarie 25, 2020 (editat) Acum 2 ore, AlexAB a spus: Întoarcerea pe asfalt. Păcat... E mișto pe Nana-Fundulea sau chiar pe Valea Argeșului... Valea Dâmboviței, cel puțin vara, pute rău a căcat. Editat Ianuarie 25, 2020 de vis-a-vis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Ianuarie 25, 2020 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2020 (editat) Eu nu am timp de mai mult maine. Asa băgam o tură pana la Cluj si înapoi doar pe off. Noroc ca nu e vară :). Editat Ianuarie 25, 2020 de AlexAB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danok Postat Ianuarie 25, 2020 Share Postat Ianuarie 25, 2020 (editat) Poate Ma bag și eu. Unde mai exact e întâlnirea ? Editat Ianuarie 25, 2020 de danok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Ianuarie 25, 2020 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2020 (editat) 11:30, pe-aici, dar îmi rezerv dreptul de a ma răzgândi :)) Daca nu vine nimeni ma duc în Pipera la Mobexpert sa ma uit după o canapea :))). Later edit: confirm ca merg. Editat Ianuarie 25, 2020 de AlexAB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Ianuarie 25, 2020 Share Postat Ianuarie 25, 2020 Păi vino la Mobexpert și plecăm apoi pe râul Colentina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Ianuarie 25, 2020 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2020 Nu, ca-i asfaltat și interzis accesul cu moto in Plumbuita. @danok @RuInCV Sunteți ok sa ne întâlnim la 11:00? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Ianuarie 25, 2020 Share Postat Ianuarie 25, 2020 Eu as prefera sa ne intalnim langa statia de epurare, nu ma deranjeaza daca ne vedem ceva mai devreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Ianuarie 25, 2020 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2020 Suna ok dar unde e stația de epurare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Ianuarie 25, 2020 Share Postat Ianuarie 25, 2020 E in dreapta imediat dupa ce ai trecut de Centura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Ianuarie 25, 2020 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2020 Ok, ne vedem acolo la 11 - 11:15 Sa scrieti cand ati ajuns cu bine baieti, pun si eu pozele intre timp. A fost fain rau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danok Postat Ianuarie 26, 2020 Share Postat Ianuarie 26, 2020 :)) da a fost Ok, păcat ca ai avut timpul limitat. Am ținut o pe dig, paralel cu Dunărea . Suntem la 20 km de Călărași la o ciorba. Întoarcerea pe lângă lacurile Mănăstirea, Mostristea, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Ianuarie 26, 2020 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2020 (editat) Nici nu visam cat de misto e Dambovita mai departe de barurile de pe langa pta Unirii. Mai ales ca scapi de filtrele politiei. Ne-am intalnit doar doi BMWisti. Nimic dubios pana acum. Doar ca am inteles ca mai vine o persoana pe un 690 Rally. Mi-a picat fata cand i-am recunoscut motocicleta lui @cozmino dar cu alt calaret :D. Drumul e lejer, de la un capat la altul. Mai jos subliniez zonele frumoase in care ne-am dat. Noroaie, in special pe portiunea de inceput, unele destul de groase. Cam asa arata 70% din traseu: Zone tehnice nu sunt foarte multe, noi ne-am dat pe un deal, care de fapt era mult mai abrupt decat se vede in poza asta. Apoi am gasit un alt deal, un pic mai mare, o fata de iarba si destuul de abrupta, iar sus camp arat: Apoi am gasit un deal siiii mai mare, a fost super fun asta, am taiat-o peste camp ca sa-l urcam: Si apoi l-am coborat din punctul cel mai inalt, si urcat inapoi tot pe acolo: I-am dat in gura pe portiunile drepte, prinzi 120 lejer pe-aici. Confirm ca in afara de cateva gropi si sleauri nu e nici o gura de canal sau mal rupt care sa te.. surprinda :D. Am admirat ogoarele fertile ale patriei: Am gasit The Golden Gate bridge dar de Dambovita in loc de San Francisco: Apoi treptat drumul devine din in ce mai salbatic, cu iarba super alunecoasa: Rezultatul, 40 de km de off si 2 ore de fun. Vreau sa mai revin sau sa continui traseul pe Arges spre Dunare intr-o zi mai lunga. Confirm ca Anakee Wild sunt ce trebuie . Si un video cu doar cateva din portiunile de mai sus: Editat Ianuarie 26, 2020 de AlexAB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danok Postat Ianuarie 26, 2020 Share Postat Ianuarie 26, 2020 (editat) Pun și eu câteva poze din ultima parte a traseului Editat Ianuarie 26, 2020 de danok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Ianuarie 26, 2020 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2020 Frumoos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 26, 2020 Share Postat Ianuarie 26, 2020 misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Ianuarie 26, 2020 Share Postat Ianuarie 26, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Ianuarie 26, 2020 Share Postat Ianuarie 26, 2020 Misto tura. La cat mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate