danutu_m Postat Februarie 1, 2020 Share Postat Februarie 1, 2020 Se baga careva maine la o tura pe malul Argesului? Ca idee de traseu, ma gandesc sa intru pe malul drept din localitatea 1 Decembrie si merg in aval. Undeva pe langa Mironesti e o zona de joaca foarte faina cu ceva urcari mai grele si mici dune de nisip, asa ca as vrea sa mai stau putin aici. Apoi continuat traseul pana pe la Hotarele, de unde in functie de cat se face ceasul, intoarcerea poate fi pe asfalt sau pe celălalt mal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilie.ardeias Postat Februarie 1, 2020 Share Postat Februarie 1, 2020 Salut. As veni si eu.Vroiam sa plec astazi intr’acolo dar am avut ceva treaba pana acum si am zis sa aman pe maine.Sent from my iPhone using Tapatalk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Februarie 1, 2020 Autor Share Postat Februarie 1, 2020 Ne vedem pe la un 10:30 - 11 în omv-ul de la intrare in 1 Decembrie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilie.ardeias Postat Februarie 1, 2020 Share Postat Februarie 1, 2020 E perfect.Voi fi acolo la 10.30-10.45Sent from my iPhone using Tapatalk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Februarie 1, 2020 Autor Share Postat Februarie 1, 2020 Bun, ne vedem maine acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Februarie 2, 2020 Share Postat Februarie 2, 2020 Neatza! Interesat si eu de malul Argesului, dar cu 4x4=16. Ve rog, in masura in care vreti/puteti, sa puneti un traseu, ceva poze... Ma gandesc sa abordez weekend-ul viitor. Merci mult si distractie placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Februarie 2, 2020 Share Postat Februarie 2, 2020 Daca a ramas in picioare iesirea, as veni si eu. 10:30 - 11 la OMV din 1 Decembrie. daca va suciti, anuntati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Februarie 2, 2020 Autor Share Postat Februarie 2, 2020 A ramas valabil, ne vedem in omv. Sin Eater , traseul este lejer pentru Duster (parca asta e masina). Singura bucata pe care va trebui să o ocolesti este intre Mironesti si Teiusu unde estr o trecere mai dificila si nu prea vad Duster-ul sa poata trece. Se poate ocoli intrand pe DN 5A din Mironesti si iesi de pe național imediat după Teiusu. Daca e, o sa punem niste poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Februarie 2, 2020 Share Postat Februarie 2, 2020 O zi minunata de inceput de incalzire globala pe malul drept al Argesului... Trei ZMEI! 3 generatii de KTM 690 intinse pe 10 ani, imbunatatiri tehnice...dar aceeasi atitudine de caine turbat dar bine dresat. Ca sa-l fac de ras pe mezin (2019) are controlul tractiunii!!! de nu stia bietul om de ce nu merge prin nisip din fericire se poate decupla! VID_20200202_124401.mp4 pe malul stang al Argesului VID_20200202_143608.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilie.ardeias Postat Februarie 2, 2020 Share Postat Februarie 2, 2020 Multumesc pentru rabdare,greu cu opinci de strada..si pentru cheia de 13 Sent from my iPhone using Tapatalk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Februarie 2, 2020 Share Postat Februarie 2, 2020 Salut Danut. Multumesc de raspuns. Da, Duster este... Seara buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Februarie 2, 2020 Autor Share Postat Februarie 2, 2020 Faina tura si gasca. Acum 4 ore, ilie.ardeias a spus: Multumesc pentru rabdare,greu cu opinci de strada..si pentru cheia de 13 Eu zic ca te-ai descurcat admirabil. Cateva poze si de la mine: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Februarie 5, 2020 Share Postat Februarie 5, 2020 Slaaab, unde-i mobra impotmolita in Arges? Unde sunt micii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Februarie 5, 2020 Share Postat Februarie 5, 2020 Acum 6 ore, cristache a spus: Slaaab, unde-i mobra impotmolita in Arges? Unde sunt micii? Sunt incepatori. Nu stiu ei d-astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Februarie 20, 2020 Share Postat Februarie 20, 2020 Duminica iesim si noi pe Arges. Mai e loc de unul (nu-mi plac gastile mari). Detalii doar pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate