iuli69xxx Postat Februarie 1, 2020 Share Postat Februarie 1, 2020 Salutari tuturor!!! Dupa o pauza de trei ani,in care m-am casatorit(am 50 de ani),am o fetita de doi ani,am vandut dragstar-ul,m-am dedicat familiei,a venit vremea sa revin la vechea pasiune,cu mai multa dorinta si cu un nou Dragstar!!! A ramas si va ramane motorul de suflet,puna si culoarea am qles-o aceeasi. Va doresc asfalt uscat tuturor,sa auzim numai de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Februarie 2, 2020 Share Postat Februarie 2, 2020 Felicitari pentru casatorie, copil si motor! 3 lucruri importante intr-un timp atat de scurt e ceva... Si eu am aceeasi varsta si confirm ca virusul asta e mai al dreac decat ala chinezesc. Sa te bucuri de toate cele 3 realizari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 2, 2020 Admin Share Postat Februarie 2, 2020 Bravo, să ai numai realizări! După accidentul din vară soldat cu o clavicula ruptă și daună totală la motor am zis că mă las, dar gândul asta a durat vreo lună jumătate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaRider Postat Februarie 2, 2020 Share Postat Februarie 2, 2020 Felicitari si bine ai revenit pe motor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Februarie 2, 2020 Share Postat Februarie 2, 2020 (editat) Luigi, parca nu stiai ca motociclitu' este "boala grea" ?! De vreo 12 ani si trei accidente... "sufar". Ce-a fost mai inainte este alta "suferinta", pe patru roti da' asta-i alta poveste, mai "grava" (7 sezoane, fost'ai lele...). Cine-i curios... PM sau la o bere. Faina mobra "iuli69xxx", s-o plimbi sanatos sau sa te plimbe ea fara incidente... mai bine amandoua ca-i mai bine. Luigi ... nu te-am crezut o clipa !!! Editat Februarie 2, 2020 de PoliBuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 2, 2020 Share Postat Februarie 2, 2020 Am ajuns la concluzia că e tare uşor să te laşi de fumat, cu motociclitul e cam imposibil. Felicitări, îţi merge "în plin". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli69xxx Postat Februarie 7, 2020 Autor Share Postat Februarie 7, 2020 Va multumesc tuturor,drumuri bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate