Adrian Bercea Postat Martie 2, 2020 Share Postat Martie 2, 2020 Se incalzeste. Iarna s-a terminat si parca vine direct vara... Ce propuneri si variante ar fi pentru 2, poate chiar 3 zile de uichend, speram, insorit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Martie 2, 2020 Share Postat Martie 2, 2020 Taong (fitzear... ) ai dreptate, mai bine una scurta de max. 100 km de acomodare ca sa ne aducem aminte ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 2, 2020 Share Postat Martie 2, 2020 Acum 4 ore, taong_mapagbiro a spus: 2-3 zile de poligon ....ar fi sfinte MARE ADEVAR SI POVATA AI ROSTIT!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 3, 2020 Share Postat Martie 3, 2020 duminica ploua deci...doar sambata invartim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 3, 2020 Share Postat Martie 3, 2020 si sambata ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Martie 3, 2020 Share Postat Martie 3, 2020 Azi am fost cu munca, Buc-Bv-Buc. As fi luat motorul, dar mai aveam colegi cu mine in masina. Am vazut peste 10 motoare, pe dn1. 15 grade, soare. Doar ca bate un vant in rafale, de numa numa Aviz amatorilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Martie 3, 2020 Share Postat Martie 3, 2020 Azi a fost minunat, Man. Cobia, pe langa Gaiesti, o bijuterie din toaate punctele de vedere. Arhitectura, ambianta, livada de nuci... la vara va fi o feerie. S'apoi, drumul spre Targoviste... cu de toate da' fara verdeata... da' va veni. Acolo, papa bun, nu conteaza unde si apoi acasica. Io zic, am inceput anul bine, sper sa nu fiu contrazis, fara RIP-uri si alte nenorociri Va urez plimbari cat mai placute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Martie 4, 2020 Share Postat Martie 4, 2020 Acum 18 ore, PoliBuc a spus: Azi a fost minunat, Man. Cobia, pe langa Gaiesti, o bijuterie din toaate punctele de vedere. Arhitectura, ambianta, livada de nuci... la vara va fi o feerie. S'apoi, drumul spre Targoviste... cu de toate da' fara verdeata... da' va veni. Acolo, papa bun, nu conteaza unde si apoi acasica. Io zic, am inceput anul bine, sper sa nu fiu contrazis, fara RIP-uri si alte nenorociri Va urez plimbari cat mai placute. lasa traseul aici.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Bercea Postat Martie 4, 2020 Autor Share Postat Martie 4, 2020 Veliko Tarnovo. Plecam Vineri si ne intoarcem Sambata. Am luat cazare la Arte Hotel. Vineri drum pana la destinatie si plimbare in centrul vechi. Sambata vizitam Canionul Emen si imprejurimile si apoi venim acasa. Nu avem ore stabilite sau program fix. Asfalt uscat si distractie faina !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 6, 2020 Share Postat Martie 6, 2020 Pentru cine nu merge 2 zile....pentru sambata aveti ceva propuneri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Martie 6, 2020 Share Postat Martie 6, 2020 La 03/03/2020 la 10:49, Ribo a spus: duminica ploua deci...doar sambata invartim Duminica incepe MotoGP, cu cantec. Deci ne uitam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate